Bir kızla kanka olmadan nasıl samimi olunur?

Üniversitede okuyorum ve sınıfımızda bir kız var. Geçenlerde sınıf WhatsApp grubunda bir hocanın mail adresini istedi, ben de dakika içinde bulup gönderdim. Kız da " Teşekkür ederim Ömer 🥰 " diye cevap verdi. Bahar döneminde ise okula hafta geç başladım ve okula başladıktan sonra da kız benden 2-3 gün üst üste yedek kalem istedi, hâlâ da istemeye devam ediyor. Kız iyi birine benziyor ve onunla samimi olmak istiyorum. Mesela dün okul girişinde karşılaştık ve kız bana " Günaydın " dedi, ben de ona " Günaydın, nasılsın? " dedim, o da " Çok iyiyim, sen? " dedi. Sonra derste yine benden yedek kalem istedi. Kızla samimi olmak istiyorum, ama olası bir ilişki için de açık kapı bırakmak istiyorum. Bu yüzden onunla kanka olmadan samimi olmak istiyorum, ama arkadaşlık ilişkilerim hiç iyi değil; hatta şu ana kadar olan toplam arkadaş sayım 10 parmağın sayısını geçmez. Bu yüzden bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yani aynı şekilde ilerlesem, herhangi bir ihtiyacı olduğunda yardımcı olmaya çalışsam, karşılaştığımızda fırsat buldukça selamlaşıp hal hatır sorsak kanka mı oluruz, yoksa normal bir şekilde samimi mi oluruz?
Bir kızla kanka olmadan nasıl samimi olunur?