AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ağlama ağlama insanlarla konuş arkadaş ol ddisari cik
güvenin kalmadı
İyilere güven kuzum Allah'tan umut kesilmez iyi insanlar çok iyileri sev. Yeni insanlarla tanışmaya çalış herkes kötü değil ki
öyle geliyor gerçekten
Aramaya devam :)
Konuşmak, dertleşmek, içindekileri dökmek iyi gelir.
Bende boşluktayım anlıyorum
Aynı durumdayız...
arkadakilerden bir paket yap dayioglu
nasıl istersen, pardon içersen...
hiç içmedim ki hangisi bana unutturacaksa o
yarım tutam saygı, yarım tutam sevgi, yarım tutam güven ve yarım tutam sadıklık huzura ve mutluluğa erdirir gibi.
aglicam
ağlama, ne olur. akmasın gözyaşın, neredesin bilmem ama gözyaşını silemem böyleyken...
aksın ya hakettin galiba öyle herkese güvenmemem gerektiğini anlamış oldum
burdan bu konuya devam etmesek mi?
Kıyamam sarılalım
sarılınca geçer mi
Denemek lazım muhtemelen geçer
bu kadar kolay geçseydi herkes satılmaz miydi
Hayır herkes bana sarılma imkanına sahip değil...
jflglglglgslbw özgüvenini sk.
🙄🙄🙄
Gel sarılayım sana
sarılmak bile bir süreden sonra yaramiyor
Ne yararsa onu yaparız
ne yarıyor bilsem
Buluruz
e hadi bul
burdan
Burdan olmaz ki
Sebep
kendimden nefret ediyorum
O kadar mı umudun yok kendinden
hiç hiç
O kadar umursuz olma
Hiç mi iyi bir tarafın yok?
sadece güzelim ama bunuda istemiyorum aklım yok safin tekiyim sala. gim boş bir hayatım var ölmek istiyorum
Bunların hepsi düzelebilir. Ölmek asla çözüm değil.
ben daha kendi ayaklarımın üstünde durup kendime bakamıyorum bile
Bakacaksın. Bana sorunlarını anlat birlikte çözüm bulalım.
ayy valla hiç o toplara giremem sen iyi değilim şimdi bir şey dicem para karşılığı o bu diceksin bilmiyorum sanki neyse ya iyi geceler herkes kendi derdiyle ugrassin
Para karşılığımı ne diyorsun? Ne parası ne karşılığı?
Çözüm bulursan bana da haber ver aynı durumdayım:)
Çizgi film izle
çözümü yok sanki
Alkole vurdum arkadaşlar içiniz çıkana kadar ağlatıyor tavsiyemdir
Manyakmısınız la
@arslanömer ben kullanmıyorum ama şu an aklıma girdi gibi
@arslanömer manyak demeyelim de psikolojik sorunlar yaşayan güzel hanımlar diyelim
Filmin sonunda hepimiz öleceğiz bari bırakında üzülmeyi eğlenmeye keyfini çıkarmaya bakın
ayy çok tatlısın cidden inşallah hep mutlu olursun sende susta bırak depresyondayız ztn
@arslanömer ya üzülsem sevinsem iyide bişey yok yani boşluk ama üzüntü gni ama depil gibi
@yoruldumbıktım onun yerine hayatına aktivite hobiler ekle bak nasıl eğlenceli oluyor
Hee sizin dertleriniz regl gününe denk gelmiş anladım
@arslanömer ohaaa evet regl ondan mi böyle oldu ya
Gülünce geçer bence bol bol çikolata ye 😁
@arslanömer ay yemin ederim bıktım ya biz Regl değilken böyle olamaz mıyız Allah aşkına o zaman siz hep Regl dönemindesiniz sürekli ne istediğiniz belli değil
Teşekkür ederim hayatım o senin tatlılığın
erkekler hiç reglden çıkmıyor ki onlar beter yemin ederim hepsi. o.. c
@yoruldumbıktım ooo süper süper bak nasılda sinirini atmaya başlıyorsun devam et ne istiyormuşuz biz 😁
Sorun o zaten ne istediğinizin belli olmaması @arslanömer geç dalganı abi geç
O ç demesen iyiydi de hepsi şerefsiz demi
Ay evet hepsi birbirinden beter
Valla ya ne egoları bitiyor ne canım tavırları aaaa ama zoru görüncede hemen kaçıyorlar demi
@yoruldumbıktım dalga geçmiyorum ki içindekini içinden atmana yardım etmeye çalışıyorum
@arslanömer ya ömer bak sen ağlatmaya mi geldin sus konuşma ya vurama kadar geldi hepsi şerefsiz evet istemiyoruz ztn erkek falan istemiyoruz bize ne erkeklerden serefsizlikleri kendilerine ya
@arslanömer hava serin aldım alkolümü çıktım balkona mis gibi gece karanlığı hüngür hüngür ağlıyorum sor bakalım hangi cinsiyet yüzünden sor bakalım neden bu hale düştük hepiniz birsiniz benim gözümde artık yalnızlık krallık olacak bana
Yürü be kızım yemin ederim gel yanıma yaşayalım şu hayatı bunlara mı kaldık zaten varlıklarında hayır yok
kıyamam ya yapma ya da bende gelim birlikte olsun hep biz üzülüyoruz neden hep ağlayan biziz herkes mutlu ama bizim neyimiz eksik
@yoruldumbıktım bir erkek için ağlamaya değer mi ya yanlızlık en güzeli kafanı bozanda yok mis
@arslanömer erkek için değil ki ben verdiğim değer güven için
Birde şöyle bak olaya güvenmek değer vermek onurlu insanların işidir onursuzlar bunu yıkar sadece
Aynen bunca süre emek vermişim kendimden ödün vermişim sabır etmişim ama şerefsizlik yapılıyor adam olsa ona üzüleyim ama bana yaşattıklarına üzülüyorum üzüldüm üzüldüm şimdi de bişey hissetmiyorum ama boş sanki hayatım mesela bir kaç gün önce kedim kayboldu evladım diye seviyorum gelmiş bana dedi ki o da senden kaçıyor benim gibi söylenir mi bu ben hayvanımı düşünüyorum öldü mü kaldı mı nesi var diye sen söyle
@arslanömer onursuzları mı bulur bi insan hep be ömer
ayyy nasıl bir şerefsiz bu ya keşke iyice dovseydin benimde peşimden koştu koştu yüzük taktik aile içinde küfürler hakaretler el kaldırma neymiş beni istemiyormuş ben degismeliymisim karısı olmayı haketmiyorum
@yoruldumbıktım peki hiç şöyle düşündün mü bukadar karanlığın içindeki beyaz sensen
Vay * bak ya bulmuş senin gibisini bide el kaldırıyor elini montelerim onun asıl kendi değişip sana layık olaymış ne kadar şerefsizmiş ya biz de mıknatıs gibi öekiyoruz böylelerini Allah kahretmesin ya
yok böyleleri allah kahretsin
Ayyy g ö tüm kendinizi padişah sanki ulan canım sen onu hak etmiyormuşsun ki
En azından içiniz rahat anlınız pak yanlış olan siz değil yanlış yapanda siz değilsiniz
@arslanömer derken?
Kızçeler kendinize iyi bakın unutmayın ki gülünce geçmeyecek hiçbir şey yok sizin gibi kalbi güzel insanlarla sohbet etmek güzeldi iyi akşamlar…
@arslanömer biliyorum kurtuldum yüzünü erken gördüm şükretmek lazım ama zoruma gidiyor içim acıyor sanki 40 kişi beni bir köşede ölesiye dövmüşte orada öylece kalmış acıdan teprenemiyormusum gibi hissediyorum yaptığı söyledi her şey yalan miydi peki ya duygular aşk sevgi
boş ver kızçem bundan sonra onlar görür babayı biz toparlanalım bi
toparlanacak biliyorum ama birdaha asla kolay guvenemicem
@arslanömer iyi akşamlar teşekkürler
Güvenmeyelim zaten biz belki düzelir diye bel bağlıyoruz değmiyor
evet değmez ve kimse düzelmez bana iyi bir dera oldu valla sende üzülme eğer seni gerçekten hakketseydi yanında olurdu ve 1 kere bırakan hep birakir
1 zor günümde yanımda olmadı her zor gününde ben ona koştum 5 yıl oldu biliyor musun bir kere yanımda hissedemedim hep yaralarımdan vurdu beni en son yaptığı da çok ağır geldi ben kedime 3 yıldır bakıyorum hasta bulmuştum sütten kesilmemişti iyileştirdim büyüttüm ilk onunla tanıştırdım gelip ondan vurdu beni kedim de benden kaçıyor oldu bu kadar yaraladı ki sebepsiz yere söyledi bunu sonra da gelip sötlettirmeseydin dedi
Sana gelip el kaldırması da ayrı olay puşt gücü yetene yapmaz yapacağını değer verdin havalanmış
yemin ederim sadece küfretmek istiyorum 5 seneye saygısı hiç mi yok ya az değil değil sen nasıl katlandın nasıl dayandın eminim hiç iyi olmadığına bundan sonra bak sakın naparsa yapsın asla dönmüyorsun pislik herifin teki ya birde kediden vurmak ne ya bu kadar iğrenç olmamalıydı benimkini ztn boş ver her kelimesi ayrı zoruma gidiyor bana hiç değer vermemiş ki annesi beni seçmiş diye beni kandırmış peşimde koşmuş bunu sozlendikten sonra ogrendim
Senin acını kalbimde hissettim Allah ona karşılığını verir umarım bi insan bu kadar ana kuzusu olmaz annesi beğendi diye bötle yapılmaz Allah kurtarmış umarım hayatında hep en iyileri seni bulur da bu olaylara gülüp geçersin böyle erkeklerden düşmanımı bile korusun Allah sana söylediği her sözün her kelimesi için yalvara yalvara ağlar umarım
amin inşallah biz haketmedik ama onlar herşeyin en kötüsünü haketti gerçekten cehennem iyi ki var ben hakkımı asla helal etmicem sende etme kul hakkı herşeyin üstünde bende senin açını çok iyi hissettim inşallah çok çok pişman olur ama çok geç anlar seni kaybettiğinde senin mutluluğun huzurun sana sahip çıkan seven değer veren biriyle olduğunda o zmn geri dönüşümü olmaz
Teşekkür ederim hayatım Çok iyi geldin iyi geceler dilerim sana 💓
rica ederim ne zmn konuşmak istersen burdayım ben iyi geceler 🌺
Destek olayım
Niye noldu
Se. ting
sıva
namaz
kılıyorum ki her gece dua ediyorum kuran okuyorum spor yürüyüş kitap hiçbiri olmuyor içim dinmiyor
geçer inşallah canım 🤲🏻çok düşünmemeye çalış yalnız kalma
inşallah insallah
Sebep nedir
Vah vah