Arkadaşlar ben evli birinden hoslaniyorum hatta asigim kendisiyle ayni mahallede yasiyoruz karşılıklı binalar sürekli 2 senedir felan bakisiyoruz ediyoruz o tanismak istedi yanıma geldi ama reddetim evli barkli cocuklu adam sonuda yok yuva yıkamam yani ama ne yaptiysam unutamadım birde aramızda en az 18 yaş fark var yani bu aşkı nasil kalbime gömerim evli olmasa kesin sevgili olurdum..
Güncellemeler:
1 ay
Baska fikri olan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41Bizim apartmanin karsisinda bir ceyiz dukkani vardi, orada calisan bir kiz ( 35-40vardir yasi) babama goz koymustu.. Babam annemi kizdirmayi seviyordu. Hergun balkona cikip sigara icerken o kizi krsiyordu. Bir gun mahallede yuruyus vardi, babam sever oyle yuruyusleri, mitingleri. Kadin da almis baragi eline babamin yakinlarina tam gitti, annemle burun buruna gelmisler😂.. Ama annem o kadin gibi pek coguyla ayni anda mucadele etrigi icin, o kadini cok da onemsememis, ama nasil bir bakis attiysa annemkadin orayi aninda Terketmis.. Demem o ki, evlu adamineglencesi olma
Ben kendimi kullandircak yuva yikcak halim yok sadece hoslanti
adam senden cesaret bulmasa tanismaya gelemez yakinina... cidden babamdan biliyorum, asla annemden bosanmayi dusunmezdi, annemi cildirtmak, bir de evliligin monotonlugundan sıkıldigi icin onunla bununla egleniyordu
Benden nasil cesaret bulcak adam capkin belli belki her kizla boyle tanismaya gidiyor nerden bilelim
olabilir.. ama kendinle dalga gecirtme..🙏🏻
Ne diyim gidip yakamdan düş felanmi
oyle demedim.. ama surda kafani mesgul bile etmesin.. birini bul, hayatina bak.. cidden dalga geciyorlar. Babamdan bikiyorum. Ayni anda yuz verdigi, yuregini hoplattigi kadin sayisi belki 5 civariydi, hepsiyle de dalga geciyordu.. Dalga gecmese annemde bosanir biriyke evlenirdi
gerci annemle de dalga geciyordu sinir ederek... boyle adamlar flortoz tipler
Adam belki capkindir bilemem ama ben yokkende bakiyorum gizlice hep bizim evi felan izliyor biryere gidicek beni goremiycekse uzun zaman yok diyelim kac gun onceden surekli bana felan bakiyor mal heralde
bazen goz takiliyor...
Gidip en sonunda diycemm pesimi birak ya da babama diycem gelsin gebertsin zaten ailemle bemi gorunce korkup uzaklasiyor
hic muatap olma.. adam ne alaka manyakmisin da diyebilir o an..
bıktım ama artık ben bakmasamda o asla pesımı bırakmıyor yanı ne olcak benlemı evlencek sonu olmayan bırsey yanı karısıda bana gıcık gıcık bakıyor bırseyler bılıyor kesınn
pesini birakmayip ne yapiyor? yaptigi birseyi yaz
yanıma geldı tanısmak ıcın hemde kac kez aılesının gorcegı yerde sureklı bana bakıyor edıyor işe gidip gelıyorum ben ısten gelınce adam sankı kocam bana trıp atıyor saka gıbı ya
ama konusmuslugu yok... yani bunlar ispatlanamaz.. rahatsiz etmek soyle mesela cep telefonundan mesaj atar, veya durduru yolda seni rahatsiz eder , bunlwr yok.. soylediklerinde biraey yok. Adama beni rqhatsiz etme desen, a sen manyakmisina getirir.. ispatla der..
yanıma tanısmaya geldı ben konussam kabul etsem oda konusucaktı anladınmı demek ıstedımı ben ıstemedım evlı barklı adam yanı ben asla ıkıncı olmam. telefonumdan nasıl mesaj atsın numaram yoka dımı soyadımı bıle bılmıyor
yanina gelip ne dedi? canim dese bile seninle oynuyor.. O yuzden asik olduysan bile uzak durmalisin... baskasina bak, hayatina birini al.. kendi dengin birini
tanısalım mı dedı bende hıc takmadan gıttım cevap bıle vermedım umut etmesın dıye ama yok olmjyor en son babama dıycem gebertsın geçen gun ben şort gıymıstım balkonda oturuyordum bu benı gordu etrafındakı ınsanlara bırseyler dedı allah bılır ne dedııı aptal
tamam tanisalimmi demis sen de muatap olmamissin.. Adam kendine eglence ariyor. Babana soyleyip ortaligi kavga alanina cevirmenin anlami yok. Muatap olma.. Eger bir daha rahatsiz ederse bagir, sert ve yuksek sesle amca lutfen rahatsiz etmeyin de. Akli basi a gelir😂
hahah moruk yaaa dıycem yasından basından utan babam yasındasın zaten annem babamla benı gorsun kacarak uzaklasıyor ezık korkak :D
canim benim.. lutfen o yazli kart zamparanin tuzagina dusme.. bakislariyla davranislariyla ayarlamis , ama bunlar kurt adamlar, taze et arayisindalar... aman oyuncagi olma.. aynen tersle ve kendine denk birini bul hemen
kendıne oyuncak arıyor annemle benı gorse korkup kacıyorrr ben anneme bırsey derım dıye ıt gıbı korkuyor bellıde edıyor bende ınadına sort gıyıp gezcem baksın ama asla sahıp olamasın gebersın kudursun nasıl
canim o adama gmyonelik hareket etme.. Sen kendine birini bul.. o senin dugununu uzaktan izlesin
an nen baban bunu duysa adami oarcalar, muhtemelen ödu kopuyr.. skendi hatasinin da farkinda...
ben evlensem o kıskanclıktan ölür zaten evlencem seneye konustugum bıri var hayırlısı olursa artıkk. kısacık şort gıyıp gezcem elde edemesın kıskanclıktan gebersın
evet kendıde bılıyor aıleme bırsey desem gebertcekler adamı buda korkup kacıyor hele babam varken asla asla bakmıyor :D
Kanka sen aiık değilsin adamın hayat tecrübesinden etkilenmişsindir
Cocuklarina ilgisiz sevgisi cok etkiledi beni aile babasi
bu adama pas verirsen adam seni dümdüz eder haberin olsun
O ne demek ya
pas verirsen adama anlarsın ne demek istediğimi, seni kölesi yapar, üstünden inmez haberin olsn
Ben kendimi kullandircak kadar aptal degiilim adam benle tanismaya geldi reddetim ama anlamiyor hala bende unutamiyorm
Göm tatlım sen daha çıtırlarına ve bekarlarına layıksın
Ama olgun insan seviyorm
Baba ilgisizliği
Hayir yaa
Uzak dur, net
O tanismaya geldi
vefa haklı uzak durmazsan başına iş alırsn
Uzagim zaten uzak durmasan sevgli olrdum
ama kararsız gibisin hissediyorum
Hayir kendimi kullandircak degilim cocuklarina ilgisi sevgisi beni etkiledi iyi aile babasi olmasi birde asiri yakisikli uzun boylu felan ama aramizda 20 yas vardir