Güncellemeler
+1 yıl
Yorum yapanlar oy verir mi lütfen
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sürekli ilgi gösterdiğim , merak ettiğim, anlayış gösterdiğim , iltifat ettiğim, sevgimi dile getirdiğim , onunla mutlu olduğumu hissettirdiğim , hastalanınca ilgilendiğim , ilgi alanım olmasa bile anlattığı şeyi merakla dinlediğim çocuk beni sever mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sevmez. çünkü türk insanları tam tersi kişiden hoşlanır acı çekmeyi severler
Ahh evet doğru
cok sasirdim erkeklerin evet demesine , ama sen bakma evet demelerine ilk belki hoslarina gider sonra cepte gorup caziben kalmaz kendi zevklerin olmali gostermelisin bunu ve okadar da ustune dusmemelisin
Kim evet dedi ki hepsi hayir diyor.. ilgisiz davranınca o da öyle yapıyor aramız açılıyor
ama 50 50 yaziyordu neyse. yapsin. bak sen okadar ilgi gostermissin ki alismis ve sadece senden almak istiyor devam etsen biraz guclu dursan seviyorsa pesinden gelecek, sende mesgulum falan de mesela sana soguk yapiyorum degil de mesela arkadasimla denize gidecegiz de bugun telfona bakmicam de mesela birak biraz gisterdigin ilginin boslugunu hiss etsi =n yola gelir. bak mesela tamam onunla mutlu oldugunu hiss ettirdigin falan tamam da cok sevdigini soylemeye gerek yok , ve ya cok boyle hep merak edip aramana, ne biliyim cok iltifat etme iltifatin 10 tanesini erkek ederse birini kadin yapar, ha arada ayy cok sagol ya sen bana yardim ettin mesela guclu hiss ettir ama arada bir ama ama anlasilan sen coook simartmissin , sen onun annesi degilsin unutma, ve sevmedigin biseyse de sevmiyorum de, kendi zevklerini goster daha cok saygi duyacak
O diğer erkekler hibi değil ki ilgi göstersen gösterir umursamazsan umursamaz.. ayrıca akvaryumlara hasta ve sürekli bundan bahsetmeyi seviyor en sevdiği şey onlar bu konuda konuşma diyemem ki..
ben onu dinleme veya zevklerine saygi gosterme demedim ki benim anladigim su gibi oldu mesela ben pizza sevmem ay evet bende severim demen gibio seyler tabikide ozel biseyi severse ondan bahs edecek ama sende gercekten sikilirsan bundan oda bunu bilmeli sen cok sevmiyorsun ama onu sevdigin icin ilgi gosteriyorsun diye bilsin, bide erkekler hatta insanlarin cogu oyle normal ilgiden bahs etmiyorum senin anlattiklarin biraz fazla anladigim kadariyla , fazla ilgi bogar bi yemekten cok yersen artik talep etmezsin biraz ilgini ozlemesini sagla, hep vermede olursan normal zann eder, ve uzaklasir bu doganin kanunudur canim, dedigim gibi kus yapma kendine zaman ayir ve gercekten zamanini baska seylerle de sarf et kendikendine normale doner
Bu sefer o da çekilirse ya 😶. Mesela ne diyeyim
Bukadar şeye rağmen hâlâ seni sevmemişse anormal olan sen değil odur. Koy ver gitsin, uğraşma daha bence.
Seviyordu aslında ama biz daha flört olmadan çok tartıştık 3 4 kez. Son tartışma baya büyük oldu bu olmamalıydı dedi. Ne yani imkansız mi dedim imkansıza döndü dedi hiç mi sevmezsin dedik bilmiyorum zaman dedj. Ve o günden sonra hiçbir şey yok gibi devam ediyoruz..
Sevmesi lazım fakat hayat adil bir yer değil.
😔
Hayır, tam tersi davranırsan sever
Tam tersi davranınca da aynısını yapıyor
Hayır
😊 sağol knk
Bence seven sevilmez ama Allah büyük dua et
Haklısın..
Senin gibi bir kız bence çok değerli senlik bir durum yok
Hımm Ayn ondan seviyorlar
Güzel misin?
Evet
Çirkinsen zor