Hangisi daha cazip geliyor duygusal iliskiden bahsediyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBunların ikisine de gerek yok Biliyor musun hiçbiri cazip gelmiyor olması gereken gibi rayında gitsin olay biter gerek yok yok öyle baskın karakter yok çekingen Karakter yok Dominant karakter yok itaatkar bilmem ne Böyle şeyleri hiçbir zaman gerek yok Her iki tarafta eşit olmak zorundadır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabi ki de itaatkar kadını. Evlenirken uzun boylu poslu erkek arıyorsunuz. Bizi korusun kollasın güven versin dersiniz. Madem öyle o zaman bende şunu derim. Kocasından güven bekleyen kadın kocasına itaat edecek.
015 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@ebru0 nerede öyle bir kız. Eminim 1.80 den kısa erkek arkadaşın olmamıştır.
Cevap sahibi+1 yıl@ebru0 ben 1.75 im. 24 yaşındayım bu güne kadar hiç ilişkim olmadı. Tabi boyum sonradan uzadı. Ama aslında bunun sebebinin sadece boyla alakası yok. Zira biraz asosyal ve çekingen bir insanım. Derslerimi boşlama korkusu, reddedilme korkusu ve açılacağım kızın ya erkek arkadaşı varsa korkusu beni bu hale getirdi.
- +1 yıl
Ben de on sekiz yasindayim ve iki yil oncesine kadar ayaklarima bakarak yuruyordum sonra insanoglunun canım oldugunu ogrendim simdi egolu gibi durmak istemiyorum ama yanlis da anlasilmasin karsi tarafi dis gorunusum dahi olmadan miknatis gibi cekiyorum. çekindiğin kim gorillerle ortak atadan gelen insanoglu mu.
Cevap sahibi+1 yıl@ebru0 şimdi öncelikle evrime inanan birisi değilim. Aslında muhafazakar bir insan sayılırım. Niyetim ciddi bir ilişki kurup evlenmek. Ama tabi biraz kıskanç ve çekingen bir insanım.
Cevap sahibi+1 yılEvrime neden inanmadığımı sorma zira siyasi konulara girmek zorunda kalırım. Sosyal medyada siyasi konulara girmek istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@ebru0 doğru söylüyorsun.
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Baskın istemem çatışmam kaçınılmaz olur ama aşırı derece itaatkarda doğru olmaz köle istemem belli ölçüde ayarlı olması en iyisidir biraz itaatkar olsun gerektiği zaman bazen baskın davranabilir
00 Yorumla
+1 yılİtaatkar kadın her zaman daha cazip gelir. Ama itaatkarlık iki taraf içinde geçerli olmalı. Yani hep benim dediğim olacak diyen erkekten öte karşılıklı itaatkarlık daha iyi oluyor.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
69Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Ne itaatkarım ne dominantım. Yönetilmekten nefret ederim.. Kadına söz hakkı tanımayan, kendi lafını geçirmeye çalışan erkeklerden nefret ederim..
Ama çok uyumlu biriyimdir sjsj
Bence karşılıklı anlayış olmalı kimse kimseye hükmetmeye çalışmamalı.11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 265,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBaskın kadın isterdim
00 Yorumla
+1 yılKadın baskın olsaydı östrojen taşımazdı. Erkek itaatkar olsaydı testosteron taşımazdı. Tek taraf için değil de iki taraf için de konuşabilirim. Önemli olan insanın nerede nasıl davrandığıdır. Sürekli olarak itaatkar bir insan çok sıkıcı olur aynı şekilde baskın olmaya çalışırsa o da sıkıcı olur. Ikisinden birini seçmek çok saçma olur onyuzden böyle bir yorum yapmak istedim. Ahlaki çerçeve içinde değişken tavırlara sahip olmak en doğrusudur diye düşünüyorum. Şayet kadında en sevdiğim özellik insancıl olmasıdır benim.. insancıl olmak itaatkar olmak ya da baskın olmak değildir mesela Yerine göre alttan alıp yerine göre hakkını savunup tartışma yaratabilmelidir diye düşünüyorum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bence kadın dediğin baskın olucak bir sorun olunca ayı gibi kükremesini bilecek söylemek istediği konuşmak istediği bir şey varsa çekinmeden bağıra bağıra söyleyecek lafını koymasını bilecek hakkını savunacak görüşünü korkmadan belli edecek yoksa ne öyle erkek ne derse laf etmeyen, boyun eğen, sessiz, haksızlığa bile karşı gelemeyen özgüvensiz kadın modeli SIKICIIIII ilişki dediğin çift taraflı olur kadın da erkek de sesini çıkarıcak abi yoksa ne öyle köle mi satın alıyoruz, her şeye tamam diyip susan kadın iticiliği kadar iticilik görmedim ben
02 Yorumla- +1 yıl
birader sen sevmiyo olabilirsinde her kez bir değil senin o bahsettiğin kadını da zerre kadar bile sevmeyen bi ton insan var ayrıca ben sana daha iticisini öyle bi söylerim ki kadınlara lanet edersin o yüzden öp de başına koy bence itaatkar kadını baskın sevmen de yanlış bişey yok eğer karakterin böyle ise ama hakaret etmek de olmuyo başkalarının sevdiği tarzda kilere
- +1 yıl
Hakaret etmiyorum ki abicim benzetme yapıyorum öyle sevenlerede bir şey demedim kendimce itici olduğunu düşündüm valla sizi anlamıyorum ota boka hakaret diyonuz sanki ezik demişim iğrenç demişim çöp demişim ne değişik insanlarsınız gerçekten düşüncemizi paylaşmak bile hakaret sayılıyor peki
+1 yılİkisini de tercih etmesinler. Sağlıklı bir ilişki de ortak kararlar alınır aksi sağlıklı değildir
00 Yorumla
+1 yılBu erkeklere sorulmuş bir soru olduğuna göre cevap vereyim bütün erkekler itaatkar kadın ister baskın kadın istenmezler istiyorum diyenlere sakin güvenmeyin yalancı güvenilmez sırtlan ekolü erkeklerdir hangi erkek istemez herdedigini ikiletmeyen kadın hatta sevmediği halde yıllarca sırf itaatkar diye karısını bosamdyan insanlar taniyorum baskın kadın itici kadındır erkeksi kadındır lazım degildir itaatkar kadın altın baskın kadın teneke konumundadır erkek dunyasinda
00 Yorumla
+1 yılYerine göre değişir. Ama her erkek olgun kadın ister. Buda şu anlama geliyor. Kadın nerede nasıl davranacağını bilecek yeri geldiğinde baskın yeri geldiğinde itaatkar olacak
00 Yorumla
+1 yılOtoriter biriyim ama bu değildir kişisel hakları yok sayma anlamı insan olmak çalışıyoruz köle veya benligimizden vazgeçmek saçma zevk için bu rollere girilmez.
00 YorumlaDeli kadın tercih ederim ben denizci olduğum için öyle karşımda Cansız karşılık vermeyen birini istemem yarın bir gün ölsem sakatlansam ben olmadan da hayata devam edebilecek biri olmalı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKöle değil ki itat etsin…Erkek değil ki beni yönetsin.. Bir seviye doz vardır.. Kadına şekli erkek verir.. Bunu ona gösterdiği sevgisiyle yapar.. Erkeklerin tek bekleği şeyse saygıdır..
00 Yorumla
+1 yılBence ikisi de cazip değil.
Dengeli olmalı ki ilişkinin süresi uzun sürsün.
Sürekli sünepe bir kadını ya da elinde kılıçla dolaşan astığım astık/kestiğim kestik kadını hiç bir erkek istemez.00 YorumlaBen böyle şeyleri hiç anlamıyorum şahsen. Sadece karşılıklı saygı, anlayış, güven , sadakat ve dürüstlük olmalı bana göre.
00 YorumlaBaskın isterim hoşuma da gidiyor çok. ama yeri geldiğinde de bir bakışım ile mum olacak kadın lazim tabi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılHer istediyimi yapmasi icin İthakar kadını tercih ederim, tabi arada bir baskin olmasida ilişkiye deyişik heyecan katar diye düşünüyorum
01 Yorumla- +1 yıl
@ebru0 surfen adım böyle diyemi, ötekilerin ismi normal yaptigi yorumlar ayniya yakin, onlara ndiyecek birseyin niye yok bana gelmiş burada böyle konusuyon
+1 yılBaskın olmak karsınızdakini ezmek anlamına gelmemeli...
Yerine aana duyguya ortama göre değişir...00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılİtaatkar ama öyle izin alsın, şöyle yapsın vs değil. Kendi kendini yönetsin , başına buyruk olmasın yeter. Çok dik başlı kadın yorar insanı.
00 Yorumla
+1 yılbaskın olmasına gerek yok az enerjik olsun yeter. kadın nasıl baskın olcak. Sen hiç dişi aslanın erkeği uzan lan geliyorum dediğini gördün mü :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBen baskın olmayı seviyorum. İtaatkar olmak pek bana göre değil..
00 Yorumla Akıllı zeki kültürlü sadık olması ön planda benim için
00 Yorumla
+1 yılÖnemli Olan Partnerimin Zevk alması
Ben Her Role girebiliyorum00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılYerine göre olsa daha güzel olur ama daha çok itaat eden hoşuma gidebilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen otoriter bir adamim sahiplenme korumak doğamda var bu yüzden itaatkar kadın isterim. Ama itaat eden kadını da mutlu etmek için elimden geleni yaparim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlişkinin ilk saatlerinde her şeyi domine ederim saatler geçtikçe yorulup alta geçerim üstte zıplasin dursun ama noktayı gene ben koyarım. Sanırım tam bir alayım
00 Yorumla
+1 yılBir Master olarak kesinlikle itaat eden kadın tercihimdir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBaskın kadın candır bide karadenizliyse valla uçurur (akdenizliyim)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılBen baskın bir kadınla evlilik yapmıştım. Olmuyor.. Yürümüyor.
02 Yorumla- +1 yıl
Somurtkan kadınlar olsun Amin diye dua ederim hep
- +1 yıl
ölsün ölsün Olmasın :))
+1 yılNe baskın nede iteatkar olan ortası ara sıra danışlan kadın isterim
00 YorumlaYerine göre hem itatkar
Yerine göre hemde baskın
Muhteşemdir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yılİtaatkar olacak söz dinleyecek gel git eğil zipla otur kalk
02 Yorumla- +1 yıl
Ketçap mayonez de olsun mu?
- +1 yıl
@EylülMavi22 ben daha çok tatlı şeyler tercih ediyorum bal çikolata gibi
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılErkek baskın olur arada kadına fıtsat verilmeli:)
00 Yorumla Herkes bir birey ben kölelik kalktı diye biliyorum o yüzden aklı yerinde olan kendi kararlarını verebilen aklı başında olgun bir insan olmasını isterim duygusal ilişki için 😅 diğer türlü olan ilişki için yeri burası değil.
00 YorumlaBaskın ya da itaatkar değil yaramaz tercih ederim😃
00 Yorumlabu soru çok doğru değil aslında her kadının ruhunda hem itaatkarlık hem baskınlık vardır
00 Yorumlaİtaatkar kadını tercih ederim. İlişkiyi ben yönetirim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİtaatkar kadın olmayı tercih ederim
52 Yorumla- +1 yıl
Neden peki?
Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı. Anlayışlı olmayı tercih ederim
10 YorumlaBeni dengeleyen
Kendi fikri olan00 Yorumla
+1 yılitaatkar tabi napayım baskın kadını
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. İtaatkar kadın tercih ederim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılİtaatkar kadın daha iyidin bence.
00 Yorumla Ne baskın olsun ne de itaatkar. Dengeli olsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 466 cevap paylaştı.
+1 yılHiç baskın kız görmedim daha
016 Yorumla- +1 yıl
Kadın baskın ve zekiyse mi doğrumu anladım
- +1 yıl
O zaman bana ondan lazım 😂
- +1 yıl
Ciddimisin😃
- +1 yıl
Haydaa bende yok ya götlük kafa dengi biri lazım be sadece
- +1 yıl
Kafa dengi derken genel anlamda zaten
- +1 yıl
Zaten bakma yüzeysel konuşuyorum şu an
- +1 yıl
Ama ego hissetim senden ben ufaktan djfmmd
+1 yılErkek itaat ister kimse kendini kandırmasın kdjdj
01 Yorumlaİkisi de olmalı
Akıllı zeki olmalı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılİtaat eden kadın tabiki
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 782 cevap paylaştı.
+1 yılİtaatkar olmasa yüzüne bile bakmam
00 Yorumla İtaatkar oluyorum ben
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılNefes alan kadını :))
00 Yorumla
+1 yılitaatkar ama baskınlığıda tutsun bazen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. baskın karakteri tercih etmem
00 YorumlaKadınon itaat edeni makbuldür
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılBaskın
41 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılkadın itaatkar olacak
04 Yorumla- +1 yıl
Yok yaa
- +1 yıl
@quilaaaaaaa var bee
- +1 yıl
Biz sizin hizmetciniz değiliz yanliz
- +1 yıl
@quilaaaaaaa bunun hizmet ile bi alakası yok
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. aklı başında tercih ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGuwen veren kadın tercih ederim canım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılYerine gore davranmasını bilen önemli
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılitaatkar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılİcraatkar 😀😀
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı.
+1 yılBaskin
00 Yorumla
+1 yılikisinin ortası
00 Yorumla- Devamını Gör (24)
Devamını Gör(69)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İlişkide baskın kadını mı yoksa itaatkar kadını mı tercih edersiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım