Güncellemeler
+1 yıl
Gerçek şu ki, ablası zamanında benimle iyiyken içimde tuttuklarımı söyleyince kötü oldum ve kötü olan ben oldum sevgilim değil artık ve eski sevgilimi hep ablası dolduruyor
Sevgilimle evlilik yolundaydık ailelerimiz biliyordu 3 yıldır birlikteydik 1.5 yıl boyunca bana sinirliyken kendini tutamayıp kötü şeyker söylüyordu hep uyardım bak daha kötü oluruz ileride diye özür diledi ama yapmaya devam etti bundan 1 hafta önce tartışırken ablası araya girdi annemde babamda bende seni istemiyoruz ne halin varsa gör dedi (asla bir şey yapmadığım halde) sevgilimde bana seni kullanıp atan lazım sana dedi babam duydu açtı onunla konuştu artık bu iş bitti diye sevgilim geri vites yaptı babam geri adım atmadı aramıza 2 3 gün zaman girdi aradı bana küfür bile söyledi telefonu kapatırken de söylediklerim için çok utanıyorum bilmem ne aramıza zaman girsin düzeliriz gibisinden konuştu halbu ki ben o telefonu kapatıp her şeyi bitirdim güzel anılarımız oldu şehir şehir gezdik ama sonucu böyle oldu sonradan ablası da özür diledi ama asla cevap vermedim oralı olmadım o hâle beklentide...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İyi yapmışsın canım. Düzeleceğini sanmıyorum. Ne olursa olsun barışmanı tavsiye etmem Bundan sonrası için hayatında hep güzellikler olur umarım 🌸
Amin canım teşekkür ederim tüm bunlara rağmen bana gerçek yüzünü gördüm felan dedi kendisinin yaptıklarından habersiz
Evlenmeden gerçek yüzünü gördüğün iyi olmuş çok şanslısın. Evlenince bunları yaşaman daha kötü olabilirdi.
Tabii ki verilmiş nimetim varmış resmen
Çok üzücü bir durum sen kurtulduğuna dua et... evlenseydin yine aynı şekilde ortada kalabilirsin
Beraber olmusmuydunuz o zaman
Asla.
Sanki öyleymişsiniz gibi yazıyorsun
Ne alaka. Ben iffetli bir kızım çok şükür. Kimseye kendimi teslim etmedim çok şükür etmeyi de Allah nasip etmesin.
Ne mutlu sana... O zaman hiç Üzülme
Tamamen birtirmekle en doğru kararı almışsın kendine yaptığın en büyük iyilik bu olabilir🙏
Aynen öyle fakat hâla kendisini haklı görüp benim için geri döneceğimi sanıyor hâla haklı görmesi beni çok kızdırıyor
Sana hiçbir şekilde ulaşıp seni rahatsız etmemesini sağla zaten engellemişsin inşallah ailen üzerinden ulaşmaz
Yapamaz öyle bişeyi yüzü tutmaz çünkü
Evlenmeden gerçek yüzlerinin ortaya çıkması iyi olmuş aslında
Hem de çok. Bazen boşluğa düşüyorum ama yapacak bişe yok ileride kötü evliliğim olmasındansa şu an bu zorluğu çeker unuturum
Tabiki sakın kendini yanlış yola sürükleme bu kişinin doğru olmadığı biz bile anladık şimdi böylelerse evlenince daha beter oluyorlar çoğunluğu zaten kız kardeşi onun aklına giriyordur çok fena birine benziyor
Asla bu yüzünü göstermemişti ablası çok iyiydi ama artık bende susmayonca olaylar böyle oldu ve gerçek yüzlerini gördüm o kadar dedikoducularmış ki hayret ettim ablası bana iftira bile attı bende elimde kanıtlarla gittim asla ağzını açıp bişe diyemedi
Şeytan ya boş ver üzme sakın kendini böyleleri için değmez bile kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış en kısa zamanda unutursun umarım🙏
Yok canım zaten umrumda değiller sadece boşluğa düştüğüm oluyor ama hâla kendilerini haklı görüp bana çemkirmeleri canımı sıkıyor
Şimdi napıyosun?
Napiyim her yerden engelledim onu
Toparlamak icin kendini neler yapıyorsun yani
Kpss çalışıyorum, yurt dışına çıkıcam
İş icin mi? Gezmek için mi? Nasılsın şu an?
İyi olmak zorundayım hayallerimi başkasıyla yaşamak istemezdim keşke düzelebilseydi... hem iş hem gezmek için
Hangi ülkeye? Toparlaman zor, onu biliyorum. Cünkü aynı şeyi bende yaşadım 1 ay mumya gibi gezdim
Emin ol söylediği laflar ve ettiği şeylerden somra hiç zorlanmıyorum resmen allah sebep kıldı gönlümde soğuması ve kolay atlatmam için çünkü asla umrumda değil artık aşırı soğudum tiksiniyorum kendisinden. Bana verdiği ufak bi fındık tanesini bile atmayıp saklıyacak kadar sevmişken işte beni bu hâle getirdi otursun kendisi düşünsün bunu
Bir erkek bi kadını nasıl bu hale getirebilir, hayret edilesi bi durum.
Aşağıda arkadaşın da dediği gibi belki de bu senin için bir uyanıştır
Elbette öyle. Ya o kadar çok şey var ki ben asla birisinden kolay kolay ayrılamam ama beni kendisinden tiksindirdi asla duymayı tahmin etmeyeceğim şeyleri ondan duydum ve beni kendi elleriyle itti bu gidişin dönüşünü de ben çok iyi anımsayabiliyorum ama artık nafile
Hayret edilesi durum. Ailenin tepkisi ne oldu
Gerçek yüzleri ortaya çıktı kızım diyip arkamda durdular
O zaman mutlu olman gerekiyor içten içe, değil mi
Tabii ki. Başka baba olsaydı kızım evşen herkes duydu derdi. Ama babam arkamda durdu. Fakat 3 yıl boyunca geçirdiğimiz o anılar şehir şehir gezmemiz hayallerimi yaşamam aklıma gelince üzülüyorum
Sen nerede yaşıyorsun?
Neden?
Şehir şehir gezmemiz diyince merak ettim sadece