Yillardir tanidigim biri bana evlenme teklif etti. Ben esimden ayriyim, korktum reddettim. Sebeplerim detayda yorumlar misiniz?

2 cocugum var, 12 yaslarinda ikizler. Babasi daha bebekken birakti. Ben hic evlenmeyi dusunmedim cocuklarima uvey baba getirmeyi aklimdan bile gecirmedim. Bahsettigim kisi benim yillardir tanidigim biri is sebebiyle. Cocuklarimi tanimiyor. Ama onlar icin ne derece mucadele ettigimi iyi biliyor. Bahsettigim kisi danimarkada yasiyor, ora vatandasi ama turk asilli. Cocuklarimin babasini da tanimiyor. Cocuklarin babasi da cift vatandasti danimarka ve turk, orada yasiyor, cocuklarim da cift vatandas. Benim danimarkada oturma hakkim var ama turkiyede yasiyorum cocuklarla. Bu kisi evliydi, esinden bosanmis. Beni aradi ve benimle evlenmek istedigini soyledi. Danimarkaya tasinmamizi istedi. Uvey baba asla dusunmedim cocuklara ama bir yandan da artik danimarkaya tasinsak diye dusunuyorum, tasindigimizda da orada kalabilecegimiz bir el olabilecek kisi bu ilabilir mi diye dusunmeye basladim.. Hayir dedim, o da 5 gundur ieltisimi kesti. Ama acaba yalnis mi yaptim

Güncellemeler
+1 yıl
reddetme nedenlerimden biri de adamin bosandigi esinin bosanmalarinda beni sorumlu tutmasindan korkmam, bir de bosandigi esinin orada ust duzey kamu kurumunda calistigini bilmem. yani bizimle ugrasmasindan korkmam
Yillardir tanidigim biri bana evlenme teklif etti. Ben esimden ayriyim, korktum reddettim. Sebeplerim detayda yorumlar misiniz?