2 hafta önce sevgilimin evli ve iki çocuklu olduğunu öğrendim. Tabi bunu duyunca yıkıldım çünkü uzun süredir birlikteydik. Ayrıldım ve hemen evimin kilidini değiştirdim. Şimdi binanın önünde arabada yatıp kalkmaya başladı, benden ayrılmayacağını söyleyip duruyor. Bizimkisi büyük bir aşkmış kestirip atamazmışım birden. Ne yapmalıyım bilmiyorum, nasıl kurtulurum ondan?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ayrıldım zaten duyar duymaz. Odak noktamız onu kendimden nasıl uzaklaştıracağım.
Sevgilimin evli ve çocuklu olduğunu öğrendim. Evimin önünde yatıp kalkıyor. Ne yapmalıyım?
Ayrıldım yazmışlar kız zaten ayrıldım demiş. Polise falan git diyince beş faydası olmuyor bilmiyorum eşinin haberi yoksa ona haber ver dikkatli ol
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet ya herkes ayrıl yazmış yok ya ne ayrılması ben sevgilim eşi ve çocukları mutlu bi aileyiz🤣 ayrıldım diye büyük harflerle mi yazsaydım Kadının haberi var zaten kendisi bizzat ulaştı bana
Ay evet kspdkepxösğsös şu an senin için çok endişeliyim bir dk ailen arkadaşların biliyor mu bu belayı atlatana kadar birilerinde kalsan ya da birileri seninle kalsa
Bana zarar verecek biri değil yani tanıdığımı sandığım kadarıyla 🤦 aileleri karıştırmak istemiyorum anlaşamadık ayrıldık bilsinler istiyorum. Baya aileler falan tanıştı arkadaş ortamlarına birlikte gidildi🤣 Kimse bilmesin böyle bir rezillikte adım geçmesin istiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evli olduğunu nasıll öğrendin bu saate kadar devam etmiş sonuçta
Ben öğrenmedim eşi beni öğrenince sağ olsun bilgilendirdi 🤦
Zamanla vazgeçer ilişkin olduumu
Eşine haber ver hemen. Hem kendin kurtul hem o kurtulsun
Ayrıldım yazmışlar kız zaten ayrıldım demiş. Polise falan git diyince beş faydası olmuyor bilmiyorum eşinin haberi yoksa ona haber ver dikkatli ol
Evet ya herkes ayrıl yazmış yok ya ne ayrılması ben sevgilim eşi ve çocukları mutlu bi aileyiz🤣 ayrıldım diye büyük harflerle mi yazsaydım
Kadının haberi var zaten kendisi bizzat ulaştı bana
Ay evet kspdkepxösğsös şu an senin için çok endişeliyim bir dk ailen arkadaşların biliyor mu bu belayı atlatana kadar birilerinde kalsan ya da birileri seninle kalsa
Bana zarar verecek biri değil yani tanıdığımı sandığım kadarıyla 🤦 aileleri karıştırmak istemiyorum anlaşamadık ayrıldık bilsinler istiyorum. Baya aileler falan tanıştı arkadaş ortamlarına birlikte gidildi🤣
Kimse bilmesin böyle bir rezillikte adım geçmesin istiyorum
Senin yaptığın bir şey yok rezillik kendisinin ama bence güvendiğin bir arkadaşına söylemelisin. Seni bunca zamandır yalan söyleyene pek güvenme
Arkadaşlarım biliyo zaten hatta hep birlikte öğrendik evli olduğunu
yenı biri en keskın ve güzel çözüm derim ya sen?
Yahu millet yalan söyleyerek nasıl yapıyor bu işleri
nerde ev. gelip döveyim onu
Yapacak bisey yok ayrılıp
İnşallah ölür
Bir şans versen?
Oha ayrıl