Güncellemeler
+1 yıl
Sonsuza dek yazmayacam o derece bu kişi sevgiyi hakedecek birisi değil bendeki sadece verdiğim degerin değmediğini görünce insan olan bir insan için kahroluyorum her şey bu kadar basit mi diye,,,, anlayamazsınız derin şeyler hakikaten insanlar karaktersiz...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sizde bir travma oluşturmuş bence o gayet sağlam. Onu bırakıp yolunuza bakın kendinize odaklanın. Geçmişle yaşayarak geleceği kucaklayamazsiniz
Nedense icimde bir yarim kalmışlık hissi var bitiremiyorum
Kanka eğer seni sevdiğine eminsen yazabilirsin ama eğer o seni sevmiyorsa yazma
Sevdigine tam emin degilim, ama cok uzun iliski yaşadık ve oda unutmadigi kesin ve bana karsi birseyler paylasiyor ama karakteri zayif ters teper onun icin yazmayacağım yazarsam seviyemi düşer umursamamak daha iyi insalar sevgiden anlamıyorlar yazinca geri teper
Kesinlikle kuzum iyi yapıyorsun yazma boş ver
bunlari yazarsan karaktersel tramva olusmaz , egosu siser.. vayy be unutamamis, ben iste boyle superim diye dusunur.. umursamamak hayatina bakmak en buyuk tramva bence
Ama insan geri dönsün istiyorya nedense çözemiyorum ever umursamiyorum yazmiyorum ama bazende 3 günlük dünya yaz la ne olacakkki diyor
eger yazmazsan umursamazsan hayatina bakarsan daha cok icine oturur emin ol.. ama yazarsan ne yazarsan yaz onemsedigini aci cektigini anlar.
Evet cok haklisiz zoruma gidiyor bana turlu turlu nispet yapiyor sanki bir iletisim kuriyim diye zorluyor hikayeleri ben goriyim diye gözüme gözüme sokuyor
nekadarlik bir iliskiydi? ve ne zaman ayrildiniz
4 bucuk yil cocugumuzda var evlendik boşandık siradan bir sevgili olayi degil yani, ilk evlendigimizde beni hicbir zman birakma derdi kendi bıraktı korkardı hep kıskanırdı bu kız niye boyle oldu cozemiyorum nazar degdi gibi birden terse döndü ayrıldık olaylari abarttikca abarti anneside devreye girdiler yuvayi yiktilar pesinden kostum ben kostukca o kacti ve iketisimi komple kopardim engellemsiti simdi engeli filan kaldirmis onceden gucluyum filan diyordu simdie artik güçsüzüm dayanacak gücüm kalmadi diyormuş yani ben ayrilirken umursamiyordu beni iletisimi kopardiktan sonra beni herhalde baskasiyka konusuyorum filan sanıyor herhalde artik nispet yapmaya baslamis suslenmis geziyor tozuyor bazen ağlıyor çözemiyorum acaba ne kadar sure daha iletisimi kessem yadq hicbir mzan umursamasammi baskasini bulup yeni yuvami kursak ortadaki cicuk ne olacak
ben kadin oldugum icin kadin psikolojisinden anlarim haliyle.. yapman gereken hic ona birsey yazma.. hatta insanlari takipe al, takipe al takioe al.. sonra ona pat diye gonderi yap... sonra yine umursamadan baskalarini takioe al.. ama asla yazma... o zaman bence arar dayanamaz.. kadinlqr kiskandiklarinda cildiriyor. ama asla bir kizla fotonu paylqsma asla... ve bunlar kim derse, tanimiyorum dersin.. Aldattin beni dememeli
Anladim o yapti o hatayi isyerindeki erkeklerle sarki filan soylemis kanka gibisinden yani nispet yaparak instagrama story atiyor keyfi yok ama bak ne kadar mutluyum diye nispet yapiyor, ben gizliden izliyorum acik bir hesaptan izlmiyorum hesabi herkese acik zaten kiskandirmayqmi calisiyor ne yapiyor cozemiyorum aksamlarida agliyor arabesk ve ask meskli sarkilar paylasiyir keyfi yerinde yok o kesinde geri adim filanda atmiyor en son paylasiyi seyler ben sana o kapiyi hicbir zman kapatmadim sen girmeye korktun vs ile umarim hayat sana br gun gic bulamayacağın bir sevgiyi nasil elinin tersiyle ittigini hatırlatır yazmış. Simdi bunun kesin bir pismanligi var zaten ayrilirkende tam bir ayrilik degil ne yaptigini bilmiyir evden cikarken alnindan öptüm seni seviyorum tamam haklisin kizginsin kafani dinle gel dedim babasinin evine gidince bir daha donmedi evdeki gitmiw herseyi anlatmis anneside pireyi deve yaparak yıktı yuvayi cicek tektas ne gerekiyorsa yaptim dönmedi... simdide boyle seyler paylasiyor anneside biraz yumusamis ama geri adim atmiyorlar gecen gun her gun gel cocugu gor diyor cocugun pskolijisi bozuldu diyor bende her gun gelemem dedim gelecegim zman var gelemiyecegim zman var hergin de oraya gidemem mesefa uzak... iletisim hicbir sekilde kurmyacagim watsapdan engeli kaldirmis durum hikayesi bana acik paylasiyir wp den bakmiyorum ariyincada acmiyorum cocuk icin ariyor babasi ile iletisim kuriyorum aslinda burnun cok daha fazla surtmesini degerimi anlamasini istiyorum o demesi gerek benim hatalarim var samimice barisalim yuvqmizi kuratalim diye benim ona gitmem ile gelmiyor ama gelmemi ve yalvarmmais pesinden kosmami istiyor mesaj atarken okuyor cvp vermiyorfu hic bana birdaha yazma demedi..
Bir kadin bosandigi ve engelledigi kisiye neden ozel vp durumlarini acarki artik benle boşandi ve ben yabanci birisi oldum bu bir tuzakmı beni takip ediyormu diye,,
oyle ama uzuldum.. cocuk icin en cok uzuldum.. umarim esini cocugunu toparlarsin. Bosanacak kadar zaman gecmis ayriliginizda demekki.. bende sana tavsiye eve dondurmek istiyorsan kiskandir. kadinlarin akli basina ancak kiskaninca geliyor. ama dedigim gibi asla ispatlayamayacagi sekilde kiskandir... arkadasim diyebikirsin biri icin mesela ama ispati olmasin.. umarim barisirsiniz
Profilw kiz resmi koyiyimmi onum gorecegi sekilde kiz derken boyle yuzu belli olayan hatta arkasi donuk gibi hani birisi oldugunu kesin anlasin benim profilim ona kapali sadece telefonumda ekli odanda gizledim kendimi beonu gorebiliyorum o beni goremiyor, soyle birseyde var eger gercekten birsini bulursam hani ben evlenirim o biliyor bunu ben flort filan etmem ciddi birisi bukursam evlenirim kurulu duzenim var dur bakalim cok dogru dediniz kiskandirmam gerek ancak boyle akli basina gelir
bu cok cocukca... olur mu oyle sey...
Olur eski sevgilimi koyiyim birlikte çekindiğimiz resim var o bilmiuorum onu koysam sonucta gercek fotograf ama birlikte degiliz kizla yani baska turlu nasil olur zaten o hissediyor az cok paylasiminda gordum sen gez dolas diyor kizlarla donup dolasacagin yer yine benim yanim gibi birseyler paylasmis
Kadefe boyle kahve filan iciyormus resmi koyuyim
bak bir soz var, insan umursamadigi herseyin galibidir...
onu umursamayacaksin... ya da oyle goruneceksin... hayatina bakiyormussun gibi davranacaksin..
bence sen gercekten sosyall3s😂 cik dolas, gez... insanlarla sohbet et.. ama asla kaptirma kendini... Asla.. cocigunu dusun.. asil amacin şu umursamaz moda gecmek
sonra sosyal medyadan ekle pek cok kisiyi, ertesi gun yenilerini ekle, takip et..
Ya zaten oyle yapiyorum iletisimi kesince ise yaramaya basladi hatta İzmir'e gitmisyik misafirlige bundan 2 ay once annesi ile cocuk hakkinda konusurken annesi dediki İzmir'de ne isiniz var yok kiz istemeye filan mi gittiniz dedi gercekten kiz icin gittik ama kardesime gittik bende kardesim icin geldik dedim keske kendim icin deseydim catlasqlardi anneside dediki yanlis anlama seni mrk etmiyoruz dedi istersen evlen dedi bende kardesime gelmistik dedim ilginc yani ya soyle birsey var 1 sene sure verdim zaten gercekten birisini bukursam ben yuva kurarim cunku beni aşırı yiprattilar cocugu onlqr dusunmuyorki cok yalvardim ne istiyorsaniz yapiyim dedim bosanma asamasinda dinlemediler bile sans bile tanimadilar yani full egoo ve dikbaslilik narsist gibi caresiz kaldim maddi ve manevi cok yordular
Sosyal aslinda pek isime yaramaz neden diyeceksin o beni taniyor sosyal medya ile ugrasmiyacagiki bilir gösteriş yapmayacagimi bilir onun dusundugu bu gizli gizli yapiyor evliykende beni takip ediyordu senin gizli dostun filanmi var diye annesine birakiyordum her dakika ariyordu beni evi kamera ile goster diyordu heryeri halbuki oyle ayaklarimda yoktu o nedense supheleniyordu yalan yok erkekler evlilikte bunalirlar bende bunaliyordum annesine birakinca kafa dinliyordum
anliyorum.. ama litfen onlar cocugu dusunmesin sen de dusunme , ozaman o cocugu kim dusunecek? heba olur yavrucak Allah korusun.. Akillica hamleler yaparak kazanabilirsin.. Kadinlari bence elde etmenin tek yolu kiskandirmak... ama boyle direk degil.. orada İzmir'e gittiginizde evet kendime kiz istemeye deseydin bu hamle olmazdi.. herseyi mahvetmek olurdu.. ne diyorum, asla ispatlayamamali... yani diyorsun kiz fotosu koyayim, o da olmaz, o da herseyi mahvetmek olur.. Yapman gereken bence once instagramini herkese acik hale getir.. sonra basla guzel kizlari takip etmeye, bir gun birini takip et... sonra 5 gun sonra 2 baska kisiyi... guzel kiskanabilecegi kizlqr olsin.. Bir tane hatta sahte hesap av.. ama sahte oldugu belli olmayacak sekilde alt yapi hazirla.. o sahte Kizi takip et.. o da seni... sonra 1 hafta sonra falan hesbaini gizli yap... sessizlige gomul... onun ici icini yer... sana yazdiginda, cocukla ilgili falan, o kizin h3sabindan yaz, ama hakaret kufur icermeden... Ben... seviyorum, biz evpenecegiz, bizi rahat birak, sen eskisin, cocugunu al git , bizi rahatsiz etme" ... onun cevabina gore kiskandirma baslar:)
Hmm mantikli ama bunu anlar o , ama mantıklı niye anlar diyeceksin bunjmun bizim akrabalarla baglantisi var hemen sorar ama problem su ki benim sosyal medyam aktif degildi hic kullanmiyordum onu engellemis bu beni takip etmiyor yani birilerini eklesemde umrunda degil sadece vpden takip ediyor onun hesabi açık bilerek acti ben goririyim diye ama soyle olabilir yeni kendimede hesap acicam kizlari dolduracam bir ten altyapili gercek profile benzer kiz intagrami olabilir ama bunu faydasi olmaz gibi ancak bu duyum almasi lazim ya da nasil yapsakki
duyum niye alsin? senin belki hemen ailene yansitmadigin biri olamaz mi? daha tanima asamasindasin mesela
Ya zaten bunlar taktik gelecek kisi bunlarla gelmezde benim aklima takikan şu bu boşanırken kararlıyı yok tek başıma yaşayacak tek basima güçlüyüm özgürüm sana bagli degilim gibi sana ihtiyacim yok diyordu, ne olduda bu hale geldi hayattan tat almiyor hicbir tadi yok yok ölü gibi cocukla ilgilenmiyor annesine atmış eskisi gibi yasamdan zevk alamiyor ne olduda bu paylasimlari yapmaya basladi demkki özlüyor
ne kadar oldu bosanali
5 ay resmi 8 ay oldu evi terk edeli, nafaka filan istemedi giderkenden alnindan optum oyle hani kacarak gitmedi bana kizdogi icin gitti annesi ortaligi karistirdi annesi problemli bayaa annesi sana kizimi ezdirmem dedi... ya kavga esnasinda ona seni sevmiyorum dedim, oda bak küs girmeyelim yataga dedi bende kovdum istemiyorum kizdim ben yatacam dedi o geldi ben kovdum o geldi ben kovdum aglamis annesine anlatmis sabahleyin yatakta birlikte uyandik yanima yatmis yani oglen geldim isten esyalari toplamis kizmis banabende alnindan oprum tamam hataliyim ozur dilerim git kafani topla dedim ben bosanacam bak gor dedi sana bana inanmiyorsun dedi ve gelmedi bir daha
e nasil bu kasar kisa zamanda bosandiniz
Nasil yani yani 2 ay icinde bosaniliyor zaten dava acinca annesinhemen dava acmis evligimiz 4 yil sürdü
Yani toplamda 8 aydir ayriyiz evligimiz 4 yilllik bir evlilik
anlasmali bosanma ozaman.. cocuga nafaka oduyormusun
Kayinpeder simdi mesaj atti kitap al bize gonder diye cocuk pskoljisi kitabi cozemiyorum kitabi niye ben alayirum
Evet cocuga oduyorum
ne kadar nafaka oduyorsun merak ettim
350 tl
Sizde mi bosandiniz
evet bosanali yillar oldu
zor durumlar cidden.. ama yavrunuz icin umarim en kisa zamanda barisirsiniz
Ya ben buraya yazdigima bakmayin, bu kız ne gelir nede barisiriz yani yuvasini kurtarmak isteyen hersekilde kuratarir benim elimden birsey gelmiyor duzgun insanlar olsa hemen makemeye verip bosanmazlar cocuk oyuncagiki bu evlilik işi insan iyi gunde kotu gunde birlikte olma icin evlwniyor hayat kısa bununla ugrasmaya degermi
umarim barisirsiniz cocuk icin.
Sanmıyorum cocugumu için İnsAllah hayirli seyler olur bosaninca ne kadarda birliessen hicbir zman eskisi olmayacak kopan ip tekrar birlesebilirmi cok zor, size kac para odeniyor cocuk nafakasi mrk ettim ve siz neden bosandinizki
Yazma.
Dogru soyluyorsunuz en iyi intikam umursamamak