İlişkide ters piskoloji?

Merhaba benim 2 aydır saatlerce telefonda konuştuğum kız sürekli ona ne hissettiğimi soruyordu hisslerimi söyleyip onla ciddi dusunuyor olup evlilik bile düşündüğümü dille getiriyordum bunu üzerine bir sefer buluştuk sonra her şey güzel gidiyor iken birden ara verelim dedi 2 gün sonra arayınca tamamen bittirdi bende sinirle kabulenince arayıp özür filan diledi öyle anlaştık bitti 2 gün sonra arayıp buluşmak istedi buluştuktan sonra sarilmalar opmeler el ele tutuşma filan şaşkınlık içindeydim ertesi hafta gene soğuk yapmaya başladı ben çalışır iken aramış bu ben aradığımda meşguldu müşteriyi arar iken bu beni aramış ve meşgul çalınca 3 gün küstü en son aradığımda ise istemiyorum artık ben zorlayincada sokak ortasında bağırıyorum neyini anlamıyorsun alaycı bir şekilde tavır yapti kabullendim bir arkadaş vasıtasıyla tekrar buluştuk grup bir şekilde biz yanlız kalınca bunda bize fırsat vermesini istedim hayır dedi bende senle çok öpüşmek istiyorum dedim ve kabul etti parkta öpüşüyorduk geçenlerden rahatsız oldu kalktı durağa giderken farklı bir parkta oturmak istedi orada oturur iken birbirimizi yedik resmen inliyordu hatta sonra eve gidince mesajlarda bana tekrar istiyorum arzuluyorum seni diyordu haftasonu buluşacaktik hafta içi bu soğuk yapmaya başladı bir sabah keşke opuşmeseydik dedi ve bende böyle birşeyi senle heba ettiğim için pişmanım diyince deliye döndü ben bunu gerçekten çok seviyordum bunu deme sebebim bana arkadaşım dediği çocukla çarşıda buluşmuş ve çocuk onu opmuştu ben istemedim dedi ama sonuçta ayağına kadar gitmişti üstelik bittirdigi zaman biri var mı demiştim yok dediği günde wpde farklı biriyle de mesajlaşmalarini fark ettim en sonki buluşmamızda wpsine baktığımda ben artık senle istemiyorum diyince kafayı yedi ben beni böyle kullanıp bir kenara artışını unutmayacam dedi ve engelledi bugün baktım engelli kaldırmış bu bana yazarmi sizce tekrarda ve çok utanç duyuyorum kendimden öptükten sonra bunları demekten ama o bittirecekti bunu biliyordum
İlişkide ters piskoloji?