Üniversite okuduğum şehirde tanıştık o kadar çok seviyoruzki birbirimizi evli ama. ben memleketime geldim yani ona rağmen bırakmadı beni sürekli ilgileniyor yanımada gelicek. icince beni arıyor sürekli seni çok seviyorum diyo başkasıyla olmamıda istemiyo bende diycem o zaman boşan senle oluyum offf çok zor bi durum
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Allah beleanizi versin sizin. Başkalarının yuvasını yıkmak bu kadar kolay mı? Seni de aldatan olur illaki. İnan çok mutlu olurum
Beni aldatanlar oldu istismar edenler oldu ondan sonra sapıttım zaten düzgün bi hayatım olsa böyle olmazdım bazı şeylere inancım kalmadığından sapıttım böyle insanlarda sevgi aradım
Evliylen neden seninle görüşüyor ki bu nasıl bi saçmalık bunu ona sormalısın
Seviyormuş
Yuva yıkanın yuvası olmaz tatlım
Ama zaten mutsuzlar bi evlilikleri yok yani
Kız seninle cinsellik yaşıyor evdeki karısı ile olmuyo sen olmasan onla olurdu mesela senin olman elbette arayı soğutur eşi ile
Ama ben memleketime geldim cinsellik yaşamıyoruzki artık yani neden bırakmıyo defalarca kez ayrıldım bırakmıyo beni
E onun şehrinde olduğun zaman yaşadın ve seninle olmaya bayıldı çok sevdi ve bağlandı sana şu an yanında olsa neler olur?
Yine cinsellik yaşarız. ama ben ayrıldım dedimki bidaha görüşemiycez sen yoluna ben yoluma dedim yok diyo gelicem diyo bırakmıyo deli gibi seviyo inanmıyorum ama yani bırakmıyo boşancağınıda hiç sanmıyorum
Asla boşanma olmaz onda malum işte sen tatlı geliyorsun ona seninle olan cinsel hayatını özledi şu an o ve gelir yanına mutlaka zaten belli değil mi
Çok sevse boşanabilir ama demi
Çok severse gözü kimseyi görmez elbette ama o senden çok senle seks yapmayı seviyor bunu sende biliyorsun kız evli adam ne arar dışarda başka ki
İyide sexe ihtiyacı mı var evde karısı var zaten yapsın dursun onla 2 dklık zevk
Ya saçmalama evdeki sıktı artık onu zevk almıyor ki ama senle iken doyuyor mu hiç desene bunu sende ilği daha çok
Ee sıktıysa boşansın yazık kadına be
E senden ilği gördüğü sürece onunla yakınlaşır mı sence seni istiyo adam onla seks yapar mı hiç
Yapıyo tabi ben yokum 1 aydır beni mi beklesin illa yapıyo şu an yine yapıyodur
Ara sor Bi aydır eşi ile yattı ise adımı değiştiririm onun aklı sende kaldı kesinlikle
sapikamkserefsizterbiyesiz
Sende öylesin
Sorunu ss aldım bana sapikamkserefsizterbiyesiz dediğini de ss aldım seni savcılığa vercem savcılıkta görüşürüz bababayss hem benim babam polis zaten neyse savcılıkta görüşürüz bababayss
İste
Hep beraber yanacaksınız yoldan çıkanlar nokta
Sen cennetlik ol kanka
Absürt saçmalıklarım yok en azından yanlıştan kaçıyom bilerek gitmiyom
içmeyince aramıyor mu
Her saat başı arıyo
Cinsellik var mı aranızda
Evet
İyi bir ten uyumu var aranızda belli ki
Yaşlar ne
Ben 21 o 35 falan
Sevişme mi seks mi bu arada.
Mutsuz evlilik sıkıntı
Balkide mutsuzum diye bana yalan söylüyor. seks yapıyoruz
Onu bilemeyiz işte.
Çocuğu var mı
Onun haricinde yaptığını oldu mu.
Özele gelene burası yargı dağıtan dolu
Bi zahmet
@Tufekleoynayan nasılll
@Tufekleoynayan ee bunu sana mı söylüyor
@Tufekleoynayan sen napıyosun
bosanmaz
Niyeki
bosancak olsa simdiye bosanirdi zaten evli olupta iliski yapanlari az cok biliyoruz
Daha 1 aydır falan sevgiliyizde bende sanmıyorum boşancağını