Aksine başarıdır. Hatta sevgiliyi artık başarıya engel diye düşünüyorum yani istisnalar tabii ki olur da istisna işte... Hayata geliş amacımız yalnızca zevklerimiz değildir ve bu zevklere en çok sevgili ortak ediliyor... Kişi belki de yapabileceği, kendini geliştirebileceği şeylerden uzaklaşıyor e ayrılınca yine kendine kızıyor " zaman ayırdım, zamanımı boşa harcadım.." diye. Sevgililerin çoğu birbirini kısıtlıyor ya beni Yaratan kısıtlamıyor hayatıma giren kişi kısıtlıyor üstelik net bir bağ kurulmadan... Evliliklerin sağlıklı olması için bu sürecin kısa tutulması gerekir bütün her şeyi yaşıyorsun abi evliliğe ne kaldı? Sonra bunu da yeni gözlemledim; bazı kişiler evlilik sonrası gelişim gösteriyor yani bir taraf kendini olabildiğince geliştiriyor birçok konuda ama yanındaki pasif kalıyor. Belki de zamanında geliştirebilmiş olsa yine kendi dengini bulup evlenecektir... Sevgiliyken kaşına gözüne bakan, birçok sorunu kaşı gözü hatrına görmezden gelen evlilikte hiç de buna bakmıyor ne yazık ki:) Adam/kadın mı değişti? Yoo o zaten böyleydi duyguyu olabildiğince önde tuttuklarından asıl karakterleri görmüyor ki insan.. Amaç takılmak olsun hadi takılın da bari sonra ağlamayın niyetimiz ciddi diyorlar ya niyet ciddi olsa ne diye uzatsın ha fırsat, imkân yoktur ama bu sefer de aradaki bağ zayıflıyor.. Seviyor diye her şeyi hoş görmeyecek maalesef aksine daha çok göze batacaktır. Takılıp takılıp ciddi ilişki de istenmesin lütfen herkesin yolu dengine açık olsun...
Sev-gi-li Turkcemizin guzel kipleri diyor ki: 1. Sev, önce sevmek lazım. 2. Sevgiyi bil, yaşa, hisset. 3. Sevgi dolu ol, sevgiLİ davran ona, hoş ol, cici bak gözlerine... Öyle yani, bşy bşy bşy...
Bizim akıllılar, bunu yanlışa yormuşlar, sevgi dolu olmayı, evliliksiz sevgi dışı, sözde aşka yormuşlar her şeyi. Adına da sevgili demişler. 2 Günde kim gormüş, bakmış, sevmiş demiyor kimse amaa gün gelir, gitmiş oluveriyor. E yazık oluyor tabi
Hayır tabiki.. yüzük takilmadigi sürece hayatımda biri var demeye bile tenezzül etmem ben elin adamının sevgilim flortum adı altında ne işi var hayatımda