Sizce en doğrusunu yaptım mı?

Selam arkadaşlar 2 senelik bi sevgilim vardı bugün ben bitirdim. Eskiden sevgilim iyi bi çocuk değildi yani illigal kitapta ne varsa yapıyordu o zamanlar çok öekmiştim yapma etme ama çok seviyordum bırakamıyordum onu. Neyse askere gitti 6 ay önce ve resmen hayal ettiğim erkeğe dönüşmüştü. Çok değer veriyordu çok konuşuyorduk guzel sözcükler. Senle evlencem hayalini kurup anlatıyordu bende bu sözlere tutundum ve inandım. Neyse geleli 1 hafta olmadan konuşmicam dediği bütün arkadaşlarla buluşmaya başladı clube gidicem dedi erkeklerle dedi daha telefonda bile görüntülü konuşmaya vaktimiz yoktu eve geç giriyordu. Sonra bi kaç gün sonra konsere gidicem falan dedi arkadaşlarla demişti ama bu planları yapınca bana iki saniye bi mesaj atıcak kadar zaman bulamadı. Ben sabırlı insanımdır ama o esidendi artık bunları kaldıramıyorum söz vermiştim kendime eskisi gibi olursa bitti diye. Aradım dedim sana güvenmiyorum dedim. Güvenmiyorsan sevmiyorsun diyor bana s*lak. Daha dünyadan haberi yok. Sonra işte dedim güvenmek istiyorum dedim ama yapamıyorum bozuyorsun her türlü dedim. Oda işte ayrılık olursa dedi 5 dakika da unuturum arkadaş ortama girip muhabbete dalsam birdaha aklıma bile gelmesin dedi resmen. Ben kovalamam dedi benlik değil bende böyleyim dedi. Hayatımda boyle kırılmamıştım 2 sene çöpe gitti resmen. Sonra ben yatıyorum iyi geceler dedi kapadı. 2 gun geçti yazmadı bende ayrıldım. Bi baktım Türkiye’de kaç kız varsa o kadarını istek atmış. Manalı manalı tvitler işte istek atana hemen yazması iğrenç falan filan 1 geceledik flört arıyorum. Birden çocuğun gözü donu içinde varmış demek ki. En doğrusunu yaptım demi?

Sizce en doğrusunu yaptım mı?