Hala soruyu anlamamış diyorum ki dünyanın öbür ucundan biriyle evlenmek bile sizden ucuz sen hala Fas Fas diyip duruyorsun nolur biraz zeka tamam şimdi Fas demiyorum Endonezya diyorum oldu mu anladın mı?
ElCuco | Aşk İlişkileri konusunda 2,5b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Hiç fakirim demedim ki. Hep fakırım dedim ama evlilik gibi bir düşüncem yok
🤪🤪 öylesiniz ama neden kızıyorsun ki gösteriş yapacam diye herifleri gırtlağa kadar borca sokuyorsunuz sonra stresten adamın kuşu kalkmayınca en yakın komşuya gidiyorsunuz ! Sizlerle evlenmek zerre kadar mantıklı DEĞİL
Anladım canım 🙄 bu arada dininiz imanınız para sizin kendinize dürüst olun bir düğün İçin 250.000 den aşağı masraf yaptırınca kahrınızdan ağlıyorsunuzdur siz ucuza gittik diye
canım canım konuşma kişi kendinden bilir işi tc erkeğinin istediği şey belli anne babamla yaşasın kendini ezdirsin gelecek için altın istemesin bir düğünde gelinlik giymesin isterse para göz
Bir kendime ait 2 evim var konumları da gayet güzel! Kendi işim firmam var ! Cimri falan değilim ama sırf arkadaşlarına hava atacak diye bşr kız salona 2 saatliğine 40.000 vermem gider o parayı çatır çatır yerim ama iğrenç bir gösteriş için vermem !
Çok temizsin sadece gelen müzik Ekibi o parayı istiyor ! İşte nasıl kazanıldığını bilmediğiniz paralar üzerinden hesap yapıp erkekleri zora sokuyorsunuz sonuç : huzursuz bşr dünya aile
Ses sitemi kaset falan mı? Renkli televizyon var mı sizin mahallede 😅 ben vaz geçtim seni alan yaşadı vizyonun tam oturmadan tabi senin de gözün açılırsa o ayrı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34Para üstüne evlilik kurulmaz para insanı mutlu etmez
Söz de nişanda kına da düğün de ille de salon diye tutturan kızlara söylemeyi denesene bi adamı parça pilçik ederler
Öyle insandan uzak duracaksın ilerde çok pişman olursun
Uzak duruyorum zaten ama tecrübe ile sabit %80i böyle kalanların da yarısı erken yaşta kocaya kaçacak kadar zekiler
Doğru malasef düzgün kız sayısı çok az
faslıya düşecek kadar ne yaşadın öyle. bari rus de 😂😂😂😂
İşte bu kadar Zeki TC kızına masraf haramdır abi 😅 soruyu hiç anlamamış
ben sen gibi cimrilerle evleneceğime bekar kalırım daha iyi 😂😂😂
Cimri değilim israfı sevmiyorum bi de zeka takıntım var bedava olsan seninle hayatımı zehir etmem
sen git suri al 😂 sana dönüp bakmam cimri olmasan dahi
Suriyelilerden nefret ediyorum! Senin bakmamandan Kıvanç duyarım 😅 sen git enayi ara
ha suri ha faslı 😂😂😂 ikisi de arap
Hala soruyu anlamamış diyorum ki dünyanın öbür ucundan biriyle evlenmek bile sizden ucuz sen hala Fas Fas diyip duruyorsun nolur biraz zeka tamam şimdi Fas demiyorum Endonezya diyorum oldu mu anladın mı?
Hiç fakirim demedim ki. Hep fakırım dedim ama evlilik gibi bir düşüncem yok
El cuco niye bu kadar alındın sen Ya 😅
Ne konuda alinmisim
Ben sana fakirsin dedim mi? El cuco fakir dedim mi?
Hee o işin makarası zaten
Eyvallah
Tc kızı sana boydan girsin diyecegim de cücük kadar görünüyorsun zaten yazık
🤪🤪 öylesiniz ama neden kızıyorsun ki gösteriş yapacam diye herifleri gırtlağa kadar borca sokuyorsunuz sonra stresten adamın kuşu kalkmayınca en yakın komşuya gidiyorsunuz ! Sizlerle evlenmek zerre kadar mantıklı DEĞİL
Annenden öğrendiğin bu or*spulukları gördüğün her kadına yapamama popiş lalesi
Küfür edince haklı olacağını düşünecek kadar karakter yoksunu ve saaalllaaksın…:
Abi canım saçma konuşma ya her şey para değildir ya da cinsellik bu tc erkeği için geçerli değildir ama.
Şu otamatik düzeltme şerefsizlik yapıyor canım değil canım bu arada
Anladım canım 🙄 bu arada dininiz imanınız para sizin kendinize dürüst olun bir düğün İçin 250.000 den aşağı masraf yaptırınca kahrınızdan ağlıyorsunuzdur siz ucuza gittik diye
Neyin kafası siz her boku hak ediyorsunuz para göz kızları seçip sonra herkesi para göz kızlarla kıyaslamayın paranızda yoksa evlenmeyin
Hani her şey para değildi 🙄 çok çabuk itiraf ettin… neyse siZ zengin dedelerle evlenmeye devam edin 🤗
canım canım konuşma kişi kendinden bilir işi tc erkeğinin istediği şey belli anne babamla yaşasın kendini ezdirsin gelecek için altın istemesin bir düğünde gelinlik giymesin isterse para göz
Sizde Ruslarla evlenin 5 6 tane karınız olsun en az cinsellik ten başka bir şey düşünmeyen tc erkeğinin fikride boştur siz tipe bakarken sıkkıntı yok
Bir kendime ait 2 evim var konumları da gayet güzel! Kendi işim firmam var ! Cimri falan değilim ama sırf arkadaşlarına hava atacak diye bşr kız salona 2 saatliğine 40.000 vermem gider o parayı çatır çatır yerim ama iğrenç bir gösteriş için vermem !
Gelecek için altın diyip komik olmayın ! Satarken yarı fiyatına giden tek taş da mı gelecek için? Erkekler kadınlara göre sadık bu arada
burada en fazla 5000 bin TL 4 saatlik düğün salonu hayatında birkere olacak birşeye böyle bakman millete bunun için para göz diyecekseniz evlenmeyin
5000 mi 🤪🤪🤪
Gidip en lüksünde yapmana gerek yok
Çok temizsin sadece gelen müzik Ekibi o parayı istiyor ! İşte nasıl kazanıldığını bilmediğiniz paralar üzerinden hesap yapıp erkekleri zora sokuyorsunuz sonuç : huzursuz bşr dünya aile
Abime yaptık daha yeni ses sitemin varsa kasette varsa tam bu iş
Ses sitemi kaset falan mı? Renkli televizyon var mı sizin mahallede 😅 ben vaz geçtim seni alan yaşadı vizyonun tam oturmadan tabi senin de gözün açılırsa o ayrı
Ne alaka eğlence oldumu oldu gelinlik giyildimi giyildi takı alındı mı alındı sanatçı gelse söylese nolcak kaset var
İlk defa şahit oluyorum yavaş yavaş anlat kalp var bende
Ekonomi çok iyi babba herkes evleniyooo
piyasayı bilmiyorlar demek ki.