Aşk İlişkileri Bekar olmak bir eksiklik, bir kusur mudur sizce? Rookie_99 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Toplumda bekarlar farklı gözle bakıyorlar malum. Bekar olmak bir eksiklik midir? Güncellemeler+1 yıl Süper soru Bekar olmak bir eksiklik, bir kusur mudur sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Bence büyük bir eksiklik. mutluluğu kaçırmak gibi 0 0 Yorumla
ben_bilmemki Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Eksiklik degil.. bu duyguyu yasatan insanlarin baskisi.. evlilik bi nasiptir. Herkes evlncek die bi kaide yok. 1 2 Yorumla Rookie_99 +1 yıl Sen evli misin Yorumla ben_bilmemki +1 yıl Değilim Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Eksiklik yad kusur diyemem ama evli olmal kadar iyi olduğunu söylemem imkansız evleneli daha rahatım iyi ki evliyim keşke 18 ysında evlenseymişim 26 cok gec bir yaş mış 0 0 Yorumla
Lulerten Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 75% +1 yıl Hayır bekar olmak yaşlanmamanın sırrıdır evlilik aşk yuva kurmak geçici hevesleri bastırıp omza yük bindirmek dışında hiçbir işe yaramaz q 0 0 Yorumla
Turkuaz88 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Yoo hayatını bok etmis sıradan yaşayan insanların seninde hayatının bok olması için uydurduğu palavradan ibaret saçmalıktir 1 0 Yorumla
Tazmanyacnvr Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Kusur değildir de eksiklik olabilir. Ruh eşin hayat arkadaşının yanında olmadığı bir hayat sürüyorsun. Herkes çift ken sen tek kalıyorsun. 0 0 Yorumla
sadecemerak33 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Hayır tabi ki kusur değil evlenmek zorunda değilsin ama aile kurman ilerde yaşlanınca yanlız kalmazsın destekçin vs olur hep o bakımdan güzel bir şey 0 0 Yorumla
buketxs Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bence bekar olmak bi ayrıcalık günümüz mide bulandırıcı ilişkilerindense bekar kalmak daha iyi 1 0 Yorumla
mat_teacher_ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Eksiklik değil tercih 0 9 Yorumla Rookie_99 +1 yıl Tercih değilse? Yorumla mat_teacher_ +1 yıl Nasip Yorumla Rookie_99 +1 yıl Eksiklik diyorsun yani Yorumla mat_teacher_ +1 yıl Eksiklik değil zamanı gelmemiştir Yorumla mat_teacher_ +1 yıl Hem herkes evlenicek diye bişey yok Yorumla Rookie_99 +1 yıl Sen hep böyle ters misin? Yorumla mat_teacher_ +1 yıl Ters bişey söylemedim banada geliyor evlen baskısı ama gerek yok baskıya sadece Yorumla Rookie_99 +1 yıl Yakında evlenirsin Yorumla mat_teacher_ +1 yıl Sanmıyorum ama Yorumla
benşokk Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Bekarlık sultanlıktır hayatını yaşa 0 1 Yorumla Rookie_99 +1 yıl Yasıyorum zaten :) Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. Eksiğiz. 0 0 Yorumla
Vffffg Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. değil 0 0 Yorumla
TheLastGoodbyee Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl tercih 0 1 Yorumla Rookie_99 +1 yıl Tercih değilse? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bence büyük bir eksiklik. mutluluğu kaçırmak gibi
Eksiklik degil.. bu duyguyu yasatan insanlarin baskisi.. evlilik bi nasiptir. Herkes evlncek die bi kaide yok.
Sen evli misin
Değilim
Eksiklik yad kusur diyemem ama evli olmal kadar iyi olduğunu söylemem imkansız evleneli daha rahatım iyi ki evliyim keşke 18 ysında evlenseymişim 26 cok gec bir yaş mış
Hayır bekar olmak yaşlanmamanın sırrıdır evlilik aşk yuva kurmak geçici hevesleri bastırıp omza yük bindirmek dışında hiçbir işe yaramaz q
Yoo hayatını bok etmis sıradan yaşayan insanların seninde hayatının bok olması için uydurduğu palavradan ibaret saçmalıktir
Kusur değildir de eksiklik olabilir. Ruh eşin hayat arkadaşının yanında olmadığı bir hayat sürüyorsun. Herkes çift ken sen tek kalıyorsun.
Hayır tabi ki kusur değil evlenmek zorunda değilsin ama aile kurman ilerde yaşlanınca yanlız kalmazsın destekçin vs olur hep o bakımdan güzel bir şey
Bence bekar olmak bi ayrıcalık günümüz mide bulandırıcı ilişkilerindense bekar kalmak daha iyi
Eksiklik değil tercih
Tercih değilse?
Nasip
Eksiklik diyorsun yani
Eksiklik değil zamanı gelmemiştir
Hem herkes evlenicek diye bişey yok
Sen hep böyle ters misin?
Ters bişey söylemedim banada geliyor evlen baskısı ama gerek yok baskıya sadece
Yakında evlenirsin
Sanmıyorum ama
Bekar olmak en iyisi pompala coş
Bekarlık sultanlıktır hayatını yaşa
Yasıyorum zaten :)
Bekarlık güzeldir. Kadın yok dert tasa yok.
Eksiğiz.
Sultanlık bence.
ıı değil.
Eksiklik değil öyle düşünme
degil
değil
tercih
Tercih değilse?
Hayır