Güncellemeler
+1 yıl
İşteyim gece vardiyasındayım. Haber vermeden çantamı aldım aşağı indim. Çıkışımı almak için sabahı beklicektim. Şimdi bana tutanak tutulacak. Zaten sabah çıkışımı vericektim bişey olur mu? Oturdum sabahı bekliyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Önemli bişey sormam lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Hep onemli bisey soruyosunuz
Benim ki çok önemli
Sigortada cikiyo
burada biri var sebebi olmasada
Yav git ciddi bişey sormuşum burada
Bende çiftçiye tzi, birsey zoylemedim
Burd oldumu belirttim
👍
Tazminatın varsa ve de bunlar vermek istemezse bunu gerekçe gösterebilirler
Çünkü 15 gün önceden çıkacağını belirtmelisin
1 yıl dolmadı daha bi hakkım yok zaten
Evet iyi takıyorum bir sıkıntı olmaz
Problem olmaz
oho online olmayan mı var sor bakim
Sor bakiim Kamboçyalı
Buyrun lütfen nasıl yardımcı olabilirim
Sordum
beklıyorum tabı kousmak istersen
buyrun dinliyorum
Sordum
çıkışını almaktan kastın istifamı
Evet istifa ama şefin imzalaması falan gerekiyormuş
Böyle kfana göre çıkıp gidemezsin falan denildi
İş Kanunu'na göre; işçi ve işverenlerin, iş sözleşmesini fesh ederken karşı tarafa önceden bildirimde bulunma yükümlüğü bulunmaktadır. İşyerindeki kıdemi 6 aya kadar olanlar 2 hafta, 6 ay ile 1.5 yıl arasında olanlar 4 hafta, 1.5 yıl ile 3 yıl arasında olanlar 6 hafta, 3 yıldan fazla olanlar 8 hafta önceden yazılı olarak sözleşmeyi sona erdireceğini karşı tarafa bildirimde bulunmakla yükümlüdür. Bu sürelere uyulmadan taraflardan biri iş sözleşmesini sona erdirirse, bu süreler kadarki ücretleri karşı taraftan talep edebilirler. Bu nedenle işvereninizin de sizden ihbar tazminatı talep etme hakkı vardır. Ayrıca, işe başlarken yapmış olduğunuz sözleşmede işi haklı bir neden olmaksızın bırakmanız halinde herhangi bir cezai şart konulmuş ise, örneğin sizi eğitime göndermiş bunun masrafını işveren karşılamış ise bu yapmış olduğu masrafları aradan makul süre geçmeden işten ayrılmış iseniz sizden yasal olarak talep edebilir.
İhbar tazminatı diyosun
evet ama şirkete makul bir sebeb sunarsanız eger böyle bir egitim vb. maddi içerikli bir konu yoksa kurum sorun çıkarmayacaktır diye düşünüyorum
Ben fabrikada amele olarak çalışıyorum. 1 saatlik fabrikada olan eğitimler olmuştur anaca hatırlamıyorum.
hiç bir şey olmaz o halde gönlünüzü ferah tutun
Çok kötü bi duruma düştüm ya. İnşallah dediğin gibi olur da sabah güzel haberi buraya yazarım.
müsterih ol Allah yardımcın olur inşAllah bol bol ayetel kürsi ve inşirah oku inşAllah gönlünü ferahlatır işlerini kolaylar
Ezbere bilmem internetten okuyayım
Allah kabul etsin şimdiden
Amin inşallah 🙏
evet?
Sor gelsin
Onlineee
Sor aşkomsor
Niye çıkıyosun işte sana ihtiyamız var bizm
Offline var.
Evet sor
ne kadar oldu orada çalışalı
Bu ayın sonu 1 yıl dolacaktı
normalde 15 gün ihbar süren var ama bişey olmaz , korkutmaya çalışıcaklar işi bırakma diye
Yok ya fabrikada amele olarak çalışıyorum işte ben giderim başkası gelir de benim korktuğum bana tazminat davası falan açma hakları var mı?
aslında var ama uğraşmazlar sadece korkutmak icin acariz derler, geçen hafta aynısını ben yaptım,1 hafta onceden haber verdim maaşımı yatırmamakla tehdit etti müdür ama s. ike s. ike yatırdi, hiç bisey yapamamazlar , hemen bırskmam lazım de salla bışeyler, tutanağı niye tuttular sana
İşte şefe haber vermeden çantamı aldım aşağı indim, gördüler zaten. Sabaha kadar burada beklicektim bu saatte bi yere gidecek halim yok ama işte haber vermeden cıkıp gidemezsin diye tutanak yazıldı. Cart curt Sen ne iş yapıyordun?
salla gitsin , satınalma ön muhasebe depo sorumlusu hepsini yapiyodum
Salladığım için zaten böyle bi duruma düştüm 🥲
bişey olmaz sen kararını verdiysen onlar seni zorla tutamazlar ama iş bakarim bir süre daha çalısarak diyosan birazdaha takıl
Yok defolup gitçem de tazminat davası falan açma durumu olmaz inş
olmaz uğraşmazlar o kadar, olursada sende hakkını savunursun
Umarım
bişey yapamazlar rahat ol , takma hiç boş yere kafana
ne yaptın zorluk çıkardılar mı
Karışık netliğe kavuşmadı daha
hayırlısi
Teşekkür ederim
rica ederim
sohbet edebilirmiyiz
Edelim burdan
burdan niye ki