Ben sude nisa üniversite 1. Sınıf öğrencisiyim öz saygımı kaybettim, kendimi dağıttım toparlayamıyorum.
Bir yıl boyunca sınava hazırlandım
Kardeşim yerine koyduğum arkadaşım buseyi maraş depreminde kaybettim
O gidince her şey altüst oldu kimsem kalmadı onun acısını yaşayamadan üniversiteme yerleştim mezarının başında çok ağladım kaç kere gittim il dışında olmama rağmen kimse yerini dolduramıyor kendi kendime kalıyorum eski sudeyi çok özledim ben nasıl toparlayacağım
İnsanlara güvenemiyorum çevremdeki herkesle bağlantımı kestim sadece erkek arkadaşım kaldı onada çok yüklediğimi düşünüyorum benim yorgunluğum onada geçiyor rahatsız olmuyor ama ben bu durumun doğru olmadığını biliyorum hayatımda çok şey alt üst oldu bende tek güzel olana tutunuyorum ne yapacagım bi fikrim yok
Ben nasıl eski sude olacagım erkek arkadaşımdan bu kadar beklentide kalmak istemiyorum
Ben iyi olmak istiyorum artık mutluluğumu yaşamak istiyorum yaşatamıyotum
Bunun izleri nasıl geçer acısı geçmez biliyorum ama canım çok yanıyot
O kadar yalnızım ki buraya yazmak istedim
Kızlar ben tıp fakültesine yerleştim ama mutlu değilim
Önceden çok sosyaldim şimdi eve kapanfım
Bu izler nasıl geçicek
Bir yıl boyunca sınava hazırlandım
Kardeşim yerine koyduğum arkadaşım buseyi maraş depreminde kaybettim
O gidince her şey altüst oldu kimsem kalmadı onun acısını yaşayamadan üniversiteme yerleştim mezarının başında çok ağladım kaç kere gittim il dışında olmama rağmen kimse yerini dolduramıyor kendi kendime kalıyorum eski sudeyi çok özledim ben nasıl toparlayacağım
İnsanlara güvenemiyorum çevremdeki herkesle bağlantımı kestim sadece erkek arkadaşım kaldı onada çok yüklediğimi düşünüyorum benim yorgunluğum onada geçiyor rahatsız olmuyor ama ben bu durumun doğru olmadığını biliyorum hayatımda çok şey alt üst oldu bende tek güzel olana tutunuyorum ne yapacagım bi fikrim yok
Ben nasıl eski sude olacagım erkek arkadaşımdan bu kadar beklentide kalmak istemiyorum
Ben iyi olmak istiyorum artık mutluluğumu yaşamak istiyorum yaşatamıyotum
Bunun izleri nasıl geçer acısı geçmez biliyorum ama canım çok yanıyot
O kadar yalnızım ki buraya yazmak istedim
Kızlar ben tıp fakültesine yerleştim ama mutlu değilim
Önceden çok sosyaldim şimdi eve kapanfım
Bu izler nasıl geçicek
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler