Bir insanı çok sevmek?

Bir insanı çok seversen eğer karşı taraf şımarır ve olan sonra sana olur o yüzden kimseyi insan kendinden fazla çok sevmemeli özellikle de bir erkeği birisini ben sevdiğini belli edersen hata olmuş olursun dünyada tek bir erkek o değil bulunmaz hint kumaşı da değil ondan çok çok daha iyi olanları var bu durum acizlik değil ama kendi kendi iyiliği için kimseyi çok sevmemeli üzülen ve pişman olan sen olursun sonra
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Acizlik olur mu bu hiç tam tersi insani olan bişey sevmek suç mu ne var bunda kendi asla hor görme
Niye düşeceksin ki sevdin diye söyleceksin sevdiğini bu seni küçük düşürmez karşındaki bunu görmüyor bilmiyorsa o da onun kaybı
Yeni insanlar alacaksın hayatına zamanla geçecek hepsi bu bir anda olmayacak karşındaki insana durumu anlatacaksın sana saygı göstercek zaman tanıyacak kendiliğinden geçer
Işte oyle dediklerimiz pişman ediyo ve alışıyo insan 😏
ne guzel bısey bu acızlık degıl grcek sevgı ama ılla unutmak ıstıyorsan baska erkeklerde var yenı bırıne tutulsana onuda unutursun?
Zor bir süreçten geçiyorsun ama böyle kalmayacak tabiki. Belli bir zaman sonra neden böyle düşündüm diyeceksin.
Kaçan balık kovalanır hesabı olmuş. Zamana bırak bence. Kendini çok yıpratmana gerek yok. Nasibinde varsa olur zaten.
Tabiki. şu an kendini ne kadar yıpratma desemde boş. Üzülüceksin elbet ama zamanla düzelir.
Beninde öyle dediklerim hissettiklerim vardı öyle bir geçerlerki..
Ediyor ama ruh gibi mutsuz hüzünlü ama bu gidenin umrunda mı değil oda ayrı bir acı veriyor
Bende aynı çok seviyorum onu
Bu neden acizlik olsun ki ya
acızlık degıl sadece sev onu tadını cıkar guzel duygular bunlar korkmaya gerek yok olumlu dusununce karamsarda olmuyo ınsan olumlu dusun sev mutlu olmaya calıs bu kadar :) kaybetme
🥺🥺 ben varım
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş