Sevgilim 24 yaşında ailesi ile köyde yaşıyor ve işsiz. Babasına yardım ediyor tarla işlerine sürekli. İş bulacağım diyor. Ciddiyiz?

Arkadaşlar ciddiyiz kendisiyle coğrafya öğretmenliği tutturmuş maddi imkansıZlıklardan dolayı gitmemiş kendisi. Daha öncede iki yıllık bir bölüm okumuş. Şu an ailesiyle yaşıyor ve işsiz. İki haftaya bir görüşüyoruz babasından para alıp geliyor. Benim de zoruma gidiyor kendisinin bir işi yok ama KPSS’ye çalışıyor ekimde girecek ama sürekli babası bunu işte güçte kullanıyor tarlada hayvanlara bakmada. Ben hiç inanmıyorum sınavı kazanacağına. Şimdi de diyor ki sınav olmaZsa normal bir iş bulurum diye ben de memur olmasını istiyorum. Kendim öğretmenlik okuyorum 21 yaşındayım. Kendisi çok seviyorum karakteri tipi ailesi bana göre ama iş sürekli kafamı karıştırıyor. Ne yapmalıyım arkadaşlar. 4 gündür tarla işi yüzünden adam akıllı konuşamıyoru. z

Sevgilim 24 yaşında ailesi ile köyde yaşıyor ve işsiz. Babasına yardım ediyor tarla işlerine sürekli. İş bulacağım diyor. Ciddiyiz?