Güncellemeler
+1 yıl
Gercekten iliski anlayisi farkli. Onu takip ediyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Ddmmdmr
Ilkokuldan beridir dis gorunusune asim oldugum onu tanidiktan sonra da karakterine asik oldugum beye itiraf ettim bunu ve red yedim. Cunku kendisi sevgili istemiyormus farkli dunyalarin insanlariyiz. Ama asiri begeniyorum asiri hosuma gidiyo. Vazgecmek zorundayim. Hayat neden boyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayat saçma çünkü
Bazen hayat senin için iyi olmayan insanları hayatından çıkarır. Her zaman hayırlısını dile Allah tan
Bizim icin iyi olup olmadigini nasil anlariz peki
Eğer salt duygularınla değilde mantığını da devreye koyarak bakmaya çalışırsan zaten illaki hal, hareket ve davranışlarından nasıl bir insan olduğunu sana uygun olup olmadığını alabilirsin.
Genel kuraldir begendigin seni beğenmez seni beğenini de sen beğenmezsin
Arkadastik normal ona basimdan kecen bazi tatsiz olaylari anlattim. Baya sahiplendi beni sence bu normal mi bi ilgisizdi arkadasca bi ilgiliydi bide
E sen hatayı başta yapmışsın arkadaşca yaklaşmıssın geçmişte yaşadığın problemleri anlatmışsın hele bunlar eski iliskilerinse
Nasil yaklascaktim baska
Ilk adimi atan bendim ama
Benimde buna benzer şey başımdan geçti bende reddettim
Ama o cocugun iliski anlayisi cok farkli bana da o teklifle geldi ben kabul etmedim onu oyle olunca kendjsj bitirdi
Adim atman mesele değil o tatsız olayları anlatıp adamı kendine kanka gözüyle baktırman
Hay8r. Taciz olayi gecmisti basimdan
Adami dovmek istedi. Ben sana kiyamam bos ver deyip ikna etmistim
Bu mu kanka seklinde yaklasim? Yan yanayken eline falan dokunmaya calisiyodum
O zaman durum farklı tabi ama biz erkeklerde söyle bi durum var illaki sevdiğin olmasına gerek yok değer verdiğin bi insan için de aynı tepkiyi vermesi normal
Belkide ilgilendiği başka birisi olabilir ya da çok idealist bi kişilik başka seçenek kalmıyor
Idealist derken
Yok cidden sevgiljsi yok. Numaram onda jayitli. Arkadaslarimla mutlu gorundugum bi fotograf vardi onu herkese acik koydum wpde bi kac gun sonra oda inatagram fotografina fake sevgili fotografi koymus kendisiymis gibi..
Bende hicbisey yapmadim
Yani sevgili istemiyorsa farklı idealleri vardır misal iş kariyeri hakkında
Neden boyle bi fotogtaf koydu sence
Kasıtlı koymamış olabilir kasten koyduysa sen ya da bi başkasının dikkatini çekmek içindir
Adin bertug mu senin
Hayır değil
Of tamam nasil unutucam peki
Birine mi benzettin beni
Çivi çiviyi söker derler uzaklaşman gerekiyor bence
Ise yariyor mu sahiden stalk olayi
Stalk olayı nerden çıktı ki şimdi komple görmemek lazım
Merak edip bakiyorum arada
Bakmamak lazım işte bakarsan platonik devam eder umursamamalısın
Mesajına neden cevap veremiyorum ben senin
Baskalarina bak onlara vakit ayir
Ona baktikca resmen bitiyorum