Sevgilimi masada bıraktım terk ettim bakar mısınız?

6 aydır birlikteyiz. Savcı o bende doktorum. İlk günden beri evlilik düşünüyordu ama son 2 aydır tamamen bitirdi bu düşünceyi. Çevrem tarafından ilgi görmem iletişimimin kuvvetli olması ve fazla iyi giyinmem onu rahatsız ediyor. Annemin işleri dolayısı ile hediye tatiller restaurant va geliyor onunla gidiyoruz, iyi cinsel yaşamımız var ama onun fazla düşkünlüğü Yok.34 yaşında o bende 28. Ataması oldu uzak yere gidiyor normalde seneye evleniriz diyorduk son olaylarda başka kızlarla yazışma gördüm araştırmalarım sonucu ve beni önemsemediğini. Ruh hastası olduğumu kızlarla şarap içmesinin normal olduğunu söyledi (beni bir arkadaşım arasa kavga kıyamet). Şimdi ataması oldu normalde seneye düşünüyorduk evlenmeyi ve minimum 2 sene diyor ayrı şehirlerde. herhangi bir tartışmada ya da normalde bana canım diyor. Hep o haklı ben ruh hastasıyım. Hastanede vs çok fazla saygı duyulan biriyim. Şaşırıyorum, istediği her şeyi verdim.. Güleryüz’üm dahil bana sadece 1 kere seni seviyorum dedi. Sevmiyorsan ayrılalım diyorum seviyorum diyor. Bende ayrılma sorunu vardı eski erkek arkadaşımla da. Bir şey giç bitmeyecekmiş gibi geliyor.. kahroluyorum ve bunu yenmem gerek, dün hediye yemeğe götürdüm onu. “Evde kalmış gibi tavırlara girme canım deyince bugüne dek tüm hakaretlerine okey dedim artık bitti dedim kalktık evime geldim. Arkamdan arabayla gelip saatlerce aramalar.. ama bitti. Ne bir aramasına dönerim ne bir mesajına yanıt ne de bir yerden engellerim. Kendimi yetersiz değersiz hissettirmesi yeter, ama içim çok acıyor?

Sevgilimi masada bıraktım terk ettim bakar mısınız?