Sana aşık olan ama senin ilgi duymadığın birini nasıl reddedersin?

Soru güzel fakat reddetme terimini çok etik bulmuyorum yani sonuçta sen de onun düşmüş olduğu durumda olabilirsin hepimiz olabiliriz sonuçta Beşeriz şaşarız mükemmel bir şey değiliz hiçbirimiz altın sıçmıyoruz en En nihayetinde burada karşı tarafa farkındalık oluşturup kibar nazik naif İncitmeden kırmadan üzmeden empati ile yaklaşarak sağduyulu bir şekilde izah etmeyi tercih ederdim yani reddetme terimi yanlış sonuç itibari ile evrenin bir karması var insan ya da insan oldu bu dünyada yaşattığını yaşamadan ölmüyor ya da boyut değiştiremiyor hasat olamıyor onun için dikkat etmek gerekir ne olacağını bilemezsin teşekkür ederim🙏🏻🦋
Kibarca reddederim olmadı açıkça söylerim. Şu anda öyle biri var da 😂 peşimi bırakmıyor. Ancak buna kibarca söyledim ilgilenmediğimi, halen yazıyor, bu sefer açıkça söyledim, fakat halen yazıyor, artık cevap yazmıyorum sanırım sonunda pes edecektir.
Ben, reddetmeyebilirim de doğru düzgün ve birlikte eğlendiğim biriyse. Yani önce doğru düzgün bir tanımalıyım. Yani beni seveni ben de severim. O yüzden bilemeyeceğim. Herhalde karşıma alır, saygı çerçevesinde durumu izah ederdim. Uzatırsa (mesaj, arama vs.) yanıt vermeyi keserdim. O da herhalde anlardı.
Tanıdığım çok güzel Rus kızlar var onlardan birini sana yapalım derim. % 90 kabul eder diye düşünüyorum. Etmiyorsa gerçekten aşık demektir o zaman da soğutma büyüsü yaparız. ( İroni içerir. Büyü ile ilgilenmiyorum.)
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Böyle bir şey yaşamıştım ve hiçbir zaman reddetmedim her zaman onu arkadaş olarak gördüğünü söyledim normal arkadaş gibi konuştun ve belli bir yerden sonra vazgeçti.
Eğer hiç vazgeçmeseydi ona bir şans verebilirdim çünkü aşkından emin olurdum ama vazgeçti demekki aşık değilmiş sadece hevesmiş içindeki bu kadar basit eğer ki bir insan vazgeçmiyorsa bu heves değildir ve şans verilmesi gerekir zaten.
#selamgençlik 🍀🍀
Yerime dublör mü göndersem yoksa insansı robotumu mu 🙄🙄
#tubasueda 🍀🍀
Seni sevmiyorum, ilişki istemiyorum derim
Ya kırmamak için yalan söylerim
Ben sana göre değilim ya da dürüst olup "Benim tipim değilsin" demek yerine ki bunu çoğu kız yapıyor
"Sana aşık olmadığım için elimden bir şey gelmiyor, ilgi duyamıyorum üzgünüm"
Reddetmek yerine neden şans verilmek akla gelmez? İnsanoğlu olarak gözümüzün önündeki mutluluğu göremiyoruz bazen mutluluğu kolaylaştırmak varken zorlaştırıp başka şeylerde arıyoruz , zoru seviyoruz
Tanımaya çalışırım.. belkide huzur burnumun dibinde.. ama yinede olmuyosa.. biri bana evlenme teklif etti ve bu teklifi duşünme aşamasındayım kusura bakma derim
Ne yazık ki öyle dört kızı red ettim ama gönüllerini alarak kırmadan.. Askeri okulda okurken ne yazık ki uniforme nedeni ile aşık olan fazla oluyordu..
Kalp kirma sacmaligini bi kenara birakir. Ona dumduz soylerim. Kensimide onuda yormam. Ve onu umutlandirmam
Açıkca.. söylerim/dim
Duyguların yogunlugunun farkındayım.. samimiyetıne inanıyotum.. fakat sana karşi bir şey hissetmiyorum. 🙈
Etmem. bende ne bulmuş diye bakarım. Çünkü beni seven kizlar diger kizlardan farklıdır ve ben diger lerden nefret ediyorum
Lafı uzatmadan direk söylerim konu kapanır.
Biraz sert bir uslup ama ne yapabilirim.
İkili oynayamam ki.
Neysem o olmam lazım.
Bu şekilde
kırmayacak bir şekilde izah ederim ama onu nası yapcaz mevzu o, düşünmüyorum bu mevzuları reis derim
net şekilde, açık kapı bırakmayacak umut vermeyecek gibi konuşurum.
Üzgünüm seninle aynı duyguları paylaşmıyorum
the end
Onu daha çok tanımaya çalışırım. Kalb kırmam ilgi gösteririm.☺️
Açıkça ona karşı hiçbir şey hissetmediğimi söylerim.
Mesajlarına aramalarına karşılık vermem. Bir yere davet ederse bir işim olduğunu belirtirim
Reelde de yaptıgım gibi karsıma alıp çay kahve ve olamayacagını neden olamayacagını anlatarak
Kendimi anlatırım.
Anlatır anlatmaz zaten %99.9 kendi gider.
@yekta_melezz
Bir soruya şunu yazmıştım yanıt olarak.
Askerlik, evlilik dahil hiç fotoğrafım yok.
Yani fazla ulu orta birisi değilim.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş