Şimdi olay şu: Ben tıp fakültesi öğrencisiyim sevgilim pdr okuyor. Saçma biliyorum ama bu fark aramızda bir uçurum gibiydi bu yüzden ayrıldık. Ama aradan 6 ay geçti hala çok seviyorum onu. İkimiz de numaralarımızı hala silmedik. Ayrılan da benim. Ne yapmam lazım gururum yazmamı engelliyor açıkçası.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
off tıp okuyosunuz da noluyo 13 k maaş kazanıyosunuz pdr okuyarak bile daha çok kazanlar var, kripto paraya girsem bile doktordan çok kazanırım hala uçarım diyosun komik
Haklisn ben tıp okuyorum ve napsam bilmiyorum bıraksam mi diye dusunmiyorum değil
Böyle küçümsemeye "çalışmana" gerek yoktu. Burdan bakınca daha çok kıskanç profili çiziyorsun.
@culturebeyfendi kaöıncı sınıftasın, yani sana bırak ya da bırakma diye bi iey diyemem kazanmışsın o kadar
2yim ama sınıfta kalma durumum var bu sene
knk niye seni kıskanıyım snein sanki aranızda sınıf farkı varmış gibi çocugu küçümsemen çok acınası, hastanedeki temizlik görevlisi 9k kazanıyo sen doktor olsan 13k kazanıcaksın 4k ile sınıf farkı mı oluyo ğsöxhsöxgmdcgmsgsmd
Helal olsun sana benim yarı maaşımı alıyorlar 6 yıl okuyup ama egolarından geçilmiyor hastanede çok görüyorum
@culturebeyfendi anladım yani bi şey diyemiyorum hakkında hayırlısı
@ÜyeOldum34 abi mesleğin ne bende onu okuyayım😓
Boş yapiyo
@culturebeyfendi kim
Kusura bakmayın ama hicbir doktorun 13 k aldığı yok. Annem ve babamdan biliyorum ne kadar aldıklarını
Ne kadar alıyorlar ve ne kadrdr hekimler
Emniyette işçiyim diyim boş ver küçümsesinler beni biraz
Saçma sapan yorum yapıp bu şekilde davranmanıza gerek yoktu. Hata yaptığımın farkına vardım ki size gelip de bunu soruyorum. Karşınızdaki bir insan siz de bir insansınız doğanıza uygun davranın derim
Size ne yapmam gerektiğini sordum beni yargılayın demedim
Takma şunu boş ver
Hatanı görmen çok güzel insanları ayrıma çocuk pdr okuyordu belki hayatının aşkıydı belki de değildi.. Kendine sevgili veya eş seçerken mesleğine bakman yanlış olan burada.. Cerrahla sevgili olursun evlenirsin belki ilerde ama bir düşersin trafik kazası yaparsın ya da nerden bileceksin muayane yaptığın bir hasta yüzüne kezzap attı güzelliğin gitti adam seni bırakır ne olduğunu şaşırsın..
Ailem kendi dengin birini bul dedi. Ben bunun için ayrıldım. Annem onu biliyordu. Zorla ayrıldım diyebilirim. Ama eğer ona yazar ve tekrar birlikte olursak ailem içinde sorun olacağını bile bile tekrar birlikte olmak istiyorum. Sevgimi sorgulama bence
Ben tıp okuyorum denginim bence
KAKXMSMMSSJSO
Senin kendi kararların yok mu annen senin adına karar veriyor sen önce bunu sorgula kendine birey olarak.. Ailen uygun gördüğümü sevdiğin adam mı
Kendi kararlarımı verebildiğim için onunla sevgili oldum annem seçmedi. Ama bu evlilik ya da ciddi ilişki konusunda ailemin sözü benim için önemli. Hiçbir zaman başına buyruk bir kız olmadım
Ailenin uygun gördüğü dengin olan birini seç ve pdr okuyan çocuktan uzak dur en iyi iyiliği ona böyle yaparsın
Yeri gelince aşkının peşinden git şunu yap bunu yap dersiniz. Ben her zamanki gibi kendi bildiğimi yapayım sormasam da olurmuş bir yardımınızı göremedim. d
Kendin cevabını verdin zaten ailem fikri daha önemli dedin..
Bak abicim sen beni anlamıyorsun ben arada kalmış biriyim. Ailem benim için çok çok önemli ama o da benim için çok önemli. Sen hiç iki taraf arasında kalmadığin için empati kuramıyor olabilirsin. Ailem çok önemli dedim evet ama ondan da kopamıyorum çünkü o da benim için ailem kadar önemli. Ben anlatamıyor muyum ya
Anladım kardeşim ben seni bende aynı durumu yaşadım kızla ailesini seçti annesi sorun çıkarmadı.. Babası çıkardı.. Olamadık ben saygı duydum sonra gitti hayatını yaktı ona hayvan gibi davranan biriyle oldu ve geri döndü ama ben istedim bu defa.. Şimdi senin durumda aynı ailen ve sevdiğin çocuk arasında kalıyorsun.. İstanbul Üni bayan profosörünün eşi temzilik görevlisi aynı fakültde biz çok şaşırmıştık göreve gittiğimizde.. Seviyorsan bırakma derim.:Sonuçta 20 yıl sonra anne baban olmaycak hayatta
Bak isteyince düzgün yorum yapabiliyormuşsun. d
Teşekkür ederim
👍
Aradaki uçurum nedir
Ya lütfen sormuş olmak için sorma. Bazı şeyleri direkt diyemiyorum ama ne demek istediğimi anlamış olman gerekiyor
Eğerki bölüm farkı ise doktor olacaksın diye mi olsan ne olacak…Sen bir defa o adamı gerçekten sevseydin bunu görmezdin.. Yarın bir hata yaparsın diploman alınır elinden atılırsın doktorluktan ya da bir kaza geçirisin sakat kalırsın olmayacak diye bişey yok.. Biz neler gördük neler.. Şimdi 6 ay boyunca ayrı kalıp sevdiğini söyleme gerçekler acıdır..
Ayrıl salk olma