Düşünmekten uyuyamıyorum yardım edin?

Biri var ve ben ona hoşlandığımı söyledim arkadaşız ama gelecekte ne olur bilemem dedi

Sonra bana soğuk yapmaya başladı sebebini ona olan hissim büyümesin diye yaptığını söyledi

Ve bu başka bir şehire gitmeden biz çok güzel konuştuk sen çok kapalı yaşamışsın ben çok açık yaşadım ailen ne dicek gibi şeyler dedi (madem arkadaşız ne alaka ailemin düşüncesi) sonraki gün ben instagramı kapatmak istedim uzak kalmak istedim ve beni ben kapatmadan takipten çıktı bende ona sebebini sordum dedi ki kapatmıyormusun

Bende evet kapatıyorum ama bu geri gelmiceğim anlamına gelmiyor dedim Doğrudur dedi
Kolay senin için yani dedim neyse işim var dedi bende ona

Bir daha karşılaşmayız umarım beni kendinden uzaklaştırmak istiyordun başardın dedim ve hesabımı kapadım

Bir gün sonra hemen ev arkadaşımı arayıp ona olayı anlatıp anlatmadığımı sormuş beni engellediğini şöylemiş ben bunu o zaman değil instagramda fotoğraf hesabımı açağım derken kayıtlı olduğu için kendi hesabım yanlışlıkla açıldı ve ben o şekilde engellediğini öğrendim ve bende onu geri engelledim
Buraya geleni tebrik ediyorum 🎉🎉🎉

Ve şimdi bundan sonra sizce ne olur karşı taraftan ben ne yapmalıyım engelini kaldırmalımıyım ki hesabı da herkese açık başka bir yerden görmek istesem görürüm yazmak istesem yazarım bu arada ama yapmam çünkü bu olay çok basit insan hesabını kapatabilir o zaman diğer arkadaşlarımda çıkarsaydı kapatıyorum diye çıkarması bence saçma sizce bana ve sorularıma cevap verenlere şimdiden teşekkürler
Düşünmekten uyuyamıyorum yardım edin?