Bu durumu şöyle örneklendirebilirim aslında; diyelim adı konmamış bir iletişiminiz var flörtleşiyorsuz falan ama bu kişi sizinle konuşurken ilgisini açıkça belli ediyor ancak dışarıya verdiği mesaj “kalbim boş, özel biri yok” şeklinde… Yahut size sunduğu bazı teklifleri “şunu yapalım, seninle şuraya gidelim, şurası seninle güzel olur, yanımda yerin var gel” gibi başkalarına da sunduğunu görüyorsunuz ya da tam tersi sanki size bunları hiç teklif etmemiş de hep yalnız takılan, her şeyi yalnız yapmaktan hoşlanan biriymiş gibi bir profil çiziyor kendi mecrasında. Bu insana karşı tavrınız ne olur?
Sizin yanınızda farklı başkalarının yanında farklı olan birine karşı tavrınız ne olur?
Buna o kişinin çift ya da daha çok karakterli oluşu diyebiliriz. Bunu sağlıksız buluyorum. İnsan neyse o olmalı. Ortamlara göre şeklini şemalini değiştirirsin de karakterini değiştiriyorsan sıkıntı var demektir. Kişiliği oturmamış derim ve samimi olmam.
Hiç sevmediğim ve asla beraber olamayacağım insan tipidir bunlar.. Doyumsuz, rahat ve basit.. Bukalemun gibi.. Kucaktan kucağa şekil alan, bir omurgası ve seçiciliği olmayan, sokak lambası gibi kime yandığı belirsiz müsvetteler bunlar.. Direkt yüzlerine vururum bunu.. Utanacaklarını sanmam ama içimde kalmamış olur en azından..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bazı insanların egosu, arzularından veya duygularından daha üstün olabiliyor.
Böyle karakterdeki kişiler "henüz adı konmamış" ilişkinin sosyal ortamlarında görülmesini istemezler.
Olurda flört aşaması istediği gibi sonlanmaz, ilişki başlamadan biterse çevresi tarafından eksik-istenmeyen kişi gibi görülmesini kabullenmekte zorlanırlar.
İki yüzlü olduğu için uzaklaştırma kararı alırım kendisi için. Bir de sadece sana özel samimi olan değil de herkese senin kadar samimi olanlar var onlarda oldukça mide kaldırıyor.
Gızz bu görsel ne bıçaklican mı adamı valla detayı okudum ben adamı çözerim baktım dişime göre değil önemsemem o kişiyi laylaylomm takılırım herkes dalgasına bakmış olur öylece 👸
Kadınlar arasında kararsız kalıyor olabilir Genel olarak kişiliğini ve zihniyetini beğeniyorsan denemelisin bence Baktın hep aynı şekilde davranıyor reçetesine yol yazarsın bol bol alsın