Erkek arkadaşımla ciddi bir amaçla bir yola girdik iliskimizin 4. ayındayız doğal olarak aileler sorgulamaya sıkıştırmaya başladı ailenin kararları bir tarafa dursun evlilik için her ikimizin de konuşmasi gereken seyler var sonucta aklımızın rahat etmesi gerekiyor bir kaç noktada orta yolu bulamadik sonrasinda konulari erteledik tekrardan konusmak icin bu seferde konunun ortasinda oflamaya puflamaya ağlamaya basliyor manipule mi ediyosun diyorum ne vicdansizsin diyor adamdan pul para istemiyorum ki bazi seyler konusulmak zorunda zaten bu beklentiler karsilanmazsa birbirimizin vaktini almaya ne hakkimiz var.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Selamlar,
4 ay evliliği konuşmak için bana göre çok kısa bir süre. Bir insanı bu kadar kısa bir süre içinde ne kadar tanıyabilirsin ki. Sonuçta evlilik bir ömür aynı evin içinde yaşamak demektir. Büyük ihtimalle sen ve aileler onun gözünü korkuttu.
Çünkü bir erkek çok çabuk bir şekilde oldu bitti diye gelmek istemez. Ben şahsen böyle düşünüyorum. Fakat ağlaması da bana aşırı derecede garip geldi. Evlenmek istemiyorsa daha makul sebepler sunabilir ortaya. O ne öyle çocuk gibi ağlamak.
23 Yorumla
Soran+1 yılHemen evleneceğiz diye bir kural yok ama en ufak şeyde bu konularin detayina inmekten kaçınıyor
- +1 yıl
ben olsam bende kaçardım. ne alaka yani bu konuyu açıyorsun. insan istese bile daha isteyesi kalmaz ve kışkırtırsın.
- +1 yıl
Çok haklı olduğunu düşünüyorum ben sevgilimin karakterini 5 yıl sonunda anladım oda aldattıktan sonra ben ağlamıyorum bu yiğit delikanlıya ne oluyor anlamadım
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. SEVGİLİM. Acaba bu kelimeyi hak ediyor mu? Sevgilim köküne bakınca sahiplenmek vardır. Hani Erkek Adam sevdiğini korur, onu başkasına YÂR etmez ya. Ama senin karşındaki gerçekte ne kadar sana bağlı.
Demek ki o sevgili kalmak istiyor. Rahat ve sorumluluk olmak istemiyor. Evlenmek istemeyen kişi seni ne kadar sevebilir. Gerçekten bu sevgi mi? Bunun adına sevgi denilebilir mi? Sorumluluk alamayan kişi, seni sahiplenemeyen ve dâhi imza atmaktan kaçınan bir insan sana nasıl SEVGİLİM der. Bunun adı sevgi değil. Özür dilerim ama KİRALIK Aşk' tır. Aynı boş bir evi kiralamak gibi. Canın sıkıldığında başka bir yeri kiralarsın.
Kişinin maddi durumu el vermeyebilir. Bunda sıkıntı yok. Kişi ilişkinin başına şunu diyebilir. " Bak ben seni çok seviyorum, birbirimize çok daha fazla bağlanmadan önce şunu bil. Benim durumum yok. Evleneceksek bu konuları baştan konuşalım. Evliliğimizi yuvamızı nasıl kurarız bunları baştan konuşalım " demesi gerekir.
Bunu demeli ki ilişki başlamasın. İlerlemesin. Kimsenin de kalbi kırılmasın. Bilirsin ki karşındaki insan maddi durumdan kötü ve bir ilişki içine girmekten kaçınıyor. Herkesin maddi durumu olmayabilir. Böyle bir durum varsa da karşında ki insanın senin duygularınla oynamaya ve oyalamaya hakkı yok.
Ben bile evlenemeyeceğim bir kişiye ümit te vermem dâhi sevgili bile olmam. Maddi durumum yoksa neden karşımdaki insanı oyalayım ki.
Sen zaten maddi durumunu da önemsemiyorsun. Ama o buna da yanaşmıyor. Zamanın değerini bil. Gençliğini ve ömrünü bir daha geri getiremezsin.
Sevilmek için hiç kimseye yalvarma. Şu halde bile evliliğe hazır değil. Yuva kurmak için bile sorumluluk alacak bir kapasitesi de yok. Şimdiden evlilikte tereddüt eden bir insan sonrasında da kafası değişmez.
Yanlış anlama beni. Ben birini seveceğim ve karşımdaki insan böyle davranacak. Ben zamanımı kimseyle boşa harcamam. Eğer beni oyalıyorsa bilirim ki kafasında başkası vardır.
Şunu sakın unutma;
Aşk kıymetli bir nesnedir, herkese emanet edilmez... Değerini bilmeyen kişi seni PUL eyler.
15 Yorumla
Soran+1 yılBravo tam tespit yapmissiniz.. maddiyat tabii önemli ama ona göre harekt etmiyorum bir de ne niyetle tanıştığımızı biliyoruz basit bir insan değilim sürekli bu konularda anlasamayacaksak ilerletmenin anlami yok evlenecek olsak zaten 1 yıl sürer.
- +1 yıl
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Eş seçimi çok önemlidir. Sevmekten daha değerli olan sevilmektir.
Ama şunu da bil. Karşındaki insanın Anlamadan sevemezsiniz. Hani sen üzüldüğünde kimselere hissettirmemeye çalışsan da Annen anlar ya. İşte o his. Karşındaki insan seni anlayamıyorsa seni sevemez. Sever ama sadece bir takımı sevdiği kadar sever.
Şu da önemli Anlamak çok önemli bu başkaca bir şey ama hiç birimiz karşımızdaki insanın zihnini okuyamayız. Bunu hiç kimse yapamaz. Bu iki çok farklı. Zihnimizden geçenleri sadece konuşarak çözeriz. Çözümsüz hiç bir şey yoktur. Yeter ki konuşun.
Soran+1 yılÖnemli olan da konuşabilmek zaten biz konuşamamaya başladık
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılSoruyu görünce aklıma kendi erkek arkadaşım geldi ama şükür biz fazla evlilik konusunu konuşmuyoruz ve o da ağlamıyor 😄
Bence burada asıl sorun erkek arkadaşının evlilik deyince ağlaması ya da tepkileri değil daha ilişkiye başlayalı 4 ay olmuş ve hemen aileler tanışmış yani aile ile tanışma durumu olmuş evlilik falan konuşmaya başlamışsınız pardon da bu ne hız yangından mal mı kaçırıyorsunuz bu ne acele daha tanımadan etmeden belki sevmeden 4 ay dediğin nedir ki gözünü kapatıp açıncaya kadar geçer11 Yorumla- +1 yıl
ben 5 yıldır kız arkadaşımı tanıyorum sanıyordum bütün gerçek gün yüzüne çıktı 4 ay dediğin nedir ki
5 yıldan söz ediyorum statü düştüm param arabam ve dükkanım gitti kızın tavırları değişti ve beni aldattığını yakaladım tam 6ay sonra Halen devam ediyorduk sen düşün ama bunların olması sürenin uzamasından dolayıydı belkide ayrı kalmak bekarken görüşememe durumu sıklık ve seyrekliklerle doluşuk olması bu durumu tetikliyor bence o yüzden bir bakımada süreyi uzatmamak lazım çünkü bu sefer ayrılıklarda çok zor ve benim dururmum gibi yıpratıcı olabiliyor tak diye sana ayrılalım diyemiyor ve seni aldatıyor bu dünya çok garip Allah bu yüzden bize zina etmeyin diyor sonunda olan bize oluyor ama anlamıyoruz biz duygusal insanlara pek tabii ki
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
4 ay evlilik konuşmak için az değil mi? Biraz zaman vermeniz gerekmiyor mu birbirinize. Görücü usulü mü tanıştınız aileler neyi sorguluyor bu ne hız gerçekten. Nasıl bu kadar kısa sürede evlilik düşünüyorsunuz. Diyelim ki konuştu tamam dedi çok fazla baskiya gelemeyen bir şekilde seni susturan biri ile evlilik mi düşünüyorsun? Yapma gerçekten kendin için yapma bırak o seninle evlenmek istesin o düşüncesini ortaya koysun seninle evlilik istediğini söylesin.
12 Yorumla
Soran+1 yılBenim ailem sıkıştırıyor
- +1 yıl
Sen evleneceksin ailenin yaptığı doğru değil
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
53Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılAcaba evlilik yapmak istemiyor mu
01 Yorumla
Soran+1 yılBilemem öyle olsa baştan söyler
Amacını bilemem ama böyle zora gelemeyen bir şahısla dikkatini çekerim erkek bile demiyorum çünkü değmiyor iste öyle biriyle sakin evlenme evlenirsen hayatının en büyük hatasını yaparsın bunuda evlilik sonra önemli bir karar alacağın vakit yanlız başına kaldığında anlarsın yazık etme kendine
12 Yorumla
Soran+1 yılİns kötü biri çıkmaz
+1 yılNeyi dert ediyor peki? Ağlaması için gerekçe nedir?
Ağlayarak çözüm mü bulunur? Biraz daha zamana ihtiyacım var diyebilir. Ya da şöyle olsa daha iyi olur gibisinden bir açıklama yapabilir.
Çocuklar gibi oflamak, ağlamak evliliğe hazır olmadığını gösteriyor. Siz de iyi düşünün bence bu durumda.
12 Yorumla
Soran+1 yılBunalıyor
- +1 yıl
Evliliğe bunalım gözü ile bakması garip. Sevdiği insan ile beraber olacak. Sorumluluk elbette alacak zaten.
Evlenince kendine kitlenecek olan masraftan dolayı duygusallaşıyor olabilir. Her ne kadar para pul istemiyorum desen de onun cebinden bir hayli para çıkacak. Ev, eşya, nişan, kına, düğün masrafları ve bir de üstüne balayını da dahil edersek müstakbel eşinin ocağı kısa süreliğine sönecektir. Ona da hak vermek lazım. Bu ülkede ve bu ekonomide yuva kurmak çok zor.
00 Yorumla
+1 yılBuna özetle şöyle söylemek istiyorum şimdiki insanlar maalesef kadın erkek fark etmez lafım senden dışarı Ama genelde Artık insanlar evlilik değilse sanki böyle gönül eğlendirmenin peşindeymiş gibi duruyor gibi duruyor diye zaten öyle yani
11 Yorumla- +1 yıl
Abla çok haklısın benim soruma da cevap verir misin rica etsem profilimde ki
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıl4. ayda evlilik aşamasına gelebilmek, bu konuda da sıkıntıların çıkması normal degil mi? İnsanlar flört eder, evlilik gibi ciddi ve en önemli kuruma birlikte adım atmaya karar verilir, tüm bunlar da bir süreç ister. 4 ay gibi kısa bir süre değil. Etmek de sanırım bunjn ağırlığında kıvranıyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama bu konular sadece konuşuluyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılBn de bu amaçla biriyle konuştum 3 ay olmuştu
Kız çok iyisin vs ama duygu anlamında bişey hissedemiyorum ya da evlilik için yetwrli değil dedi
Ben de bu görücü usulü, aşık olmayı mı bekliosun ortaokul lise çocuğu gibi dedim
Neyse ben de kendisine şikayetlerimi söyledim ve bitirdik.
Hakkınızda hayırlısı olsun12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGel kız ben alıyım srni :D
Cevap sahibi+1 yılKafamız uyuşuyor mu asfg 😀
Kararsızlığı bana güven vermedi açıkçası ama otur doğru düzgün gözden geçir içime sinmeyen herşeyin cevabını yokla kendince eğer cevap bulamiyorsan aklın zihnin karisiyorsa o işten uzak dur. Evlemince de ağlayıp kaçacak ya da aglamasinin altında yatan başka bir detay var... hayırlısı acele etme derim ben.
00 Yorumla
+1 yılne diyon sen ya 4. ayda evlilik konusu mu açılır kardeşim. millet evlenmek için senelerce bekliyor. erkek olsaydım ayrılırdım direk çünkü bu hem inandırıcı değil hem birden yük bindirmiş oluyorsun. biraz bırak anı yaşayın eğlenin ne var şu evlilikte merak ediyorum canımmm :)
00 Yorumla
+1 yılYolunu bulmuş seni konuşturmamanın.. İki göz yaşı, sonra yelkenler suya..
Böyle biri iyi ki evlenmiyor zaten.. Yazık o kişiye..10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunlar çıldırmış ya kaç yıl beklesin bir insan evlenmek için. Belli ki sizin görücü usulü gibi benek gibi ağlamasın evlenmek istemiyorum desin yani. Sen de fazla gönül bağlama bu çocuğa. Seni mutlulukla huzurla gelini yapcak birini sen de hakediyosun. İstemiyor musun ye sor. Vaktini yedirme. Zaten bu tipler eninde sonunda bırakıyor
15 Yorumla
Soran+1 yılİstiyor ama konu ciddiyete varınca bunaldığını söylüyor o konular kapanıyor
Cevap sahibi+1 yılO zaman yeni taktik 1 ay evlilik konusunu hiç açma. Sonra çok net ve kararlı bir şekilde açarsın. Olmuyosa bitirmeyi göze alman lazım.
Cevap sahibi+1 yılBu arada hiç cinsellik yaşama
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılCünsellik erkeğe özgürşük verir evliliği geciktirir
4 ayda ne evliliği daha ilişki bile oturmamıştır. Kaldı ki oturup karşılıklı tartışamadığın bir insanla evlenmek kadar saçma bir şey göremiyorum
20 Yorumlaİstemiyor heralde evlenmeyi, bence ne aç konuyu ne de devam ettir ilişkiyi. Bitir madem ağlıyor çocuk gibi, ağlaması da saçma koca adamsın istemiyorsan açıkça söyle ne ağlıyorsun.
10 Yorumla
+1 yıl4 ayda ne evliliği ya hemde evlilik konusu açılınca ağlayan bir adamla!!! Daha konusu açılınca ağlıyorsa nikah masasına bir havlu peçete şart. Ve ailelerinizin beklentisi var diye de evlenilmez. Ben bir ürün alacağım zaman bu kadar düşünüyorum 4 ayda evlilik vay babam vay!
23 Yorumla
Soran+1 yılSöylediklerim yanlış anlaşıldı galiba 4 ayın içerisinde evlenelim demedim evlilik için en az 1 yıl süreç geçireceğiz zaten sadece bu asamada sorulacak seyler var hemen bunalması normal değil kimsenin kimseyi sıkıştırdığı yok uyuşmayan noktalar varsa kimse kimsenin vaktini almasın amaç bu
- +1 yıl
Söylediklerini doğru anladım merak etme. Demek istediğim 4 ay geçmiş olması demek benim için evliliği konuşmak için çok erken.
Soran+1 yılYasadigim yer küçük ve cok sık görüşüyoruz ailelerimize söyledik belkide o yüzden bu sıkıntılar yaşanıyor
4. Ay mi geç kalmişsiniz çocuk olmasi lazimdi şu an :) 4 aylık ilişkide hangi aile evliliği sorgar. Görücü usulü mü tanışma
23 Yorumla
Soran+1 yılHayir ama aileler o zihniyette. Gerci onların zihniyetide bizi baglamaz bizim anlasabilmemiz onemli
- +1 yıl
Ailelerin zihniyeti çok önemli. Bu konuda bol sabır diliyorum. Bence çok erken baskı yapılmamalı. Yanlış karar ile iki kişiye işkence olur o evlilik. Evlilikte aileler de evleniyor az da olsa söz hakları olabiliyor. Hele ki erkek ailesinden kalan evde oturuyor veya ailesi ile çalışıyor yani kendi ayakları üzerinde durmuyorsa o erkeğe gelin olan kadina bol bol sabır :) her aile bir değil tabi o ayrı, şans
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yıl4 ay oldu :)))))))
evlilik konusuyorsunuz cunku aileler sıkıştırıyor :)))))))
cocuk akilli bir cocuksa seni terkeder yok aptalsa evlenirsiniz zaen:)01 Yorumla
Soran+1 yılYaşlar 27 meslegimizi elimize almışız kafalar da uyuşuyor ve o niyetle tanışılıyorsa neden olmasın? Her sene biriyle mi konuşulması gerekiyor bir onla bir bunla bu mudur doğru olan. Daha önce ikimizin de uzun ilişkileri oldu ama bir sonuca varamadi o sebeple bu konular konuşulur aklina yatan evlenir evlenmek dedigim hemen yarin degil bunun nisani düğünü en az 1 yil sürüyor
Vaktini caliyorsa ayrıl gitsin. Uğraşmayın böyle insanlarla ya
10 Yorumla4. Ayda hem de. Coktan evlenmis ve cocuk yapmis olmaliydiniz. Adamin aglamasi ilginc bu arada, ben olsam gulerdim
04 Yorumla
Soran+1 yılHahaha
- +1 yıl
niye her insanın ağlaması gibi siz erkeklerde ağlayamaz mısınız? insan nasıl mutlu olduğunda sevinip gülüyorsa üzülüyorsa ağlayabilirde bu insanın doğasında vardır. aptal aptal duvarlarınızı at gözlüklerinizi atın artık. belki bu konu onun sevmediği konudur ya da duygusal biridir. saçma sapan yorum yapmayın.
- +1 yıl
benim konum ayrı senin konun ayrı. Sen gelip bir insanın ağlamasını sorun ediyorsun hahaha :) ayrıca doğruları söyledim diye almıyorlarsa almamaları işime gelir kardeşşş
Kanayan yarasina dokunuyosundur , demekki ciddi ilişki dusnmuyo belki de seninle dusunmuyo ayrılmak için neyi bekliyosunki
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil bir kanayan yara
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. O neymiş öyle gı, tövbe estağfurullah 😯
Ben şimdi buraya bir sürü şey yazardım da yoldayım neyse. Kısaca söylim normal bir durum değil bu!02 Yorumla
Soran+1 yılBunaldım diyor
Dört ay bence daha çok erken Baskı yapma hemen belki durumu yok düğün yapmak için sana söyleyemiyor biraz daha zaman ver birbirinizi daha iyi tanımış olursunuz
00 YorumlaBelli ki henüz evliliğe hazır değil. Birkaç ay daha bekleyebilirsin bu konuyu hiç açmadan bir süre sonra konuşulduğunda hâla aynı düşüncede olursa evlenmeye niyeti yok demektir bence.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlilik çocuk oyunu değildir biriyle çıkabilirsiniz ama evlilik çok enine boyuna düşünülerek yapılan bu hesaptır maksat spor olsun diye evlenenler kendilerini er ya da geç boşanma davasında bulurlar
lütfen bi işi ciddiye alın10 Yorumla
+1 yılOfluyor pufluyorsa emin değildir evlenmek istediğinden ya da emindir ama bu sorumluluğun üstesinden geleceğine emin değildir ağlıyorsa piskolojisi bozuktur böyle bir durumda bir insan neden ağlasın ki
10 Yorumla
+1 yıl4. ayımda bana evlilik muhabbeti açan kıza yol veririm net !
16 Yorumla- +1 yıl
bende aynı şekil valla
- +1 yıl
@ffatmaaaaaaaaaaaa yangından malmı kaçırıyoruz dimi
- +1 yıl
kesssinlikle
- +1 yıl
@ffatmaaaaaaaaaaaa hay yaşa :)
Soran+1 yılKimse sana meraklı degil zaten yol ver gitsin
- +1 yıl
Ahaaaa yaa çok güldüm gerçekten :) tabiki kimse bana meraklı değil binlerce erkekkk varrr :) nasıl binlerce erkek varsa binlerce kız var o olmazsa başkası olur keyfime göre kafama yatarsa kendime güveniyorum :) hali vakti yerinde biriyim maşallah ;)
- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılahsh ağlıyor mu :D ilk gece korkusu vardır belki ya ahsh
11 Yorumla
Soran+1 yılTovbe tovbe
+1 yıl4 ay demek 4 sene demek değil ne demek ailelerin beklentisi var 3 gün görmesen adını unutursun adamın
10 Yorumla4 ay evlilik konuşmak için kısa bir süre zaman geçirip birbirinizi daha iyi tanımanız gerekir
11 Yorumla
Soran+1 yılIllaki oyle ama nisani düğünü derken zaten 1 yil gecicek bu konulari ha bugun ha yarin konusulucak kacilmasi gereken bir konu degil ki
Gizli Üye(25-29)+1 yıl4 ayda evlilik konuşmak mı? 😱
Bu kadar ecaleye ne gerek var. 30 yaş üstü filan değilseniz anlamı yok. Acale işe şeytan karışır. Önce bir evlilik baskısı olmadan bir birinizi tanısaydınız.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. 4 ayda ne evliliği guzel kardesim once bir tanı en az 1 yıl cok erken tanimiyorsun
07 Yorumla- +1 yıl
erkekler isteyince tanışıp 3 ay sonra da evleniyor merak etme yeter ki istesin
Soran+1 yıl@bilmemkacinciuyelik kesinlikle
Soran+1 yılÇocuk uzun bir ilişkiden çıkmış evlense onunla evlenirdi çok uzun ilişkide evliliğe gideceğinin garantisi yok hayatıma her giren 3 5 seneni çalsa yaşlanırsın
- +1 yıl
pişman falan değiller 20 yıldır evliler hadi bye
Soran+1 yılBoş yapiyosun 3 ayda kim evlenmis ki biz evlenelim
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılAğanın taktiği iyiymiş ha. Konuyu degistireni gördüm farklı bahaneler ureteni gördüm ama aglayana ilk defa denk geldim
00 Yorumla Aynen gereksiz zaman kaybıdır, erkeğin kararsizi iyi degil
10 Yorumla
+1 yılBence hayatını heba etme imzayı attıktan sonra pişman olmak istemiyorsan bir kez daha düşün. Bunu 1 ay evli kalıp boşanma kararı alan biri olarak söylüyorum. Benim gibi yüzlerce örneği var maalesef.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılYanında emzik götür ağladıkça verirsin susar
10 Yorumla
+1 yılOrtada mesele yokken ağlayan erkek 🤢 bu bile ayrılık sebebi bence geç evliliği filan
00 YorumlaYol yakınken dön kız arkadaşın gibi erkek gibi gelmedi bana
00 Yorumla
+1 yılSana asik degil. bu iliskiden bi bok olmaz. evlenseniz bile cok uzun surmez. erkek neden evlensinki? Neden sorumluluk alsin senin ne ozelligin varki? Bekar takilmak guzel. zaten a sosyal tipler genelde erken evleniyor. yaslariniz kac bu arada
01 Yorumla
Soran+1 yılA sosyallik ile ne ilgisi var onu çözemedim mesleğimizi elimize almış 30 a yakın yasımız gelmis ne amacla tanıştığımızı biliyoruz kimsenin kimseyi zorladığı da yok bazı konular tabii ki konuşulmak zorunda o yüzden bunaldım deyip ağlaması saçmalık.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl4 aylık ilişkiye ailesini karıştırmış hatta evlilik konularına gelmiş birinden arkama bakmadan kaçarım
01 Yorumla
Soran+1 yılAilelerden bisey gizlememek adina paylaştık hemen evlenmeyecegiz beklentilerimizi konusuyoruz
- Aşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılHİç ağlanır mı çocuk mu bu? Büyüymemiş daha. Sen evlenme bununla güzelim.
00 Yorumla Şaka de lutfen🤣🤣😂😂😂😂😂 evlenmek istemiyor da ifade edişi komik
00 Yorumla
+1 yılEvlilik saçmalık suanda elleme ekonomi düzelirse adım atar zaten
00 YorumlaDaha önce yaşamış olduğu travmadan dolayı ya üstünden atamamış ya da bilinç altı kalmış onda.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstemiyor evlenmek belki ne diye zorluyorsun? Salkmisin
118 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMecbur mu senle evlenmeye mk
Cevap sahibi+1 yılAile ne alaka zorla olur mu? Istemiyorsa git görücüyle evlen
Cevap sahibi+1 yılÇocuk belki hayatını yaşamak istiyor niye özgürlüğünü elinden alıyorsun
Cevap sahibi+1 yılBu işin aileyle alakası yok sonuçta alacak kişi adamdır. Kadın değil sende hayatına bakmalısın bence
Soran+1 yılNe saçmalıyorsun zorlama yok ikimizde o niyetle tanıştık senin gerginliğin kime? Hayatını yaşamak istiyorsa evlenme amaçlı geldim demesin çıksın gitsin kimsenin kimseyi zorladığı yok enbesil
Cevap sahibi+1 yılKısmet.
Cevap sahibi+1 yılVazgeçmişte olabilir heveslenme hemen kendine kuruntu yapma
Cevap sahibi+1 yılEvlenmek istiyorum dedi diye hemen olması gerekmez veya seninle
Cevap sahibi+1 yılHep insanlar bu hata yüzünden üzülüyor benden söylemesi
Cevap sahibi+1 yılDemek istediğim şey istemiyor zorlama o anlık öyle hissetti ama sen evlilik konusunu açıkta üzerine gidersen sinirlenir seni istemiyor belli
Cevap sahibi+1 yılBen bunu anladım üzerine gidipte kendi kendine gelin güvey oluyorsun
Cevap sahibi+1 yılO sana evlenmekten bahsetmiyor sen zorluyorsun benden söylemesi üzülen sen olacaksın
Cevap sahibi+1 yılSen evlilikten bahsediyorsun o kaçıyorsa zorla nasıl beklersin evlenmeyi? bence kendine gel hata sende hemen sazan gibi atlamışsın aileler araya girmiş ne oluyor böyle? Hayırlısı de bence evlilik adımı atmak evlenmek anlamına gelmez
Cevap sahibi+1 yılHemen evlencez diye bir yok diyorsun ya hani oda kısmet işi belki hiç siz olmayacaksınız bunu düşündün mu
Cevap sahibi+1 yılHayatının sonuna kadar seni bekleyecek hali yok veya sen onu çocuğu resmen sıkıştırıyorsn zorla evlenmeye zorluyorsun diyorsn ki şimdi değil ilerleyen zamanda belki senle olmayacak benden söylemesi sen üzülme diye diyorum
Cevap sahibi+1 yılHayatına bakmayi tavsiye ederim o senin peşinden kosmutor
Soran+1 yılZaten olmak zorunda değil ama evlilik konusu ikimiz tarafından konuşulan bir konu. Tek tarafli açmıyorum o konuyu aileler bi tarafa biz hemen evlenmeyecegiz ama evlenirsek nasil olur beklentilerimiz neler bunlari konusurken bunalıyor biz bunlari simdi konusmazsak 3 5 ay sonra tekrar konusucagiz bu sure zarfinda beklentilerimizi karsilayamazsak birbirimizin vaktini hic almayalim
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı canım devam et fakat ben bi ışık göremiyorum başında istemiyorsa evlilik adamı değildir benden söylemesi
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSen 4 ayda karşı tarafa tanıyamamışsın galiba senin manipüle ediyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılçocukla sevgili olmuşsun parka götür elma şekeri al yesin
05 Yorumla
Soran+1 yılAllah cezani vermesin gulesim geldi
Cevap sahibi+1 yılgül gül 😂🙂
Cevap sahibi+1 yılağlıyorsa evlenemez sana çocuk yapamaz
Soran+1 yılÖyle bi yapar ki
Cevap sahibi+1 yılyapsın ama ağlamasın
+1 yılBen bir telefon alırken bile 3 4 ay düşünürüm siz 4 ayda hayırdır ne evliliği?
Çok yakın zamanda ayrılık görüyorumm13 Yorumla
Soran+1 yılHemen evlenmiyiceğiz zaten ama o konuya yönelik sorularimiz var onlarda mecburen konuşulucak yoksa her sene biriyle takilirsak yasımız geçiyor 40 imda evlenmek istemiyorum
- +1 yıl
Sence bu şekilde davranan bir adamın evlenmeye niyeti var mı? Yanlış insanla hebâ olmaktansa kırkını beklemen daha mantıklı
Soran+1 yılHakkimizda hayırlısı olsun
+1 yılYa evlilik ne bileyim ben şahsen sevgilimle Ben 28 o 32 olduğu zmn evlenirim sevgili kalırım ozmna kadar birlikte de yaşayabiliriz her şey evlilik değil bnce aşkı bitiriyor ya
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğlıyor mu? Çok komik. Yeşilçam da bile böyle komik senaryo görmedim. 🤣🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılAilelerin sorgulamaya ve sıkıştırmaya başlaması doğal mı? Bu iki kişinin arasında olan ve ancak baskı altında olmadan sağlıklı verilebilecek bir karar.
00 Yorumla
+1 yılKardeşim 4 ayda ne evliliği iyice bi birbirinizi tanıyın önce belki istemsizce sıkıştırıyorsun onu
01 Yorumla
Soran+1 yılNe ilgisi var 4 ayda kim evlenip düğün yapmış ki biz yapalım en az 1 yılı var bu işin sadece kafamız uyuşuyor mu uyuşmuyor mu bunu sorgulamam lazım uyuşmuyorsa gezip dolaşmanin bi mantığı yok
Manyakmısınız ne meraklısınız evliliğe saçma sapan hareketler yapmayın oturun oturduğunuz yerde
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam
+1 yılBu adamdan koca olmaz sana.
21 Yorumla- +1 yıl
Adamın yapısı eksik ama cenabı hak teala bu adama Penis vermiş onunda duyguları var ve bu adam bunu nasıl kullanacağını bilmiyor :O
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılUzak dur sende ya adam gibi konuşur herşeyi hallederiz ya da bu iş burada biter de
00 Yorumla
+1 yılbiraz evlilik için erken sonuçta 4 aydır birliktesiniz, beklemelisin..
20 Yorumla
+1 yılbelki kendini hazır hissetmiyordur 4. ay biraz erken gibi bence birbirinize ve ilişkinize biraz daha zaman tanımalısınız.
00 Yorumla
+1 yılAğlayan adamdan hayır gelmez boş ver onu
10 Yorumla
+1 yılAğlıyor mu vallahi gulmekten yıkıldım n3den aglar da
10 Yorumla
+1 yılşimdi konuşulmalı anlatılmalı paylaşılmali karar verilmeli yarına Allah kerim evlilikte olmaz
00 Yorumla
u +1 yılMutluluktan shsjs
02 Yorumla
Soran+1 yılHahah yoruma baya güldüm olabilir jfksjfjs
- +1 yıl
Ya soruyu görür görmez aklıma tek bu geldi :D shsjsh
Aşk İlişkileri konusunda 998 cevap paylaştı. Ayril Allah aşkına ya
00 Yorumla- Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim evlilik konusunu açtığımda ağlıyor, ne yapmam lazım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler