Hiç Sevgililik Deneyimini Yaşamamak?

Gelip lütfen yorumlarda hiç olmasın daha iyi filan demeyin sizin deneyimleriniz kötü diye benimkide aynı olacak değil, Öncelikle yaşım 21 biraz asosyel bir yapım var özellikle son 2 3 senedir arkdaşım yok veya dahil olduğum bir arkadaş ortamım yok kısaca yalnız birisiyim, artık içimde birşeyler yaşama hissi var uzun süredir kafamda ne bilim heryer çift heryerde sevgilik hikayesi her yorumda heryerde sürekli var diyorum benim neden yok neden olmadi şu an kadar kovalayan uğraşan birisi değilim bu tarz şeyler ile sosyal medya filanda kullanmazdım meselâ instagram hesabı ilk kez 2020 açtım , bu ara kızlara takip isteği atıyorum tanımadığım kızlara tanışmaya konuşmaya çalışıyorum pek olmuyor tamam hani 10 numara yakışıklı veya zengin filan değilim öğrenciyim tipimde çok kötü değil bence bi giderim var yakışıklı bulanlar dahil var fiziğim iyi boyum kilom filan 180 -72 olması gerek genel olarak sohbetim iyidir çok okurum genelde konu bulabiliyorum karşımdaki insanı sıkmıyorum işte bu şekilde özetle sizce beni sevecek doğru düzgün birisi nerden bulabilirim nerde tanışabilirim real olmaz çünkü yapamam çekingen bir yapım var bunu așmasi zor onun için sanaldan olması daha uygun olur görüşlerinizi bekliyorum yazımı okuduğun için teşekkür ederim