Dünyadaki evlenmeyen 1 erkek kalmaz hatta 45 yaşındaki a-sosyal abim bile evlenir ama ben yok hayır hayatta sanırım 2099 yılında olur olacaksa da..
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
neden öyle düşünüyorsunuz?
Fobim var nasıl düşünmeyeyim önümde çok engel var
kimseye güvenmediğiniz için mi fobiniz var
hayır sosyal olmaya sosyalleşmeye üremeye gelişmeye fobim hayatımı biriyle birleştirmeye
hmm psikolojiniz biraz bozuk gibime geliyor benim
evet öyle nasıl olmasın ya benim karakterim sevgili olmaya evlenmeye baba olmaya mümkün değil hayatta bir yandan bunun üstüne kurulu sanki..
bir psikoloğa gitmeniz şart bence öyle kurtulabilirsiniz öyle kurtulabilirsiniz bu olumsuz düşüncelerden
tabi benim nacizane fikrim bu sadece öneri
siz bilirsiniz tabi
Öyle yapacağım zaten işe de girdim ilk defa para birektirceğim bu sitede görüştüğüm bir kız bile var ama 😀
hmm peki
sanala çok güvenmeyin derim ben kimin ne olduğu belli değil
öyle haklısın ama o kadar uzun zamandır görüşüyoruz ya.. erkek ya da başka bir şey olamaz
ee umarım ama reelde ilişki daha güvenli gibi ve kimseye kolay kolay güvenmeyin unutmayın herkes her şeyi yapabilir sonra pişman olmayın psikoloğa da gittmeyi unutmayın size iyi gelecektir
Fobiyi yendikte realda yüz yüze görüşebileceğim bir ilişki kaldı , buna nedense güvenmek istiyorum , fazla kaptırmamalıyım evet zaten fobim var , psikologa gideceğim emin misin iyi geleceğine benim sevgilim olması 2099 yılında diyordum hep öyle inandırmıştım kendimi
işte öyle inandırmayın kendinizi öyle bir şey olamaz
bu arada reelde en azından kim olduğunu görürsünüz davranışlarını çözebilirsiniz o açıdan söylemiştim daha güvenli diye
iyi gelecek bence çünkü beyniniz hep olumsuz düşünmeye odaklanmış ve özgüveniniz çok düşük gibi geliyor bana
psikolog iyi gelebilir bunlara
bak bu kız hani sanalda kimseye güvenme dedin ya asıl o bana güvenmiyor instagramını istedim vermedi ama bana yüz veriyor öpücük yolluyor
hmm peki bakalım hayırlısı olsun diyeyim siz yine de bunu hiç aklınızdan çıkarmayın hani sanal tehlikeli baya çünkü
Evet ama instagramını isteyen benim vermeyen o yani kız olduğuna eminim.. eminim o da bunun tehlikenin olduğunu biliyor ki instagramını vermedi..
haa evet bilebilir ona bir şey demem ben sadece sizi uyarmak anlamında dedim hemen güvenmeyinde bence neyse
haklısın zaten hemen evleneceğiz havasına da girmek yok , hobim var ama iyi anlaşıyoruz
hmm peki
hobim demişim fobim olacaktı.. hayırlısı psikolog şart
aynen hayırlısı
anlamıştım zatende bir şe dememiştim
psikolog gidiyorum dededen miras alacağım pay hisse 30 bin ile gideceğim
hmm güzel hayırlsıı diyelim umarım her şey sizin için güzel olur
beni de kat
Senin benim gibi fobin yok ki benim sebebim başka kesin kalıcı
benide kat diyorum
fobin varsa kızlara karşı katayım zira ben aşamıyorummmmmmmm
illa fobi mi olmalı
Evet fobi bir kızla sevgili olmak evlenmek baba olman benim için korkunç bir fobi
kız olmadan nasıl evleneyim
Bende varim sanirim
bide ben
Fobin yoksa evlenirsin bal gibi
fobi belki de ama istemiyorum zaten 18 yaşındayım ne işim var
bende 26 yaşındayım ama karakter olarak 15-16
bebesin yani
Evet karakter ruh olarak bebe ergen çocuk
veletsin o zaman
değilim 26 yaşındayım benden küçükler 2003 lüler anne baba oluyor ama ben hiç büyümedim ailemin de durumuyla evet bebeyim dünyayı yeni yeni öğreniyorum
tamam ağlama
Ağlamıyorum
Sebep o
Fobim var
Aynen öyle hazır ol