Birinin guvenilir oldugu ve sevdigi nasil anlasilir
Sevgi hayal ettigimde kendimi aptal gibi hissediyorum ediyorum sanki hersey bos anlamsiz ici bos tek sey keyif anlik zaman doldurma ve onemsenen tek sey para
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birinin guvenilir oldugu ve sevdigi nasil anlasilir
Sevgi hayal ettigimde kendimi aptal gibi hissediyorum ediyorum sanki hersey bos anlamsiz ici bos tek sey keyif anlik zaman doldurma ve onemsenen tek sey para
Anlaşılamıyor maalesef. Yaşayıp göreceksin. Ben güvenilirdim ve ölüm bizi ayırıncaya kadar diye elini tuttuğum kişiye yıllarca sadık kaldım hani ne oldu? Başa döndüm yine güvenilir, sadık birisini arar oldum. Sanırım istisnalar hariç bir güzele bir çirkin, bir akıllıya bir deli, bir beyefendiye bir hoppidik, bir hanımefendiye bir çakal denk düşüyor, denge için herhalde 🤔
Bu zamanda bku yedik biz herkes herseyi gizleyip olmadigi gibi gozuktugu icin bosanmalar aldatmalar mutsuz evlilikler tavan yapmis durumda gectigimiz yillarda karantinada insanlarin aile baglarini guclendirip birbirine daha cok zaman ayirmasini beklemek akla gelen seyler olsa da ev ici siddet ve gecimsizlik artmis insanlar tuhaf sorsan genel yuzdeye vuruldugunda ezici cogunlugu ask evliligi yapmis durumda isin ironi kismi da bu demem o ki bu zamanda hic bir seyden kolay kolay emin olmak mumkun degil hersryi ogrenip iyice tanidiktan sonra evlenilmeli bence gerekirse bes yil gerekirse on yil cunku maalesef o kadar masum bir zamanda yasamiyoruz insanlar 180 derece donup degisti emin olduklarini bile sorgular oldu insan bu durumu bu hale getirenlerin vay haline topu belasini bulsun
Bu konuda bende muzdaribim desem , ne derece inandırıcı olur. bilmiyorum ama..
Yanında olurum , seni asla bırakmam desemde bazen hayal kırıklığı ile karşılaştığım doğrudur.
Kimbilir belkide macera arayanlara denk geldik... sadece huzur ve sadakat aramakta
Belki büyük bir hataydı..
sorun çok güzel...🙏🙏💙
Cevap
15Cevap
Ona akarşı Özel bir şey Hisediyorsan Sakin Biryerde Yemeğe Çıkın Başbaşa Önce Hislerinden Bahset Ona Sonra Onada Sor Benim İçin Ne Düşünüyorsun Sonra Ortaklaşa Karar Verin Bakalım Bu Gemi Yürürmü Yürümezmi Diye
Evlenmeden önce 1 sene yakın takip neyw kızıyor neyi seviyor ne ortak yönümüz var bana yakın neler var evlenince nasıl olacak hepsini zaman gösterecek bu sürecte avını yakalayan kartak gibi olacan gözün acık uyanık olacan kolay gelsin🙃
Şöyle anlayabilirsin desek hata ederiz. Her şey olur. Hiç söylemediği bir şeyi sonra öğrenirsin canın sıkılır. Ama insanları alış verişte, seyahatte ve yemek yerken yavaş yavaş tanırsın.
Öyle bir insan yok artık. Çıkar aklından. Asla da olmayacak öyle insanlar. Kendimden biliyorum. O yüzden boşa hayaller kurup ümitlenme
Ole bişey yok doğru kişiyi bulunca hersey önem kazancak kaybetme umudunu
Yaşayarak öğrenirsin, gözlemleyerek. Diğer türlü her şey boş.
Asla anlayamazsın. İnsanoğlu çiğ süt emmiş bi kere, bugün öyle yarın böyle der, bu benim için de senin için de, herkes için de böyle. Kimse 5 sene, 10 sene önceki kendisi değil, herkes değişiyor zamanla
Onu evine davet et ona aranuzldaki dostuk ilişkisi ile ilgili sorular soz bazen ama abartmadan aranız bozulabilir çünkü vee bazen de geziceğiniz zaman yeri sen seç bakalım ne tepki vericek
Bunu yaşamadan asla anlayamazsın yaşayıp görebilirsin…. Keşke bir kaç görüşme sonrası anlaşıla bilse
Valla bende guvenmiyorum o yüzden yalnızlığı tercih ediyorum
Zaman gösterir bunu...
Anlayamazsın. Tamamen şans
zamanla anlarsın
Anlayamazsın yaşayıp görmeden
anlayamazsın
Mümkünse şu anı yaşıyalım
Onu zaman gösterir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?