Sevgilim benden sıkılmış soğumuş olabilir mi?

şu an 1.5 yıldır sevgilim var evlenmeyi düşünüyoruz birbirimizi çok seviyoruz sevgisinden çok eminim. İlk zamanlar ben bunu sevmiyordum çok peşimden koştu ağladı hiç peşimi bırakmadı ama ben sevmiyordum diye bu şekilde oldu. Sonra gel zaman git zaman bu beni kendine bağladı sevmeye başladım önceden her dediğimi yapıyordu sürekli yanıma geliyordu uzak mesafe ilişkisi olmasına rağmen hep birlikteyiz ailemle bile tanıştı annemle babamla çok iyiler ciddi düşünmediğimiz zamanlar hep gelirdi onu bunu alırdı ilgi gösterirdi sana onu sevmediğim zamanlarda genellikle bunları yaptı beni kazanmak içinde yapmış olabilir ama hepsi içinden gelerekti diğer erkekler gibi değil o çok değişik bir insan o yüzden o temiz kalbini sevmeye başladım sonradan. İnstagrama fotoğraflarımızı koymaya başladım sevdiğimden emin olduğum zaman eskiden çok istiyordu koymazdım şimdi koydum o her gün işte çalışıyor şimdi evlenmeyi düşündüğümüz için borçlarını bitirme peşinde bir sürü sıkıntı var uzağız birbirimizi özlüyoruz ve her gün görüntülü konuşuyoruz ben en ufacık şeye alınıyorum diyorum ki bunu neden böyle yaptın benimle kavga etmek istemiyor uzatma diyor kapat konuyu diyor bende sinirleniyorum konuşup anlaşıp içimin rahat olmasını istiyorum ama uzatma diyor hemen sinirleniyor neden hemen sinirleniyorsun diye sorduğumda bir sürü sıkıntı var borçlarını düşünüyorum diyor ilgisizsin diyorum sana yavrum canım bebeğim kelimesi de yetmiyor mu diyor işten geliyorum yorgun oluyorum vakit kalmıyor anla diyor ve çok sinirlendiğinde bana 1 kere el kaldırmıştı. Hiç yapmayan insan bana 1 kere bile hakaret etmedi sinirlenince insanın gözü dönüyor diye 1 kere olduğu için affettim sevdiğim için affettim özürde diledi en ufacık şeyde tartışsak bile kendisine özür dile dediğimde özür diliyor her sabah up uzun günaydın mesajları atar evden işe işten eve eve geldiği gibi beni arar yatana kadar konuşuruz görüntülü açık kalır sabaha kadar uyuya kaldığımızda ve şuanda borçlarını toplayıp evlenmemizi bekliyoruz ama sizce bu hemen sinirlenmeleri normal mi? Borcu harcı var diye o kadar sıkıntı içinde bana biraz normal geliyor çok benden soğumuş veya sıkılmış olabilir mi? Ben sanmıyorum çünkü bunlar olsa ayrılırdı benim çenemle falan uğraşmazdı. Ve geçen gün sürekli kavga ediyoruz boş şeylerden dolayı kendimizi yıpratıyoruz falan dedi çok haklı bir daha kavga etmeme kararı aldık. arada sırada yine ufak tefek oluyor ama bu kavgaların hepsi benden kaynaklı çünkü seviyorum sürekliler evdeyim onunla konuşmak istiyorumm bir tek o var hayatımda ondada aynı şekil. Neyse umarım anlamışsınızdır çok konuştum? Ne düşünüyorsunuz benden soğumuş sıkılmış veya sadece hareketlerimden sıkılmış veya yavaş yavaş sevgisi bitiyor olmasın çok korkuyorum kaybetmekten bu düşündüklerimi ondan asla beklemek öyle biri değil çünkü ama insanın içini bilemeyiz ama bana kalırsa sadece uzak olduğumuz için ve borç sıkıntısı olduğu için bu şekilde kafası onlardayken bana kafa veremiyor ya sizce?

Sevgilim benden sıkılmış soğumuş olabilir mi?