Güncellemeler
+1 yıl
Sanane diyenler için...
Benimle günlerce hiç durmadan konuştu. Birden kesti. Sonrada kimseyle konuşmak istemiyorum hayatimda kimse yok dedi. Yalan söyledi. Ayrıca kızlara sıcak soğuk taktiği yapıp egosunu tatmin ediyor. Kızın üstüne bastan çok düşüyor geri çekiliyor sonra. Kız da afaĺlıyor onun üstüne düşüyor ne oldu bisey mi yaptım diye. Ama ben üstüne düşmedim. 1 aydır yazmıyorum ona. Ama kızlarla oynuyor. Yalanını yakalamam iyi oldu. Gerçek yüzünü öğrendim.
Benimle günlerce hiç durmadan konuştu. Birden kesti. Sonrada kimseyle konuşmak istemiyorum hayatimda kimse yok dedi. Yalan söyledi. Ayrıca kızlara sıcak soğuk taktiği yapıp egosunu tatmin ediyor. Kızın üstüne bastan çok düşüyor geri çekiliyor sonra. Kız da afaĺlıyor onun üstüne düşüyor ne oldu bisey mi yaptım diye. Ama ben üstüne düşmedim. 1 aydır yazmıyorum ona. Ama kızlarla oynuyor. Yalanını yakalamam iyi oldu. Gerçek yüzünü öğrendim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet hatta 1 degil 1den fazla kisi vardir muhtemelen. Böyle kişiler icin uzulmeyi veya onlari takip etmeyi birakmamiz lazim.
Evet birine sordum biz erkekler böyleyiz. Aynı anda birçok kişiyle konuşabiliriz demişti. Bana bu zamana kadar 2. ıliskim oldu demişti. Muhtemelen bu da yalan. Bir de bana herkes yalancı güvenemiyorum demişti uzak duruyorum demişti. Bu da yalan işte.
Aynen öyle. Her seyleri yalan.
Sanane bundan seni ilgilendiren bir durum yokken bu merak niye burnunu niye s.. okmaya calisiyon ki
Benimle günlerce hiç durmadan konuştu. Birden kesti. Sonrada kimseyle konuşmak istemiyorum dedi. Yalan söyledi. Ayrıca kızlara sıcak soğuk taktiği yapıp egosunu tatmin ediyor. Kızın üstüne bastan çok düşüyor geri çekiliyor sonra. Kız da afaĺlıyor onun üstüne düşüyor ne oldu bisey mi yaptım diye. Ama ben üstüne düşmedim. 1 aydır yazmıyorum ona. Ama kızlarla oynuyor
Arka planda açık kalmiştir. ya da manitası vardır
Arka planda sürekli çevrimiçi olma yolu var mi. Bilmiyordum.
Olabilir bazı cihazlarda
Teşekkür ederim
mesele onun mutlu olup olmaması mı yoksa aldatması mı. baskasıyle mutlu olamaz dıye herseye göz yumman tuhaf bıraz
Ne yapabilirim hesap soramam ya.
kabullenmıssın yanı şimdi sende bu cakal sevgılın yuzunden tüm erkeklerı kötülemeye kalkmazsın umarım
Hepsinden uzak duruyorum ama hiçbirine güvenmiyorum. Asla da güvenmeyecem. Birine anlattım bu durumu biz erkekler böyleyiz. Sana yalan söylemiş kim bilir aynı anda. kac kişiyle konuşuyor dedi. Öğren artık. güvenme dedi 😜
sevgılı olman sart mı sosyal normal konustugun arkadasın olsun neden bu sevgılı olma hayallerı gerek yok bence sonra üzülüyorsunuz
Sorun sevgili olma hayali değil. Kimseyle konuşmuyorum konuşmayı düşünmüyorum demesi. Ama konusması. Yalana gerek yoktu. Hem yalan söylüyor hemde bana herkes yalancı kızlardan uzak duruyorum hiçbiriyle konuşmak istemiyorum falan diyor.
onu anladım ben senın tavrın onemlı burada düsünme salla gitsin ya kımle sohbetten ve zaman gecırmekten mutluysanız onunla sohbet etmelısın senı anlayan bir kanka edin burada
Teşekkür ederim yorum için.
rıca ederım her zaman sen yazdıgın sordugun sürece ben burdayım
😇😇
Salla gitsin seni önemsemeyeni
Arkadaşları vardır ya 😂
Yeni bir ilişkiye yelken açmış
Unut artık
Evet var sanane
Bana yalan soyledi. Kimse yok olmasini sa istemiyorum demişti
Eee yabi