Eski sevgilime bunu yazsam mı emin olamadım?

Öncelikle nasılsın umarım iyisindir sana nasıl açıklıyacağımı bilmiyorum ama ben artık çok yoruldum şimdi bunu dinleyip şöyle düşüneceksin neyden yoruldu olmayan bir ilişkimizden mı evet belki de olmayan veya oluyormuş gibi olup olmayan herşeyden yoruldum belirsizlik ikimizi de yordu sorun sadece onda da değil benim her defasında sana karşı olan fedakarlığımın farkında olmaman herkesin vazgeç onunla olmaz diyen herkesi bana karşı haklı çıkarttın 4.5 yılda sana ne kadar değer verdiğimi bile farketmedin ki benimle konuşurken bir başkasıyla konuştuğun da sevmediğini anladım seven sevdiğini varken başkasına bakmaz erkeklik tek kadına ait olmaktır her kadına bakmak değil yine de kendimi avuttum görmezden geldim olabilir dedim herkes hata yapar ama bu hata değil yanlış ben gururuma toz konduramazken sana karşı onu ihanet ettim sen bana onu bile çok gördün benden evlilik beklentin olmasın dediğinde o gün ne kadar hevesimi kırdığının bile farkında değildin herşeye rağmen seni affetmişken.. kardeşin sana ebru diye birini bulmuştu eğer iyi biriyse evlen yuvanı kur dış güzellik aldatır adamı senin zaten ebru olmasa da bir başkasıyla boşluğumu dolduracağından eminim yalnızlığı yediremezsin kendine alışkın değilsindir onca ilişkiden sonra annene de bu durumdan bahsetmezsen sevinirim ona da çok iyi bak özür diliyorum senden değil annenden neyse uzun lafın kısası vazgeçiyorum Yusuf senden benden herkesten herşeyden sana söz veriyorum bundan sonra asla rahatsız etmiycem bana ulaşabilcek en son yer sadece ahirette kalır umarım yine de mutlu olursun Allah kalbine göre versin gönül demeyeceğim çünkü o çok şey ister Aşk birinin eline dolu bir silah verip sizi vuracağı anı beklemekten farksızmış kendine iyi bak Allah'a emanet ol
Eski sevgilime bunu yazsam mı emin olamadım?