Erkek arkadaşım tam bir kadın özelliklerini taşıyor.
Benden çok trip atıyor
O aramıyor ben arıyorum
O sormaz ben sorarım
O plan yapmaz ben yaparım
Arkadaşlarıyla vakit geçirir bana vakit ayırmaz tribi yine ben yerim
Haklıyımfkr ama haksız duruma düşürür
Hep böyle hiç gidişata yön veren biri değil nasıl düzelir bu?
Benden çok trip atıyor
O aramıyor ben arıyorum
O sormaz ben sorarım
O plan yapmaz ben yaparım
Arkadaşlarıyla vakit geçirir bana vakit ayırmaz tribi yine ben yerim
Haklıyımfkr ama haksız duruma düşürür
Hep böyle hiç gidişata yön veren biri değil nasıl düzelir bu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Manipüle ediyor yani. Afferim ona :) kadın erkek eşittik sorun ne
Sorun şu ki eşit olsam eyvallah ama ben sanki bu ilişkide eril rolü üstlenmiş gibiyim kadın gibi hissedemedim
🤣 ah canım trip atamadı diye kadınlığını hissedememiş:) ayrıl o zaman o adam değişmez yöntemini bulmuş
Tek sorunun trip olduğunu söylemedim ben kendin zamanında çok öekmişsin anlaşılan kafana göre çekiyorsun eril rol üstlenmek ne demek öğrenirsen yazarsın şayet seni ciddiye alamayacağım
Eril rol nedemek öğrenmek mi ! 13 yaşından beri ailesine bakan okuyan çalışan 30 yaşındaki bir baya bunu öğren mi diyorsun sen bebe. Problem sizin insan olmaktan önce kadın olmaya çalışmanız ! Eril dişil meselesi değil bu çünkü
İlişki düzeyi olarak söylüyorum ABİCİM ablayıpta başka yerlere çekip kendini haklı görme hemen
İlişki düzeyiniz normal. Kim kime diş geçirirse ikna ederse. Bu işler böyle. Sen nazlanmadığın trip atamadığın yalvartmamadığın için şikayetçisin. Kapıma gelsin çiçek bıraksın. Sabah kalksın aşkım diye uzunca mesajlar atsın. Arkadaşlarıyla değil benle olmayı seçsin vs vs. Dertlerin bunlar biliyorum. Çünkü arkadaşlarının sevgilileri öyle yapıyor. Sevilmiyor muyum ben diyede düşünebilirsin. Senin sevgili erken büyümüş bence akıllı. Onu değiştirmek zor
Hayır dertlerim nazlanmak veya saydıkların değil çok şükür çiçeğe böceğe de doydum
Bu kişi kavga ettiğimizde kaza yaptım diye beni kandıran Ağlatıp arkadaşlarıyla alemde olan kişi
Her zor gününde erkek adam gibi derler ya erkil toplumumuzda hem maddi hem manevi yanında duruyorum ondan karşılığını alamıyorum maddiyatla derdim de yok Allah’a çok şükür babamdan gördüm kendim kazandım bana maneviyat bile sağlayamıyor
En son kedim kaçtığında evladım yerine saydığım hayvan için bana senden kaçıyor benim gibi diyebilecek birisi demek istediğim çok şey var bhnlar sadece basit örnek yani herkes aynı değil bilmiyorsan dalga geçme üstten anlatıyorum diye olayımı bilmiş olmuyorsun
Ama senin şimdi anlattıklarında başta söylediklerin çok farklı. Başta böyle söylesen bu laflar yerine adam gibi bi adam bul derdim kardeşim.
Gelip herşeyi dönemem abi herkesin bam teli varmış sende geldin bastın
Bazı şeyler üstün körü anlatılır aynını yaşayıp gören varsa anlar akıl verir siye yazdım sağolasın
Şimdi kardeşim ilk başta yazdıkların ergen gevşek ukala kızların anlattığı egosunu tatmin ettiği konular sonraki anlattıklarım normal bir ilişkinin temellerini zedeleyen normal bir insan dertleri arada fark var bir şey söylemedin doğru ve yanlışı var sen demin Doğrusunu anlattın Ben de sana adamın saçmalığını söyledim
Sağolasın
Eleman işi çözmüş
Yemin ederim çözdü ama bıktırıyor her an silebilirim çok arar beni
Düzelmez
Niye
Erkek adam sana kadın enerjisi vermez eğer kadın enerjisi vermişse bir kere o insan hep sana o enerjiyi verir. İnsanın hamurunda olucak bazı şeyler
O kadar doğru söyledin ki