Evli bir adam benim için ağladı. Ne yapmam lazım?

Yakında yurt dışına gideceğim bir arkadaşımla beraber, orada üniversiteye başlayacağım. Fakat acil para gerekti son anda. Tefeci aradık ama bulamadık. Son çare arkadaşımla kısa süreliğine gazinoda işe girdik. 3 hafta önce orada bir adamla tanıştım. Ama evli ve 2 çocuğu var. Onun arkadaşıyla benim arkadaşım tanıştı ilk önce. Sonra da biz tanıştık. İlk görüşte benden etkilendi. Beraber vakit geçirmeye başladık ama aramızda bir şey olmayacağını, dost hayatı falan yaşamayacağımı söyledim. İletişimi de kesmedim çünkü o iş yerine en azından onu çağırır ve onunla vakit geçiririm, başka insanlarla konuşmama gerek kalmaz diye düşündüm. Bana hep ilgili davrandı. Pek inanmıyordum ona başlarda. Her gün görüntülü arıyor. Kıskançlık yapıyor bazı konularda. Habersiz dışarı çıktığımda tepki gösteriyor. Kıskandırmaya çalışıyor sürekli. O işe devam etmemi istemedi. Yakında yurt dışına gideceğimi biliyor. Gitmemi istemedi. O da çıkıp gelmeyi düşünüyor. Ben de ona inanmadığım için "tamam gel o zaman" dedim. Tartıştığımız zamanlar evimin önüne geliyor, konuşmak ve barışmak istiyor. Geçen gün çiçek yaptırmış benim için. Tartıştığımız gün alkol almış ve eve gitmemiş, arabada uyumuş. Son günlerde annesi şüphelenmiş. Son zamanlarda farklısın demiş. O da biraz bahsetmiş, biri var diye. Annesi yuvanı yıkma demiş. 2 gün önce de yurt dışına gideceğini söylemiş. Annesi hastalanmış duyunca. Birinin peşinden gideceğini anlamış. Gittiğin gün benim öldüğüm gündür demiş annesi. O gün iş yerine geldi benim için. Bu durumlardan bahsetti. Ben de o zaman gelmekten vazgeç, annenlere de öyle söyle dedim. Senden vazgeçemem dedi. Annemi ikna edeceğim, inadı geçecek dedi. Ben karar verdiğim yoldan dönmem dedi. Senin için annemi bile karşıma aldım, hasta annemi bırakıp geldim dedi. Eşi uzun bir mesaj atmış, biriyle görüştüğünden şüpheleniyormuş. Mesajı ben de gördüm. Oğlu bile şüphelenmiş. O sabah oradan çıkarken buluştuk yine. Beni eve bıraktı, biraz da oturduk arabada. Sarhoştu ve araba kullanabilecek gibi değildi, yalnız bırakmak istemedim onu. Eğer benimle dalga geçtiysen ya da başkasını seversen Allah b*elanı versin dedi. Senden vazgeçemiyorum dedi. Bana deli gibi aşık olduğunu söyledi. Hayatımın kadını sen ol istedim dedi. Gözüm hiçbir şey görmüyor, geçmişin kötü ama onu bile sineye çektim dedi. Çok sevdim seni, hâlâ seviyorum dedi. Karşımda ağladı 2 defa. Git şimdi, bağlanıyorum sana dedi, gideceğim anda durdurdu. Tanıdığım güne lanet olsun diyeceğim ama diyemiyorum dedi. Beni sevdin mi diye sorup durdu. Sensiz yaşayamam, gecem gündüzüm sen oldun dedi. Buradaki her şeyi bırakıp gelmeyi düşünüyormuş. Pasaport işlemlerine başlayacakmış önümüzdeki günlerde. Hayatımın tam ortasına oku attın dedi. Ama ben iletişimi kesmeye karar vermiştim. Dün de bana konuşmayalım artık, senden vazgeçmem lazım dedi. Ben de onu hiç aramadım. Ertesi gün beni aradı, aramadığım için kızdı. İş çıkışıma gelmiş beni görmeye ama karşılaşmadık. Sonra evimin önüne geldi, aşağı in konuşalım dedi. Yine gözleri doldu. Yüzüme dokundu, saçlarımı okşadı. Senden vazgeçemiyorum dedi yine. Olaylar ciddi bir boyuta gelmeye başladı. Onun hayatı etkileniyor. Zaten birkaç haftaya gideceğim. Ne yapmalıyım sizce?

Evli bir adam benim için ağladı. Ne yapmam lazım?