Güvendik ettik sonu böyle çıktı işte?

Sevgilimle evlilik yolundaydık ailelerimiz biliyordu 3 yıldır birlikteydik 1.5 yıl boyunca bana sinirliyken kendini tutamayıp kötü şeyker söylüyordu hep uyardım bak daha kötü oluruz ileride diye özür diledi ama yapmaya devam etti bundan 1 hafta önce tartışırken ablası araya girdi annemde babamda bende seni istemiyoruz ne halin varsa gör dedi (asla bir şey yapmadığım halde) sevgilimde bana seni kullanıp atan lazım sana dedi babam duydu açtı onunla konuştu artık bu iş bitti diye sevgilim geri vites yaptı babam geri adım atmadı aramıza 2 3 gün zaman girdi aradı bana küfür bile söyledi telefonu kapatırken de söylediklerim için çok utanıyorum bilmem ne aramıza zaman girsin düzeliriz gibisinden konuştu halbu ki ben o telefonu kapatıp her şeyi bitirdim güzel anılarımız oldu şehir şehir gezdik ama sonucu böyle oldu sonradan ablası da özür diledi ama asla cevap vermedim oralı olmadım o hâle beklentide...

Güncellemeler
+1 yıl
Gerçek şu ki, ablası zamanında benimle iyiyken içimde tuttuklarımı söyleyince kötü oldum ve kötü olan ben oldum sevgilim değil artık ve eski sevgilimi hep ablası dolduruyor
Güvendik ettik sonu böyle çıktı işte?