Ben normal neysem o şekilde davranıyorum ve tabiki olması gerektiği gibi içten dürüst yapıma ahlaka ters durumlarda tepkimi koyarak , arkadan değil yüze konuşarak ve tabiki her hangi bir konuda sözümde durarak uyanıklık fırsatcılık koklayarak değil kendim gibi olduğum için sanırım
Kendim olarak evi olarak çınar ağacı olarak koruyarak kollayarak onun hayatını onunla yasiyarak.. Annesinin yanında nasıl hissediyorsa benim yanimda da aynı şekilde hissetmesini sağlayarak babasının sahiplenici tavırlarini sergileyerek kim olduğuna saygı duyarak asla başka bir elbise giydirmeye çalışmayarak gerçekten dinleyerek. Seksüel yaklaşımdan ziyade daha derin bir tutku besleyerek..
“Kendim olarak” aslında ben bunu dedirtmeye veya duymaya çalışmıyorum. Ben zaten diğerlerinden farklı olduğumu biliyorum 😅 . İnsan kendinin farkında olunca, diğerlerinin ne dediğini pek takmıyor. Bunu farkeden, keşfeden oldu ve olacaktır.
Aynen tatlım ☺️ valla melek mossonun bi şarkısı var ya “hayatım kaymış hangi yönde olduğu bilinmez.” Oturdum hayatıma uzaktan bakıyorum, hiç kasmadan yarını düşünmeden
Bilemiyorum, bu soruyu karşı tarafın cevaplamasi daha sağlıklı olacaktır ama ben sanırım olduğum gibi konuşacağım için karşımdakiyle o yüzden diyebilir.
Kendi adıma konuşuyorum. Ben içten dürüst yaklaştığım için en azından bende k ışığı görüyor tahminimce. Hani nasıl desem bundan da ziyade kaliteli vakit geçirmek çok önemli.