Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ne olursa olsun (cinsellik dahil) erkek kız farketmez mal ve psikolojisi bozuk insanlarla muhattap olmayın çünkü kendileri kendilerinin farkında olmayıp üstüne sizi haksız çıkarmaya çalışırlar. Böyle kişiler benden uzak Allaha yakın olsun
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sözleşmemi imzaladın bitir gitsin belli ki birbirinize iyi gelmiyorsunuz çünkü sorun tek bi kiside olamazzzzz
Hiç öyle değil sorun karşı tarafta ve ne yaptığını bile bilmiyor. Kafası çok ayrı biri psikolojik kafasının tam yerinde olmadığını düşünmeye başladım
Oooo sen tanı bile koymuşsun peki niye karar veremiyosun. Ayrıl işte cok basit
Ayrılırsam kötü hissedicek bazen yokluyorum söylemek için direk tavır alıyor
sırf fizik ve yüz içinmi bunu düşünüyorsan kızı sal ikinizde mutlu olursunuz
Kafa yapısı kanka, görsen bunu neden çekiyorsun dersin başka kız mı yok diye. Söylemesi ayıp tipim iyi uzaktan yürütüyoruz ama çekilecek dert değil. Bu kadar tribini çektim beraber olayım en azından diyorum bende ona öyle acı çektireyim hakkım ama
bilmiyorum ama bu dünyada hiç kimse acı çekmemeli tipin iyiyse başka birini bul hiç o kızın üzerinde durma
Yani onla konuşurken zorla konuşuyor gibiyim bu kadar yürüdük artık. Oda beraber olmak istiyor bende. Tadıma baksın bende onun tadına bakayım baktım hala aynı söyliyecem yürümez diye
Acı çektiricem derken yatakta acı çektirmeyi kastetmiştim ajdjdkdk
nasıl bir kafa yapısı var mesela
İlgi istiyor ve o öyle bir ilgi vermiyor hep sorunlarından bahsediyor ve tavsiye verince de yükseliyor. Nude istiyor ama kendisi atmıyor. Özgüveni yok ve bunu bende bastırmaya çalışıyor en kısa ve öz şekilde böyle
engelle gitsin
Numaram var arar mesaj atar başka numaradan arar illa ulaşır yani
Toksik dediğin an bitti zaten
Çünkü öyle biri ilişki uzaktan arada mesafe var
Senin sürdürmekteki amacın ne
Cinsellik ama onu da beceremiyor nude istiyor ama o atmıyor sen düşün yani neden diyorum fiziğini bahane ediyor
Ayrılsana
Anlaşamıyorsanız neden zorluyorsunuz ki?
Zorlama değilde belki rayına oturur diye umuyorum
Ama soruyu soruş tarzından bile soğuk olduğun belli.
Kafası acayip değişik biri özgüveni yok ve sürekli trip atan biri nude istiyor ama atmıyor
Atmak zorunda değil, belki de o yüzden anlaşamıyorsuz
Bitir, engelle gitsin.
Zamansal ve ruhsal yük
%100 katılıyorum bro haklısın
Bunları bize değil ona söyle
Söyliyecem az kaldı
Goodbye diyebilirsin
Yakında diyecem
Niye yapıyorsun ki?