İnternette bi adamla tanıştım fotolarını gördüm ama buluşmaya gelmiyor. Adam fake mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılDirekt olarak fake demek doğru olmaz ancak yine de işin içinde bir tuhaflık var neden gelmiyor buluşmayacaktı da neden seninle flörtü oldu. Ayrıca bu durumda buluşma teklifini sen yapmışsın sanırım Sen istemişsin genelde erkekler bu gibi teklifleri reddetmez bunda da bir tuhaflık var.
Sana tavsiyem buluşmadan önce mutlaka görüntülü konuş bu kişiyle ya da bir başkasıyla artık kim olursa olsun bu hatta kız arkadaş bile olsa mutlaka öncesinde görüntülü konuş işini sağlama al çünkü buluştuktan sonra çok bambaşka birisi çıkabilir Evet fake çıkabilir buluştuğuna pişman olabilirsin ya da sana fiziksel olarak bir zarar verebilir.01 Yorumla
Soran+1 yılGörüntülü konuşalım dedim kabul etmedi
En İyi Cevaplar
Selamlar,
Eğer böyle bir buluşmadan kaçıyor ve seni sürekli oyalıyorsa çok büyük ihtimalle senin de söylediğin gibi fake olabilir. Eğer öyle olmasaydı konu ne olursa olsun mutlaka bir zaman yaratır ve seninle buluşmaya gelirdi. Günümüzde kadın ya da erkek fark etmez kim olursa olsun maalesef sosyal medyada bazı insanlar kendi fotoğraflarını kullanmıyorlar.
Ben bunun bir tür psikolojik sorun olduğunu düşünüyorum. Hiçbir şey olmasa bile sen kendi kafanı netleştirmek amaçlı bir görüntülü konuşma talep et ondan. İşin gerçek rengi o zaman ortaya çıkacaktır merak etme.
11 Yorumla
Telefonla görüşmeyi nası kabul etmez, adamda bir durum var gibi, adamın resmi varsa bana at, varsa konuşması bir değerlendirme yapalım
01 Yorumla
Soran+1 yılResim ve konuşması var sen anlar mısın
Adam fake değil. Evlidir cankız 😁
02 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
80Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, fake olabilir de olmayabilir de ama bir insan hemen buluşmak istemeyebilir yani bu çok normal. Belki sizi daha yakından tanımak istiyordur yani ben de mesela fake olarak kendimi tanıtma girişiminde bulunmam ama mesela görüntülü konuşmayı ben de çok sevmem. O yüzden bu düşüncesine saygı duymalısınız ama tabii ki genel olarak size güven vermiyorsa buluşmayın ya da ilişkinizi kesin elbette. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılGelmiyorsa dediğiniz gibi fake bir hesap olabilir veya evli falan olabilir veya birden fazla kızla konusuyor olabilir çoğu kendisini çağırıyordur ve oda gitmek istemiyordur birden fazla neden olabilir ama dediğiniz gibi sahte olma ihtimali daha çoktur eğer böyle birsey yapıyorsa ki zaten yapıyor size önerim bu kisiyle iletisiminizi kesmek olacaktır çünkü böyle birsey yapıyorsa zaten bir gelecek göremezsiniz yazdıklarımdan birisi mutlaka nedeni ve bu neden den dolayıda gelmek istemiyor bunları kafanıza takmanız yerine dediğim gibi iletisimi kesmeniz daha doğru olacaktır bu sekilde çünkü hiçbirsey olmaz ve öyle gider bir süre sonra zaten iletisim kesilir ama yinede sizin kararınız ben önermiyorum devam etmenizi.
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam kardeş
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Büyük ihtimalle öyle ki sana attığı fotoğraflar bir başkasına ait yoksa görüşmeyi buluşmayı neden kabul etmesin evli olmuş olsa bile görüşmeyi kabul eder diye düşünüyorum ben belki de otoğraflardaki kendi çok farklıdır kendine güveni yoktur biraz zaman ver istersen ya da hiçbir zaman kaybetme kapat konuyu görüşmeyi bitir
01 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Fake olsa buluşma ayarlamazdı, sen erkek, o kadın olsa para falan isteyecek diyeceğim o da değil tam tersi ama gerçek profildir büyük ihtimal ancak sen de ona foto gösterdiysen gelmemiş olabilir 🤭 Şaka tabi
Ben mutlaka gelirdim, gelmeyeceksem randevu vermem. Bilerek yaptıysa yazıklar olsun, yok bir sebeple gelmedi, gelemediyse sana illaki bildirir, bildirmezse yazılar olsun. Ya galiba sonuç yazıklar olsun 🤭
05 Yorumla
- +1 yıl
Bu fake olduğu anlamına gelmez ki. Evlidir, evden gizlice yazıyordur. Çalışıyordur, iş yeri uygun değildir. Ancak buna neden takıldın, fake değilse de dürüst değil işte. Gelmemiş, haber de vermemiş. Ya niye bir sürü doğru dürüst adamlar varken gidip nasıl bu tipleri buluyorsunuz anlamış değilim.
Soran+1 yılO beni buldu
Soran+1 yılTamam
+1 yılBelki adam evli olduğu için buluşmaya gelmiyordur 🙄 belki de durumu iyi değildir, kendisine güvenmiyor da olabilir. Belki de dediğin gibi fakedir
01 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. Erkek bulusmaktan kaciyosa bilki altinda buyuk bisey vardir. Ya cok cirkindir baska resim kullanmistir ya evlidir ya da baska bi sebep. Yani bundan kacinan birinden wende kacin seni hayal kirikligina ugratir
04 Yorumla
Soran+1 yılHafta sonu pek yazmıyor hafta içi de akşam yazmıyor
Soran+1 yılTelefonda konuşacağım saman da hafta sonu mğsait değişim diyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGörüntülü konuşalım demişsin, kabul etmemiş, ozaman seni kandiran birisi olabilir bu. Fakedir kesin. ya da biri seni işletiyordur, eski sevgilin, arkadaşın, ya da seni taniyan herhangi biri 🤔
03 Yorumla
Soran+1 yılYok biri işletemez çünkü sanalda tanıştık
- +1 yıl
Seni taniyan birisi , sanalda fake hesap açmıştır, ya da önceden fake hesabi vardir ve daha sonra seninle oradan tanışmış gibi yapmış olamaz mı? ya da arkadaşının hesabindan sana yazmıştır?
Soran+1 yılOlamaz pek sanmam
Çünkü nen onu bulup ekledim
Görüntülü konuşalım dedin kabul etmediyse. Fakedir. Yaşı ya çok küçük ya çok büyüktür. Vazgeç bu sevdadan
03 Yorumla
Soran+1 yılAttığımfotolar yakan mı
Soran+1 yılVermez ki
Sana attığı resim kendine ait değildir yoksa niye gelmesin ben olsam giderdim görüntülü konuşmayı kabul etmiyorsa fake
05 Yorumla
Soran+1 yılEvli olabilir
Soran+1 yılBana attığı foto ile wp profil resmî farklı
Merhaba 🌺
İnternet ortamı ne kadar güven olabilir ki, sizin demeniz gibi buluşmak istemiyor ya da erteliyorsa ya fake'dir, başka biri ile ilişkisi vardır ya da evlidir.
00 YorumlaYa evli ya fake ya da sevgilisi falan var. Normal değil yani. ya da yalancının biri, diyaloğunuzu öğrenmeden bir şeyler söylemek zor
05 Yorumla
Soran+1 yılBaya uzun
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılYazdım
- Aşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılBenim tam tersimsin... Ben buluşmaya çağırırım kız veya kızlar fake çıkar. Önce tamam derler hatta ilk onlardan gelir teklif. Sonra puff... Bir bakmışsın kimse yok.
00 Yorumla
+1 yılFake olma ihtimali var ya da belki işi çıkmıştır buluşmanın erken olucağından korkmuştur bilmiyorum fake olabilir değilse de sebebi vardır
014 Yorumla
Soran+1 yılAttığı fotolar o değiş mi acaba
- +1 yıl
Sonrasında hiç konuştunuz mu
- +1 yıl
Pinterest uygulamasın da foto aratma özelliği var ona da bak istersen
Soran+1 yılBen bilmiyorum ki öyle şeyşer nasıl öğrenirim
- +1 yıl
Pinterest uygulamasını indir
- +1 yıl
Arama yeri var orada sağ köşesinde de kamera işareti ona basıp fotoğraf aratabilirsin
- +1 yıl
Aynısı çıkarsa fake olduğu belli olur zaten ama başka bir yerdende almış olabilir ama bilmiyorum orayı dene
Soran+1 yılPintereat kullanmadım sana atsam fotosunu yardımcı olanilir misin
- +1 yıl
Olur bakarım
Soran+1 yılSana buradan atayım
- +1 yıl
Tamam at
Soran+1 yılYazamıyorum istek attım den yaz bana
- +1 yıl
Uygulamayı yeni indirdiğim için nasıl olduğunu bilmiyorum
- +1 yıl
google dan aratmada var hatırladığım kadarıyla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvlidir seni keklemiştir ya da göründüğü gibi değildir
04 Yorumla
- +1 yıl
Sebebini söylemedi mi?
Soran+1 yılÇekiniyorum dedi
- +1 yıl
Kendine güvenmeyen insanla ne işin var
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılFakr ve özgüvensiz biridir büyük ihtimalle iletişimi devam ettirme
05 Yorumla
Soran+1 yılZenginim dedi
- +1 yıl
Fakir değil aşkım fake yanlış yazmışım kes konuşmayı görüşmeden nasıl güveniyorsunuz ya
- +1 yıl
Çünkü fotolarda göründüğü kişi kendisi değil eminim verdiği bilgilerin hepsi yalan yanlış
Soran+1 yılOf bilmiyorum
Fotoğrafları felan da görmüşsün ancak buluşmaya gelmiyor ise yüksek ihtimal fakedir..
06 Yorumla
Soran+1 yılFoto yalan mi
Soran+1 yılFoto onun değil mi
+1 yılKesin ayni seyi bende yaşadım zorla ikna ettim 43 yasinda cıktı anneme yemek ismarladim geri geldim yerin dibine girdim😁
00 Yorumla
+1 yılBiz onlara daha çok karısından korkan evli erkek diyoruz :)
03 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin
- +1 yıl
Tabi ki. Tek tük istisna belki çıkar o da adam bekardır ama seni kendine göre çok daha iyi veya alımlı falan buluyordur, özgüven sorunu yüzünden sana görünmek istemez. Yazışmalarınızın içeriğinde, o sana ne tonda yazdı daha çok? Arkadaşça, duygusal, cinsel?
Soran+1 yılYazışmaları atayım mı
Bunu sormana bile gerek yok. Aranızda bir bağ oluştu ve gelmiyorsa belki evlidir de
04 Yorumla
Soran+1 yılHafta sonu pek yazmıyor ve hafta içi akşam da yazmıyor
Soran+1 yılEet
Ya işte bulan var kıymet bilmezler biz ararız bulamayız. Açıkçası bir kere gösterse ne olur sanki. Dimi.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Görseller ve orjinal arasında büyük farklar olabilir bence
00 Yorumla
+1 yılsözleşip gelmiyorsa odun olabilir ya da internetten sadece vakit geçiriyor olabilir
00 YorumlaOlma İhtimali Var Gibi Ama Yinede Sen İç Detayını Bir Öğren İstersen Neden Gelemediğini
00 Yorumla
+1 yılNe amaçla tanistinistinz bir de nezamadir tanisiyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa fakedirr ya da bizler gibi acayip filtireler kullanarak kendini resimlerde başka biri yapmıştır. Şimdi reale çıkamıyor 😂
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTamam işte dedigim gibi
Soran+1 yılAma gerçek gibiydi
İlla ki fake olmasına gerek yok belki de bir ilişkisi var kaçamak yapıyor ama aynı zaman da korkuyor
00 Yorumla
+1 yılBuluşmaya gelsek ona da sapık dersiniz , türk kadınının bitmek bilmeyen kezbanlaıkları işte.
00 Yorumla
+1 yılbence bir sorunuv ar kız sitersde erkke gelmese sorun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Ne bilelim biz. Müneccim miyiz :D Belkide seni gördü ve beğenmedi, tüydü :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDayidir o. Tanismak istese gelirdi boş ver gitsin
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılFake dir büyük ihtimalle. Fotoğrafları çok mu orijinal tarzda?
07 Yorumla
Soran+1 yılYakışıklı
Cevap sahibi+1 yılBuluşmaktan kaçıyorsa sürekli fake olabilir. Google ın resim aratma kısmında arattın mı fotoğrafını
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılAratmayı deneyin bence. Eğer ünlü biriyse kim olduğu çıkar ve kesinlikle fake olduğunu anlarsınız
Cevap sahibi+1 yılEğer model falan ise çıkmayabilir dediğim kısımda. Bazı modeller çıkmıyor
Soran+1 yılÜnlü değildir ya
Cevap sahibi+1 yılBilemem
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşkasının fotosuyla düşürmüş seni, artık kekonun biri oldğnu öğrenme vakti.
06 Yorumla
Soran+1 yılTipsi mi
Cevap sahibi+1 yılKuvvetle muhtemel
- +1 yıl
Katılıyorum hatta belki buluşmaya geldi ve yan masada seni izledi
Soran+1 yıl@IKAFAMAGÖREI gelmedi
Cevap sahibi+1 yılPek prim vermemeli böyle tiplere ya, bayag kandırılıyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılçok hevesli geldiysen adama çekinmiş olabilir :)
00 Yorumla
+1 yılmusait değil belki de
yani vakit bulamıyordur..00 Yorumla
+1 yılFake değil sadece fantezi yapıyor internetten görüşerek ve kompleksi var cesaret edemiyor :) veya parası yoktur 😉
02 Yorumla
Soran+1 yılZenginim dedi
- +1 yıl
Görüşelim dediği gibi mi? 😉
+1 yılŞüpheli..
Var bir bit yeniği..01 Yorumla
+1 yılBak ya fotoğrafta shop veya efekt var ya da fake öbür türlü asla gelmemezlik yapmaz.
01 Yorumla
Senin organ mafyası olduğundan şüpheleniyor.
Bende olsam bende gelmem.
Buluşma teklifini ilk sen ettiysen
00 Yorumla
+1 yılfake olmayan ne kaldı ki resimler fake isimler fake sözler fake samimiyet hakikilik fake f*ck bunlar
00 Yorumla
+1 yılYani bunu anlamanın yolu çok hemen gelmiyor diye fake diyemeyiz başka yol bul anlamak için
07 Yorumla
Soran+1 yılNe yolu
- +1 yıl
Ne biliyim fotoğraf yprumlarına bak beğenilerine bak takipleştiklerine bak takipçileriyle aynı kişilermi yorumlarda erkek arkadaşları var mı begenileri diğer fotoğraflarda farklı kişilermi fake hesaplarmı diye bak
Soran+1 yılİnstagram hesabım yok dedi
Bana verdiği hesap fake gerçeği yok ben kullanmıyorum dedi- +1 yıl
Yani o zaman sende anlık fotoğraf iste ondan
- +1 yıl
Hatta video atsın adını söyleyip
- +1 yıl
Oyun oyna onla
Soran+1 yılYapamam utanırım dedi
+1 yıldemek gerçek biriyle tanışmamışsın korkakmış ben olsam gelirdim
00 YorumlaBuluşmaya gelmiyorsa salla gitsin. Sen değil o kaybeder.
00 Yorumla
+1 yılBence fake yoksa hiçbir erkek yok demez buluşmaya hemde kız istiyosa
00 YorumlaHayır evli bence
02 Yorumla
+1 yılNasıl davet ettin de gelmedi
03 Yorumla
- +1 yıl
Ne dedi
Soran+1 yılYapamam dedi
+1 yılBaşkasının fotolarını kullaniyordur
05 Yorumla
Soran+1 yılKendi imiş
- +1 yıl
Nasıl öğrendin?
Soran+1 yılBence kendisidir
- +1 yıl
🤣 umut garibin ekmeğidir diyorsun.
Soran+1 yılEvet
+1 yılHahahaha fotosunu at bakayım anlarım
01 Yorumla
Soran+1 yılFoto gerçek bence
Aşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı. Faketir, ya da evlidir
09 Yorumla
Soran+1 yılHafta sonu pek yazmıyor hafta içi de akşam yazmıyor
Soran+1 yılAma gördüğüm fotoda 1.98 boyunda 95 kişı bi adam vardı ve de kaslı idi
Soran+1 yılGörünmez oldu ya
Tüydü
Bi de bana çok zenginim falan diyordu
Soran+1 yılTelefonda konuşacağız akşam
Bana dedi ki gece bi arkadaşım gelecek eve gitmeyen konuşalım
Ertesi gün de
Evde pek konuşamıyorum aşağı indim senle konuşmak için dedi
Soran+1 yılTamam
+1 yılHangi şehir de
010 Yorumla
Soran+1 yıl5 saat var aramızda ama yol sorun değil çok zenginim dedi
- +1 yıl
Sen nerdesin o nerde
Soran+1 yılBursa İstanbul
- +1 yıl
Zengin felan diil
Soran+1 yılSiyasi bağım var dedi istersen konuşmaları gösterebilirim
- +1 yıl
Gerenk yok
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Tamam o
- +1 yıl
Bursa ile İstanbul arasında 5 saat yok :)
- +1 yıl
@sordumsoruyu4520 dolandirilacak
Neden gelmiyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılfake olabilir de olmayabilir de
00 Yorumla
+1 yılFake değil. Seni sevmiyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Banada denk gelsen keşke
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kesin fake dir ya da evli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBuluşmaya gelmiyorsa korkuyor olabilir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılFake olma ihtimali yüksek
00 Yorumla Görüntülü konuşsana böylece anlarsın
00 Yorumlasenin organ mafyası olduğunu anlamış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKarısından izin alamamıştır cmxmxm
00 Yorumla Ya filtre güzeli ya da feyk
01 Yorumla- Devamını Gör (55)
Devamını Gör(100)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri