Bir gönül meselesinde fikir verebilecek olan var mı?

Merhaba arkadaşlar. Benim bir erkek arkadaşım var. Kendisiyle arkadaşlık sitesinde tanıştık. Tanıştığımızda bir çok kişiyle tanışma tarzında sohbetlerim oluyordu. Öyle kafa dağıttığımi düşünüyordum. Bu arkadaş benden çok etkilendiğini çok güzel bulduğunu vs türlü övgülerle benim aklımı karıştırmaya başladı. Sonra sohbet ettiğim diğer erkeklerden rahatsız olduğunu dile getirdi. Başta niyetim kafa dağıtmak diye taviz vermek istemedim sonra sohbetine o kadar alıştım ki onu kaybetmemek adına yavaş yavaş hayatımdaki bütün erkekleri eledim. 5 ay görüştük sevgili olduk. Başka bir erkek konusu geçse hazmedemediğini söyleyip beni ilgisinden mahrum bırakmaya başlıyordu. Benimle o kadar güzel şefkatle sabırla ilgileniyordu ki onu kaybetmeyin göze alamiyordum. Her konuda ona karşı aşırı dürüst oldum hicbirsey saklamadim. Ondan da aynı hassasiyeti bekledim. Artık istesem de başka erkeklere bakamayacak kadar bağlandım ona. Gözüm sadece onu arıyordu ki, tanistigimizdan beri arada bir 4 yıllık eski sevgilisiyle konuştuğunu öğrendim tesadüfen. Onu unutmaya çalıştığını ve bir anda yapamadığını, beni de çok sevdiğini söyledi. Bir yanım bu güvensizliğin ağır geleceğini söylerken diğer yanım onsuzlugun daha çok canımı yakacağını söylüyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. Fikirlerinizi almak istedim.

Güncellemeler
+1 yıl
. güncel
Güncellemeler
+1 yıl
...
Bir gönül meselesinde fikir verebilecek olan var mı?