Kaldı mı diyenler? Üzgünüz beyler. Bazen altımda pijama var onun altında da penye don göğsüme kadar çektim diyemediğimiz için sallıyoruz. Peki ya senin üzerinde ne var? 🤣

Kaldı mı diyenler? Üzgünüz beyler. Bazen altımda pijama var onun altında da penye don göğsüme kadar çektim diyemediğimiz için sallıyoruz. Peki ya senin üzerinde ne var? 🤣
Ne aptalca sorulardı hala soran var mı acaba :)
Kafaların yer değiştiği dönemlerde sorulan en can alıcı soruydu. Şimdi ne kadar da aptalmışız diyor insan. Sanki şu var bu var dendiğinde monitörden upload edecek gibiymişiz.
Konuyu aklımdaki planladığı yatağa nasıl getirecek elbette bu soru bir viraj o yatağa giden yolda 😀😀 Daha bunun öncesinde yalnız mısın yatakta mısın ve sonra ne var üzeride diye sıralalanır sorular mesela keşke yanında olsaydım vs vs. Yani tüm bu uğraş ve çabaların amacı aklımdaki mutluluğu yatağa dökmek.
Klasik sexting başlangıç cümlelerinden biridir.. parfüm cevabını alırsan direkt hiçbir ekstra cümleye gerek duymadan direkt olarak giriş yapabileceğin durumdur 😁😁 ama o biraz eskide kalmadı mı yaa.. Bak dejavu oldum bir an 🤣
Ya da tersinden düşünelim, bu soruya karşı hemen hemen sapık damgası yemek ☺️ yani demek ki bir his olmuş ve karşı taraftan bir kıpırtı bekliyor olduğu için olabilir 🥰
Cevap
83Cevap
Hey gidi hey. Libidonun, hormonların tavan olduğu zamanlardı. Her kadına yürürdük.. Görmüyorsun, dokunmuyorsun, sahte hislere hapsolmuşsun... Şimdi pişmanlıkla karışık, ne kadar saçma ne kadar aptalcaymış diyor insan
Şu sahte hislere hapsolmanın altına imza atılır. Çok iyi bir tabir. Zamanı geriye alsak güzel olurdu
Nazar var nazar...
Soldakine yazık kız
klasik akılsız erkeklerin sorusudur. üstünde ne var. uyudun mu
beyin tarafından hazırlanmamış sorular bunlar. iki bacak arasından çıkıyor merkez orası
bakın cem yılmaz nasıl da güzel anlatmış
Sıkıntı yok sen olduğun gibi anlat biz penye donu ayaklarında çeker alırız 😂
😂
Haksız mıyım 😂
Erkeklerin sapıkça hayal ürünü bir fantezisi sanırım. Abi konuştuğum her erkek mi bunu sorar ya ne biçim bir yaratık bunlar. Bende de şeytanlık var bilerek seveceği cevaplar verip daha da kudurtuyorum xD
Çizgili lacivert beyaz sweatshirt ve altında çiçekli saçma sapan bir pijama var. Üzgünüz erkekler, dantelli babydoll yok üzerimizde, hadi başka kapıya 💁♀️😅
Hayatım boyunca bi kere bile sormadığım sorudur
Boxer, adaleli bir vücut ve bu şekilde yatıyoruz dememizi bekliyorsun ama full aşofman, termal üstlük ayakta çorap, yani hayaller everest, gerçekler pier loti tepeciği😆
Don eşofman tişört poalar ya hava soğuk 😂 sadece donla olan havalar geçti 😂
O an üstünde ne olduğu ve merak edildiği için sorulur 🤗
Üşüyüp üşümediğini kontrol etmek için soruyordur.
ben hala sorarım özelde ama amacım jartiyer degil, anlık ev halini merak edişim! Ama siz kadınlar hep azdırıcı olmak için palavralarla süslüyorsunuz bu sorunun cevabını :)
Abazalik için sorulur ya da biriyle buluscaksindir seni bulmak için 😂
Belki ihtiyacı vardır diye kıyafet almak istiyordur.😂
Hadi uyudun mu anlarım da üzerinde ne var ne alakadır anlamam. Nude pic istemenin altlığını mı yapıyor nedir?
Genelde abazalar cinsellik için sorar.
Siz sormuşken söyleyeyim, atlet ve şort var çok sıcak burası..
Adana
Üyeler genelde mastürbasyon yaparken siteyi kullandıkları için sorularda mantık aramayınız.
Hiç bu site üzerinden sormuyorum soruları. burada yaşayanlar düşünsün
Yanlış bir giyim veya ruhen durumu merak etmiştir hani derler ya her şey üstüme üstüme geliyor diye onu merak etmiştir olamaz mı yani 🙄
aslında samimi olup bunu da demek lazım. ben bi kadının ev halini merak ederim. şu an pijama var mesela bende :D
Belki açık bir şey giymiştir de oradan bize ekmek çıkar kafasındalar kdjfjfj
Bazı beyinsiz abaza erkeklerin sorduğu sorular. Nefret ederim
pijama var şu an 😂 bu görselde ki çizmelerin aynısının siyahı vardı ya bende 😂😂😂
Neden sorulur bilemem ben hiç böyle saçma sorular sormadım.
+Şu an üstünde ne var?
-Sevgilim.
+ :( 🍆💦
Tahmini üstündekileri kaç saniyede cikarabildigini öğrenmek için sanirim
Evde doğalgaz yanıyor mu yanıyorsa ne kadar yanıyor diye merak edildiğinden 😂😂
Hayalini kuracak ne yapsın. Sormasın diyorsan kamera açarsın.
Soğuk espiri yapacağım dhdjf. Allahın rahmeti ve bereketi var fhdhghf
merak işte ne giymiş diye merak ediyoruz :D :D
havalar soğudu evler soğuk kombi yakamıyor herkes üşütme diye düşünüyordur
Genelinin niye sorduğu belli ama cidden sevdiği için soranda vardır üşümesin diye yahut mesela ben bazı rahat giyimleri çok beğeniyorum sevgilimin ne giyindiğini bu yüzden sorabilirdim
Yorgan var üzerimde şu an birazdan kedimde çıkabilir.
Genelde sapıkça muhabbetler etmeye çalışma çabası için sorulan bir sorudur bu
Gri esofmanim herxamnki gbi. Ve ustumde gecelik tsortlerimden biri
Bir soranım düşünenim olmadı 🤣 üzerindekiler incemi kalın mı üşütürmüsün kimse sormadı
Neden sorulur diye sitem edip aynı soruyu sorman peki.. zihniyet yok zihniyet
Saçmalığın daniskası. O sorudan sonra hayal edecek ve muhtelemen foto ister.
Eşofman çizgili çorap atlet 😂😂😂Hello guys. I * gaffur 🤣
Peki onun içince 😀😂
Atlet kilot anan pilot var diyeceksin ne diyeceksin başka
Soruyu net olarak çözemedim :)) eleştiriyor okey en sonda bunu kendin sorman :))
onlar bitti şimdide boydan fotoğraf isteyenler başladı
En iyisi degilmi ama
Üstümde mavi renkte Apple tişörtü var.
Bu arada görseldeki giyim tarzı çok hoşuma gitti.
Ben de su an öyle giyindim. Oturuyorum
Öyle giyindim derken hangi tarzda?
Görsel gibi
Kadınlarda en sevdiğim giyim kombinasyonudur feminen şekilde olan giyim tarzı.
libido taan yapıp beyne hayaller kurdurtmak istediğinden...
Altımda siyah esofman. Üstümde siyah kapşonlu daha detaya ineyimmi, 🤣
Ben direkt diyorum ferihanın libido killer geceliğinden bile daha libido killerım diye 😂😛
Yaa sırf sen üşüme diye diyor bacım ya sen olayı yanlış anlamışsın jskdkd
ağırlık var, nazar mıdır nedir😂😂😂
Tanımazsın de geç 😂😂
Konusma cinsellige cekilsin diye baska neden olucak, foto istersin oo su oo bu ben oyle yaparim valla
Hhaha.. sizindemi taktik bu 😄
Genelde abazalar sorar biliyorsun bence bunu🙂
:)
Sapıklık başka açıklaması yok
Sana bir anne bir baba şevkatiyle yaklaşmış
Dert, stres, keder, hüzün
Gece sorulur genelde amaç onu da çıkarttırmak 😂😂😂
Biraz libido, biraz eğlence.. çokça muhtaçlık içerir.. yapmayın erkekler
çıkartman için 😂
MSN döneminde kalmadı mı bu sorular? 😄
Bence hala vardır umutsuz vakalar 😄
Evet yorumlarda görüyorum umutsuz vakaları. Adamlar cidden söylemiş üstündekileri 😂😂
Ama umutsuzlkla alakasi yokki knka ben samimi bir sekilde soyledim icimde art nyet varsa rabbim ayaga kaaldirmasn
Hadi iyisin almışsın cevabı🙃
Ahaha iyiydş az önce eşim telefonda sordu
Duş aldım nesaiye hazırım tutmayın beni by
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?