Konsere gideceklerdi ve ben yeni flört olduğumuz için kimler var vs sormadım. Başkasının çektiği storyde gördüm ki bir kızın belinden tutuyor.. Ama ablası var acaba o olabilir mi yoksa çok mu saf düşünüyorum?
Eee ama bu çocuk bana kendi yürüdü kendi konuştu? Çok saçma değil mi başka bir kızla takılacaksa bana boşuna uğraşması? Kız ablası olabilir mi ya?
Flörtümü storylerde başka bir kızla gördüm ne yapmalıyım?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
De ki: ben recep baloğlu 3 ten geriye doğru sayacam dediğimi yaptın yaptın yoksa ben gereğini yapacam 3 2 1 0 süren doldu kötülük seninle olsun
Kız ablasida olabilir arkadaşı da alt tarafı elini beline koymuş ne var bunda
ne mi var bunda. d
inan bana çok şey var tabi ablası değilse
Hayır şöyle ki kız önde bu arkada. Yani arkasından doğru belini tutmuş ve kızın eli de çocuğun elinin üstünde. Bir düşün.. Tam sevgili pozu gibi değil mi?
@merry00 sen ne dersin bak anlattım pozisyonu. Pek ablası değil gibi dimi?
yani aşk bencede ablasıda olabilir ama ablası değilse sıkıntı çok büyük :((((
Bu anlattığın pozisyona bakarsak bişi oladabilir ama arkadaşta olabilirler benim okadar samimi erkek arkadaşlarim var ki (sayısı çok değil tabi iki kişiler liseden beri kardeşiz) gelir öper de sarılır da ikisi de yanında uyurum da
Önemli olan niyet
Karşındakini tanımaya çalış
Çapkın biriyse aldatıyordur
Çok arkadaşi olan canayakin biriyse kötü bir amacı olmayabilir
Bana ağzından kaçırmıştı eski bir sevgilisini. Ben de sordum anlat dedim hepsini. 3 sevgilisi ve baya bi de önceden görüştüğü kişi olduğunu söylemişti. Görüştüğü derken flört falan kast etti sanırım.. Ama kendisi ve yakın arkadaşlarını sosyal ortamda gördüm kendi halinde takılan hafif ezik duran tipler gibiler.. Analizim bu kadar.. Ne düşünürsün böyle bir kişi için?
İlk yürüyen sana gelen sonra yine kendi gidiyor ha sen yazmışsın ha o farketmez yani bence sor arkadaşı ise yol ver
Ama işte ben araştırarak buldum storyi. Şimdi gördüğümü söylemek çok kötü olur manyak izlenimi veririm. Diğer bir yoruma yazdım gördüğüm şekli. Ne düşünürsün? Eğer sevgili olma ihtimali yüksekse zaten ben bitireceğim baştan hiç sormadan etmeden
Bence sormak en doğal hakkın kimle gittin felan diye ağzını ara ilk sonra ne yapacağına karar verirsin
Ha birde flörtü isen başka flörtleride olabilir beklerim valla
Ben sormadan etmeden numarasını sildim. Çünkü gerçekten kırılmak istemiyorum artık boş insanlara vakit harcayarak. Herkes kibarlık yaparak ablası da olabilir demiş ama saçmalık bu ! Tabi ki o kız onun sevgilisi flörtü vs dir yani. Ve ben bu saçmalıkta bulunmayacağım sanırım :(
En iyisi biliyor musun ben 10 ayımı verdim çöpe gitti gibi şaka gibi cidden
her şey olabilir güvenme kimseye
Peki ne yapmalıyım şu durumda?
Ağzını ara direk söyleme gördüm diye
Diğer flörtlerine yönelmelisin kanks
Sorsaydin belki ablaai
Plaket verebilirsin
Ne olur dalga geçme. Bir erkek olarak doğru fikrini söyle bana. Gerçekten flörtü falandır dimi o kız
O kız kim belinden yuttuğun? diye sorsaydın daha net bir şey yazabilirdin biz de ona göre yorum yapardık ne bileyim ben ablası mı
Ben başkasının storysinden gördüm ve eğer ona sorarsam manyak izlenimi uyandırırım tabi ki sormayacağım. Buraya sorma amacım da şu. Ben çöl üzülüyorum en ufak bir şeye bile. Ve eğer sizler derseniz ki evet sevgili olma ihtimalleri çok yüksek normal bir insan belinden tutmaz vs işte o zaman çocuğu sileceğim. Çünkü boş insanlara vakit harcayıp kırılmak istemiyorum artık
Ortak arkadaşınız yok mu ona sor diyecem de boş ver ya sen ayrıl en temizi
Ben sormadan etmeden numarasını sildim. Çünkü gerçekten kırılmak istemiyorum artık boş insanlara vakit harcayarak. Herkes kibarlık yaparak ablası da olabilir demiş ama saçmalık bu ! Tabi ki o kız onun sevgilisi flörtü vs dir yani. Ve ben bu saçmalıkta bulunmayacağım sanırım
Sen bu gidişle evde kalırsın bak demedi deme neyse iyi geceler
Peki evde kalmayacak bir kız bu durumda ne yapardı? Lütfen beni aydınlat ben de yanlış yapmayayım atrtık
Gider sorardı kim olduğunu öğrenirdi başkasıysa yol verirdi ablasıysa galiba kıskandım ondan sordum filan derdi işine bakardı. Bu ne ya kadınlığı da mı ben öğreteyim sana 😂
Evet öğret lütfen.. çünkü bu dediğini yaparsam kıskanç boğucu kız modunda olacağım için karşı tarafın hoşlanmayacağı öğretildi bana yıllarca. Modern olmaya çalıştıkça da karşıma Abaza’lar çıkıp durur oldu
Öncelikle Abaza ve sapık kavramını öğrenmekle işe başla libidosu yüksek seksi seven insana Abaza Denir misal ben, çocuğa hayvana damacanadaki hallenene sapık denir. İki erkekler penis gibidir ne çok sıkacaksın ne gevşek bırakacaksın her erkek aynı değildir bazı erkekler kıskanılmaktan hoşlanırlar ama ayarında fazla değil. Belki sana “ben istersem bulabilirim” mesajı verdi belki senden hoşlanmıyorum dedi yani bi sürü şey çıkar bu durumdan kesin bişey söyleyemem