3 yıllık ciddi ilişkin var tüm hayallerini onunla yaşamışsın seni çok değerli hissettirip sevgisinden çokça eminsin aileler biliyor nişanlanacaksınız herkesin imrendiği bir aşk yaşıyorsunuz ama kavga ettiğinizde hep hakaret ediyor bu hakareti ailende duyuyor arkadaşların ailen asla diyor. Namusuna hakaret ediyor ama sen hayallerini başkasıyla yaşamak istemeyip anıları aklından silemiyorsun napardın gider miydin kalır mıydın?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben olsam giderdim. Bu kadar gurur kırıcı biri ile ömür paylaşılmaz
Evet ayrıldım arayıp ağlıyor beni bırakma nolur seni başkasıyla görmeye dayanamam diye ama içimden gelmiyor artık
Ben bozmak veya aklına girmek istemem. Ama bana göre iyi yapmışsın
Bende geri dönmek istemiyorum artık ama tekrar güvenmek ve birisiyle tanışmak bana öyle yorucu öyle tiksinç geliyor ki
Bu duyguyu çok iyi anlıyorum ama tanımış olduğun kişinin doğru kişi olmadığını erken öğrenmen bence çok daha iyi
Erkenden kastım evlilik olmadan
Evet doğru ama kimseyi hayatıma alıp evşenmek bile istemiyorum artık bana karşı çok naifti her konuda. Bağcığım açıldığında dahi kendisi bağlardı her şekil düşünürdü ne biliyim çok değişik bir duygu nasıl atlatıcam bilmiyorum :(
İnsanların bir şeyler kesinleştikten sonra değişmesini sevmiyorum. Keşke herkes en başta kendi karakterini olduğu gibi yansıtsa... yine de kendini fazla sıkma geçer elbette
Evet gerçekten öyle. Ama tüm yaptıklarına rağmen kalkıp bana gerçek yüzün ortaya çıktı dedi gerçeklerin o da farkında ama ablası onu dolduruşa getirdiği için asla göremiyor... pişmanlığı çok yakın çünkü benim gibi saf temiz sevenini bulabileceğini düşünmüyorum..
Öyle mi kendi gerçek yüzünü görmüyor demek ki... dediğim gibi mümkün mertebe takmamaya çalış
Peki bundan sonra ben nasıl güvenebilicem :(
Güven konusunu maalesef yanlış kişiye soruyorsun. Ben de kimseye güven duyamadığım için hala bekarım. Ancak bu acın dindikten sonra yeni insanlar tanimaktan kaçma diyebilirim
İnşallah ikimiz içinde öyle olur
İnşallah. İnsanlar çok değişti. Yapmacık davranmaktan ve yalanlarından vazgeçemiyorlar
Bu yazdikladin bana birini hatirlatiyo ama kim cozemedim 🤔🤔
Aaa tabiki bendim bu ya hatirladim simdi
?
Bana cok inceden hakaretleri vardi. kuzenime hakaretleri vardi. bunlarin ustune bir cok ylanini yakaladim ondan snra hadi canim gule gule dedim
Ne kadar süre beraberdiniz
2 yil arkadaslik 2 yil sevgililik. Aileler tanisti ayrulmasaydik su anda sozluyduk
Ya bizde öyleydik
Peki nasıl atlattın ya da atlatabildin mi anılarınız çok muydu
Burdan fazla detay vermesem olur mu d m den yazsam
Konusurdum devam edersen giderim derdim ederse giderim burclariniz ne
Bu ilk değildi ki. Yoksa alttan alırdım. Her sinirli oluşunda bana hakaret ediyordu uyardım ama asla dinlemedi bende artık kaldıramadım... ben ikizler o aslan
Ben de ikizlerim 3 yil nasil dayandin evlendikten skrna daha zor olur yol yakinken don derim
Çok seviyordum işte... evet zaten ayrıldım ama hâla kendisini haklı görüyor canım sıkılıyor bu duruma ve beni suçluyor
Giderdim gitmen gerek
Çok çok zor durumdayım mantığım ağır basıyor fakat geçirdiğimiz o günler beni çok üzüyor çünkü onunla hayallerimi yaşadım :(
Ya evlendiginde aynisini yapicak belkide daha ileri gidicek yasanmislik guzel ama bundan sonra ne yasiycaksin o onemli
Evet doğru ve ablası da ilişkimize karıştı beni çok seviyordu ama sevfilim tartışınca ablasına anlatıyordu ablası da beni arayıp bana destek veriyordu ama çok rahatsızdım bu durumdan dile getirmeme rağmen anlattı hep. Ablası da araya giripannemde babamda bende artık snei istemiyoruz dedi ben ağlarken. Sonra ikisi de benden özür diledi ama asla gönlüm ısıjmadı onlara karşı
İstemiyoruz ne demek yani bunlar bence senden koptular iyice ve haliyle sevgilinde koptu bence kendini kucuk dusurme ve sen ayril ona ayrilman koyar belki akli basina gelir ya da gelmez donmez bile
Ben zaten ayrıldım 10 gündür felan ve çiçek yaptırıp gelmeyi düşündü beni aradı ağladı çok utanıyorum pişmanım dedi nolur beni bırakma seni başkasının yanında görmeye dayanamam diyip ağladı ama kabul edemedim çünkü bana seni kullanıp köşeye atan lazım dedi bunu da babam duydu sonra sevgilimi arayıp kendinizi göstersiniz çocuğumu rahatsız etmeyin başka kapıya gidin diyip kapattı telefonu ve ablası da özür mesajı attı asla cevao vermedim şimdi o da vicdan azabı çekiyormuş bende ikisine de hakkımı helal etmiyorum ahlarım üstlerinde olsun
İyi yapmissin birak çeksin azcik ne bicim laf o seni kullanip. atan lazim gibisinden denirmi. oyle ya yuz vee sürünsün
Çok çok pişman olsa bile babam artık istemez onu hayallerimiz işte yarım kaldı bilmiyorum çok mu duygusal düşünüyorum :(
Evet biraz duygusal düşünüyorsun ama boyle olmasi gerek sonra yine sen uzuleceksin
Evet haklısın çünkü bana jep söz verip 2 gün sonra yine aynı şekil davranıyordu
Artik onda psikolojik olmuş seni sevdigini zannedip seni yıpratıyor boyle olmaz bunlarin devami gelir artik her yaptigin ona batiyor kavga cikartmak icin bahaneler uretiyor
Artık bitirdim zaten ama içim yana yana :(
Üzülme buda gecer merak etme hayirlisi buymuş duunyanin sonu degil kismet degilse ne yaparsan yap nafile cunku seni bekleyen kismetin vardir belki o belki başkası
Evet artık hayırlısı olsun ama gönlüm o kadar yorgun ki çok kötü hissediyorum kendimi :( bir sürü hediye ve anılarımızın olduğu küçükte olsa eşyalar :( gönderecektim ama kabul etmedi altın yaptırmıştık beraber napacağımı bilmiyorum :(
Şu an sadece dinlen ve hic birsey dusunme aile ortamina kendine odaklan hediyeleri bir tarafa kaldir gozunun onunde durmasin mesguliyet bul kendine ve uzulme en onemlisi
Evet öyle yaptım hepsini bir kenara topladım ailemle olan mutluluğuma bakıyorum çok şükür iyiyim ama anılarımız aklıma gelince üzülüyorum
Zamanla gecer merak etme belki unutamazsin ama ozlemezsin bile
Artık hayırlısı olsun napalım
Namus önemli
Evet tabii ki. Ama o kadar zor durumdayım ki şehir şehir gezmişiz, tüm hayallerimi onunla yaşamışım ve o benim ilk aşkım :(