Doğru mu yaptım sizce?

Kızla aynı şehirlerde değiliz, daha önce reelde de görüşmedik. Üniler açılırsa buluşmayı düşünüyoruz... İlk kız bana yazdı, sonra ilk o numaramı isteyip wpden konuşmaya başladık, 2 aydır aralıksız her gün konuşuyoruz...
Flörtleşiyoruz sanıyordum... 2 gün önce, mesajıma 5 saat sonra dündü ve bana x kişisiyle buluştuğunu ondan geç yazdığını söyleyip kusura bakma dedi... X kişisiyle halen konuşuyor musunuz diye sorduğumda, flörtümsü dedi jshshsj ben o an çok kırıldım, kendisine biz flörtleşiyoruz sanıyordum, ben senden hoşlanmaya başladım. Eğer bu şekil devam edecekse ben sana bir daha yazmak istemiyorum dedim... Kız bana sana o niyetle hiç yazmadım, seni arkadaş olarak çok sevdim. Ben senle konuşmak istiyorum lütfen arkadaş kalalım çok ortak yönümüz var falan yazdı...
Ben o gece yatmadım sabahlara kadar düşündüm, çok canım yandı. Sonra tam 24 saat sonra kendisine yazıp, hislerim onun için sorun olmayacaksa konuşmaya devam edebilir miyiz yazdım... Çünkü onunla konuşmamak düşüncesi beni çok etkiledi, gerçekten onun gibi bir arkadaşı bulmam zor, hiç arkadaşım yok onun dışında... Ondan gerçekten hoşlanıyor muyum ondan da emin değilim...
Ama bir başkasından hoşlanma düşüncesi beni üzüyor. Üniler açılınca onunla takılmak, üzer mi ileride? Yanlış mı yaptım bilmiyorum ama harbiden tüm gün elim telefona ona yazmak için gidiyordu..
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada kız flörtleşiyoruz dediği çocuk için, iyi biri ama çıkmayız dedi. Arkadaşca buluştuk onunla dedi...
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada bu lavuk 40k takipçi kitlesi olan bir tanındık biri...
Doğru mu yaptım sizce?