Konuştuğum çocuk kpss ye hazırlanıyor baya sıkı çalışıyor adalet bölümü bitirmiş. Bugün baya meşguldüm taa köye bile gittim yazdığı zaman yazdım o da 1 saat sonra 2 saat sonra 10 20 30 dk sonra yazdı. Düzgün sohbet dönmüyor bir türlü. Özleştik dedim bugün pek almadım telefonu elime dedi. Bende sınavı var diye bir şey demiyorum ama yani bu da normal mi ki anlamıyorum. Siz ne dersiniz?
Cinsiyetini ve yaşını belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23Gayet normal ben de Kpss çalışıyorum gerçekten düzgün çalışmak gerekiyor. Sürekli yazarsa derse konsatre olamaz
Evet anlıyorum onu ama 1 saat bile olmadı bugün
Vakit daraldı belki o yüzden daha yoğundur
Dedi zaten bunu bana daha sıkı çalışmam gerek diye sorun etmem dedim ona söylemiyorum ama üzülüyorum sadece
Haklısın sen de ilgi bekliyorsun ama hayat şartları işte mecbur. Erkek sonuçta bir de iş daha önemli onun için. Ama yine de üzülme çok günü gelir telafisini eder.
İnşallah bir de regl dönemine denk geldi daha kötü oluyor ahh bilmiyorum. Sevmiyor zaten hissi yok bana
Ya kıyamam sana. Sevmediğini nereden biliyorsun ki kendi mi söyledi
Kavga ettik itiraf ettim son kavgadan sonra imkansız oldu dedi. İçimde bir kıvılcım vardı ama ateşe dönmedi dedi..
Gerçekten mi? O zaman üzülmene hiç değmez. Vakti bile olsa seni istemiyorsa vaktini ayırmaz ki yine. Kolay değil biliyorum ama bence vazgeçmelisin
Hisleri hemen yok olur mu ki 😕😞
Gelecek kaygısı böyle bir şey şekerim ne olacaktı yani dersi bırakıp sana mı yoğunlaşsın !
Hayır onu anlıyorum ama çok ilgisiz kaldım bugün 1 saat bile surmemistir konuşma..
adam seçimini yapmış belli kariyerini seçmiş :(
Hayatını ben kurtarmicam o da haklı
.
yani doğru belki iki gün sonra hayatın da olmayacak birine neden vakit ayırsın
Acıt knk sende acıt
doğruyu söylüyorum hanım efendi :(
seni üzdüğüm için üzgünüm :(
dertleşmek istersen yaz konuşuruz
Kahin misin ne bilcen
ne diyorsun sen
kahinlik ne alaka
Ayy boş ver sıkma canımı bb
Kpps ye hazırlanırken ben de böyleydim
Ama 1 saat bilr olmadı bugün aşırı ilgisiz kaldım
Şöyle anlatayım, yıllık izne ayrıldım bayram için memlekete geldim ve neredeyse 13 14 saatlik bir yol, sadece senede bir defa geliyorum, en yakın arkadaşımı aradım, görüşelim mi diye. Sınavdan dolayı bir saatlik bile ara veremeyeceğini söyledi. Nedeni ise dikkatinin dağılmasını istememeseydi. Anlayışla karşıladım, çünkü ben de öyle sıkı hazırlandım sınava
Ahh eevt onlar da haklılar 🙁😞
Bu zamanda sen çok yazma, sınavdan sonra da hemen normalleşmesini bekleme😅 ama sınavdan sonra bir ay bile böyleyse o zaman bir düşün derim
Zaten bana hissi yok vardı yok ettim ama hemen Kaybolmaz diye düşündüm..
Kendisiyle baş başa bırak ama ayrılacaksan sınavdan sonra söyle, normal sanki yokmuş gibi hayatına devam et
Seviyorum cok
Eğer seviyorsan rahat bırak, arama, mesaj atma. Çünkü erkekler sürekli yazan eden kızlardan kaçarlar. Geriye çek kendini
Hayatına çok güzel bir şekilde devam, onsuz bile iyi ol
Nen öyle yapsam o da öyle yapar..
Başkasıyla konuş.
Onu seviyorum
Sevme.
Niye 🙄
Başkası daha mutlu ederdi.