Sevgilim kadınlara bakıyor bende kıskançlığımdan kurtulmaya çalışıyorum nasıl hareket etmeliyim?

Sevgilim 30 ben 23 yaşındayım o herşeyi görmüş geçirmiş her türlü kadınla birlikte olmuş birisi fakat hala kadınlara bakıyor bana bir bacak veya bir popiş gördüğü zaman erkeklerin içgüdüsel olarak baktıklarını bunun bir refleks olduğunu söylüyor sorsan şuanmı baktın diye hatırlamam ama bakmışımdır herhalde diyor bu konuda gayet açık ve yalan söylemiyor açık giyimli biri ya da bakımlı biri görünce onu kısada olsa süzüyor ya da bazen kafasını çevirdiği bile oluyor İzmir'de yaşıyor ve bende uzaktayım içim içimi yiyor yanımdayken refleks adı altında bunu yapsa bile kim bilir ben yokken nasil bakıyordur gibi düşünceler aklımdan gitmiyor bakışlarını takip etmeye başladım kendi özgüvenimi yitirdim kendimi beğenmemeye başladim baktığı kızlar gibi görmüyorum kendimi hiç benim bir kadin olarak bir erkek dikkatimi çekmez ya da bakıcam diye kafamı bile çevirmem bunu dediğimde sende bak bakabilirsin diyor güzel olana bakılır diyor oda sadece kadın değil bakımlı hoş bir erkek bile görse kendisinin bakabiliceğini söylüyor baksam böyle diyemezdin diyorum ben senin nereye baktığını bile bilmem bakışlarını takip etmiyorum ki göz bu benide ilgilendirmez diyor bakmak aldatmak değildir diyor bakarkenki niyetin önemli olduğunu söylüyor düşününce e madem niyet önemli kadının açık dikkat çekici yerine bakan birinin niyeti nasıl olabilirki dikkatini tabikide çeker bir kere görürsünde uzun uzun bakmazsın uzun bakış dedigim en fazla 5 6 saniyedir ben artık onu kısıtlayıp kıskanmak istemiyorum ilişkimize zarar veriyorum kendi özgüvenimi zedeliyorum kişisel bir alan veremiyorum ona evlenip boşanmış eski eşi de kıskanmış evlenmeyi düşünmezken benimle tanıştı evlenmek istedigini söylerdi simdi sen kendini düzelt ondan sonra düşünürüz diyor şakayla karışık isteyecekmisin beni gelecek yıl diyorum istiyeceğim tabi diyip gülüyor ve yanağımdan öpüyor ama digerinide söylüyor artık bu konuyla ilgili sabır dilediğini söylüyor ama böyle hayatın geçmeyeceğinide söylüyor ayrıl gibi cevaplar vermeyin lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıl sapık ya da aldatır gözü dışarıdadır gibi yorumlar yapmayın lütfen 2022 yılında yaşıyoruz ben kendimi nasıl engelleyebilirim umursamayabilirim adamı sıkmamak için neler yapabilirim gibisinden bir soru sordum
Sevgilim kadınlara bakıyor bende kıskançlığımdan kurtulmaya çalışıyorum nasıl hareket etmeliyim?