Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarınızı bekliyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Bu erkeğin boyu 1.80 civarı ve 74 kilo ama yüzü yakışıklı değil sizce bu durumda o erkeğin hiç sevgilisi olmaması normal mi siz böyle bir erkek hakkında ne düşünürsünüz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Şimdi yakışıklı değip diyor kendisi dünya güzelidir eminim. 😄😄 Zaten türkiyede hangi kıza sorsan güzelim der nedense
Hayır adamı tarif etmek için belirttim bunu sadece
Benim gelecekteki Halime benziyor. Kesinlikle psikolojik problemleri olduğu için 35 yaşında bakire. Bulaşma bence senide mutsuz eder.
Sende var mı psikolojik sorunlar?
Var
Neler var?
Depresyon, sosyal anksiyete vb
Öfke kontrol problemi
Sebebi neymiş bunların söylediler mi doktorlar?
Depresyon kaynaklı dedi. Depresyona da benim yaşadığım olaylar sebep olmuş. Dedi
tek sorunu tip değildir. boyu kilosuda gayet güzel eminim görünüş dışında eminim birçok eksiği vardır.
Boyu kilosu niyi fiziği de normal görünüyor zaten çelimsiz değil ancak yüz olarak yakışıklı değil hani görsen eh işte dersin. bu olmaması için yeterli bir sebep değil mi bu?
hayır tabiki. tek sorun tip olsaydı kendine göre birini bulurdu. türk kızlarından 1 tane bi eh işte diyebileceğimiz kız yok mu. sorun tipte değil içsel bi eksiği vardır.
Bir şey düşünmemiz mi lazım onu özel kılan bir şey falan mı var tercih edilmemiş kimse tarafından
O yaşa kadar elinin kız eline değmemesi hatta yakından bile doğru dürüst kız görmemesi onu özel ve çekici kılmaz mı?
yogurda salatalik olmaz
insanligini bilemem ama cinselligi cacik olmaz
Adam bakir zaten yani paralı deneyimi de yok
elle devam 3 sn onun mevzusu
Bir kusuru olmasa bu yaşa kadar sevgilisi olurdu derim.
Bu biraz ağır oldu sanki neden böyle düşünüyorsun peki?
Sadece tip değil, zeka olarak bir sorunu olmuş olabilir ya da kızlarla iletişim kuramama , aşırı pısırıklık vs. 35 yaşına kadar sevgilisi olmaması normal değil.
35 yaşında hiç sevgilisi olmamış ve eline kız eli değmemiş erkek oldugunu dusunurum...
Çocukluk tranmvasi ya da başka bir sorunu vardır derim bu tipler genelde halk arasında yarım akıllı ya da saf kendi halinde dediğimiz ortamların maskotu tipler oluyor mastürbasyon ve p*rno bağımlısıdir bir çoğu
Ben 24 yaşındayım. Benim şu ana kadar hiç kız arkadaşım olmadı.
Anormal bir tip
Açıklamada yazdım ama boyu 1.80 kilosu normal ama yüzü yakışıklı değil eh işte dersin görsen. bu durumda 35 yaşına kadar bulamaması normal olmaz mı ki?
Her kelin bir kör alıcısı vardır hanımefendi , o yüzden hiç normal değil.. ya yalan söylüyor ya da başka bir mevzu var
Hiç normal değil
Neden sence?
İnsanın en ihtiyaç duyduğu zamanları yalnız olması garip ya hormonal ya psikolojik sıkıntısı var diye düşünürüm
Bencede
Var öyle bi arkadasım. uzak yol kaptanı. para cok ama aşk sevgi seks yok. ve parayı yemeyide bilmiyor
Yakışıklı değil ve parası yoksa olma zaten
Tabiii normal
O değilde ben 35 yıllık patlamayı merak ediyorum
Neden derim bisey dusunmem
vay sahtekar derim
Neden sahtekar ne alaka?
inanma o yuzden kizi kabdirmak icin demistir
Peki gerçek olduğunu varsayarsak ne düşünürdün? o yaşta temiz kalması iyi bir şey mi sence?
iyi degil bir erkek kendini geliştirmeli olmaz bilgisilzik ya senmisn bu erkek anlamdim gizlisn hic birsey soramkyorum ya
Bana görücüye gelen bir erkek bu. eğer onunla çıkarsam bir mekanda karşılıklı çay-kahve içeceği ilk kız olacakmışım çünkü hiç bir kızla buluşmamış
ya bilemiyorum ama hakkin da hayirlisi gizli olmasn konusrudik ya
O yaşta eline kız eli değmemiş vay be
Neden tuhaf mı ki?
Bence itici
Neden?
O yaşına kadar kimseyle anlaşamamış hiçbir 2li deneyimi olmayan insan o yaştan sonra yapamaz
Pısırık yad gerçekten allah korkusu var
Dogru olabilir
Sizde mi öylesiniz neden olmadı sizin?
Oyle degilim ben. Ailevi sorunlar olabilir, maddi baska bil. edigin sikintilari olabilir. Veya da olmustur ama yalan soyluylr olabilir.