Güzel bir soru yüreğine sağlık. Ben etrafıma sürekli iyi oldum ama bu iyiliğimin karşılığı sadakatsizlik olarak geri döndü zor günlerimde yanımda olmadılar ama ben onların her zor gününde maddi ve manevi olarak yanlarında oldum artık iyi olmak istemiyorum sadece sevdiklerime iyi olmaya karar verdim
Allah bilsin diyorum ya İyi olmak bizim vicdanımızla ilgili bir şey bizim duruşumuzla ilgili bir şey Eğer bir insana bir şey yaptıysak yani o vicdanımızdan kaynaklı ama o insan kıymetini bilmiyorsa ve belli bir süre sonra onun nankörlüğü ile karşı karşıya kalıyorsak Onu da artık kendisine bırakıyoruz Ne diyelim
İyiler iyidir diye bir söz ver sen hep iyi ol. Tek sıkıntısı insanlar iyi olmayı görev gibi görüyor ve sen iyi oldukça onlar senden daha çok beklentiye giriyor
Bazen insanın içinden “iyi olduk da ne oldu?” demek geçiyor, bunu anlıyorum 🌿 Ama sen iyi kaldığında aslında en çok kendini koruyorsun. İyilik hemen alkış getirmeyebilir ama karakterine huzur, vicdanına dinginlik katar ✨ İnsanların değişmemesi senin değerini azaltmaz. Sen iyi oldukça içindeki denge büyür, bu da hayatta en sağlam kazançtır 💫