Eşim en ufak lafımda "bence beni boşa, daha iyisini al" diyor! Sizce amacı ne, ne yapmaya çalışıyor?

2 yıl sevgili kaldık, sonrasında büyük bir aşk ile evlendik. Ben bir şirkette insan kaynakları departmanında çalışıyorum. Eşim ise özel bir hastanede çalışıyor hemşire olarak. Geçen hafta nöbetim var dedi, gece kulübüne gittiğini öğrendim. Başta inkar etti, sonrasında kafa dağıtmaya ihtiyacım vardı dedi. Bu olaydan sonra güvenim kırıldı. Sonrasında dışarı çıkarken mini etek giymeler, kısa şortlar giymeler, vucut hatlarını çok net belli eden kıyafetler giymeler başladı. Ne oluyor sana diye soruncada, sen bana karışamazsın, işine gelmiyorsa boşanırız dedi. Ben öylece kaldım, bir şey diyemedim. Bugün izinliydi, evdeydi. Akşam geldiğimde yemek yoktu. Neden yemek yapmadın diye sordum ve aldığım cevap git kendine sana güzel yemekler yapan bir kadın al oldu. Neler olduğunu anlayamıyorum. Yarım saattir balkonda oturmuş ağlıyorum o ise uyuyor şu an herşeyden habersiz. Neden bu kadar değişti, neden böyle oldu anlam veremiyorum. En ufak sözde boşanalım, ayrıl bence benden demeye başladı. Benim nasıl bir yol izlememi önerirsiniz?

Eşim en ufak lafımda "bence beni boşa, daha iyisini al" diyor! Sizce amacı ne, ne yapmaya çalışıyor?