Yeni tanıştığım kızla çok hızlı bir şekilde samimi olduk. Ama aklımda bazı sorular var?

Merhaba, öncelikle noktalama ve imla kurallarını bilmediğimi söylemek isterim. Buna tilt olanlar için.

Şimdi hikayeye gelelim. Aramızda buna benzer bir şeyi illa yaşamış birileri vardır.

İnstagram üzerinden aynı yerde oturduğumuz bir kızla tanıştım. Biraz instagramda konuştuk. Ben fiziksel olarak tanışmak istediğimi belirttiğimde sürekli zamanım yok deyip geçiştiriyordu. Sonrasında bi gün kendisi yazdı ve tanıştık. O gün biraz beraber takıldık. Sonrasında ben bunu eve bıraktım ayrılırken dudağından öptüm. Ertesi gün tekrar buluştuk ve kendisi senin eve gidelim dedi (tek yaşıyorum). TV'den bir şeyler izlemeye başladık ama o sürekli bana bakıyordu. Bunu gerçekten isteyip istemediğini sorduğumda istediğini söyledi ve o gece seviştik.

Yani daha önce hiç bir ilişkimde bu denli hızlı bir yakınlaşma olmamıştı. Çok yakışıklı biri de değilim. Sadece sporumu yapıyor kendime bakıyorum. Vücudum yine iyi denilecek derecededir. Lakin yinede bu denli hızlı yakınlaşmamız aklımı kurcalıyor.

Kızla instagramdan konuşurken de kız gerçekten ilgimi çekiyordu zaten o yüzden buluşmak istiyordum. Ama buluştuktan sonra olayların bu kadar hızlı ilerlemesi beni biraz şaşırttı. Tecrübeli arkadaşların fikirlerini ve yorumlarını bekliyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Aklımda bazı sorular var. Ama o sorular ne bilmiyorum. Kısacası kafam çok karışık hala olayın şokundayım. Altında bir şey olup olamayacağından şüpheleniyorum. Maddi durumumda iyi (bireysel olarak yani babamdan gelen bir şey yok). Böyle bir olayda sizler ne düşünürdünüz. Nasıl haraket ederdiniz. Sanırım aradığım şey bu.
Yeni tanıştığım kızla çok hızlı bir şekilde samimi olduk. Ama aklımda bazı sorular var?