Bile bile lades demekte aşka dahil mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bile bile lades demekte aşka dahil mi?
Evet, benim hatamdır. Çapkın kişiler hemen belli eder renklerini, gizleme gereği duymazlar. Nasıl biri olduğunu bilmeme rağmen o kişinin hatalarını, karakterini görmezden geliyorsam sonradan başıma gelenleri hakediyorum demektir 😃 Beni kimse kandıramaz ama kendi kendimi kandırıyorum bazen, özellikle bir insana ısındıysam onun tüm yanlışlarında güzel bir şey bulmaya, olumlu tarafını görmeye çalışıyorum (umarım bir tek ben böyle değilimdir..). En sonunda da inceldiği yerden kopsun deyip boşveriyorum çünkü karşımdaki basbas bağırıyor ben buyum ve asla değişmem diye
Bende de var o yalnız değilsin
Hata tabiki bazı insanlar ben değistiririm diye düşünüp ağır bir yükün altına girip eziliyorlar yani bu hırs mı yoksa özgüven eksikliğimi bilmiyorum yani bunlar dizilerde olur sadece adam çok çapkındir aşık olur herkesi siler boyle adamlara dizilerde bile katlanamam hiç benlik değil mutlu olmak istiyorsan prensip sahibi olan biriyle bir yola gireceksin yok çok çapkındı bana asık oldu gözü kimseyi gormez yok çok sinirli dışarıya aslan bana kedi bunlar saçma sapan ve komik şeyler mantıksız ya hiçbir şekilde oluru yok benim için
Keşke her kadında bu bilinç olsa
Hak ediyorlar üzulmuyorum onların adına
@pilly_bhebek Teşekkürler
Rica ederim
Selamlar,
Hani bir laf vardır ya balık baştan kokar diye. İşte insan daha ilişkinin başında birlikte olduğu insanın karakterini bilmesi gerekiyor. İnsan az çok hali ve tavrı ile kendini açık edebilir. Ortalama zekaya sahip her insan karşısındaki insanın karakterini kendince analiz edebilir. Bazı gerçekleri görüp de göremezlikten geliyorsa bu hata değil bile bile ladestir.
Aynen öyle, katılıyorum sana
Dahil demek hatadır. Bunun adı KUMAR' dır. KUMAR oynamaktır.
Bile isteye bu karakterdeki insanı hayatına alan kişinin Pişman olmaya hakkı yoktur. Sen bir hırsızı evinde bakıyor, saklıyor, yediriyorsan sen de o suça aletsin demektir. Sonra ilişki kötüye gittiğinde ben aldatıldım, ihanete uğradım deme hakkın yok.
Ne güzel anlatmışsın
Rica ederim
Cevap
60Cevap
Çapkın biriyle olmayı tercih edenler genelde ben onu değiştiririm, evrim geçirtirim, sadece beni sever, bana tapmasını sağlarım, alfayı beta, sigmayı sızma zeytinyağı gibi yumuşacık yaparım diye düşünüp bunu yapamayıp bile bile lades olanlar seçiyor. Sonra vay anam beni niye aldattı ve ardından çalan şarkı İsmail YK Allah bellanı versin oluyor 😂😂
Gönül ota değil genelde şeye konar çiçekim nice otları geri çevirdik gönlümüzü kanalizasyon müdürüne kaptırdık hayırlısı jjjfjf benim hatam değil kxjxjx kanalizasyon müdürü benim karşıma çıkıyordu kdjfjfjf
Çapkın biriyle bile isteye olmayı seçen kişi haliyle kendisi hata yapmış demektir. Sonucuna da kendisi katlanır
Çapkın olduğunu bile bile seçmişsem evet..
Evet kişinin kendi hatasıdır
Çapkınlık mı? Kavramları yumuşatıp daha olabilirmiş gibi sunarak normalleştirmek doğru değildir. Eğer biriyle birlikte olduğunuzda karşınızdaki kişi başka alternatif yollar arayışındaysa bunun adı aldatma, ihanet, karakter yoksunluğu, saygısızlık vs vs. olur. Siz bu kişinin bu temel özelliklerini bilip buna rağmen yine onunla bir yola çıkıyorsanız bu da yine aynı şekilde sizin mazoşist, mantıksız, kendisiyle barışık olmayan ve kendine saygısını yitirmiş bir kişiliğiniz olduğu anlamına gelir.
Kaldırılmayacağını bilsem ne sıfatlarla sorarım ah ahh aklın hayalin almaz
Çok profesyonel biriyse vay halime anlamayabilirim ama klasik çapkın Türk erkeğiyse ve buna rağmen ben seçmişsem ciddi a*tal olmam lazım gözüme gözüme uzunlar yanıyor aramızda bu ışık ikimize fazla dememişim. O zaman oh olmuş bana fiili ve sürücü ehliyetlerimi asayiş şubeye kendi ellerimle teslim eder Bakırköy' e de yatışımı isterim napayım. 🤷♀️
İstediği kadar profesyonel olsun kokusundan bile anlarım 😄
Çiçeksi ve odunsu esans karışmış gömlek kokusu, yabancı bir saç teli, soru sorulunca kaçırılan gözler ve küçülen göz bebekleri, stres anında sallanan bacaklar benim bildiklerim bu kadar hocam 5 puan daha verirseniz geçiyorum 😅
⭐⭐⭐⭐⭐😄
Öyle birini hiçbir zaman seçmedim hayatıma alacak İnsanları her zaman için seçerek aldım ve geçmişteki ilişkilerimde arkadaşlık olsun aşk olsun hiçbir şekilde de hüsrana uğramadım çok şükür 😊😊
Bu kendine saygıyla alakadar bir durum, bile bile lades değil de; bile bile kendine saygısızlığı kabul etmek olur. Zaten böyle bir fıtratta bir erkek yahut kızın mezhebi de geniştir, arkadaşım dahi olamaz böylesi.
Her kelimesine katıldığım bir görüş
Bazı insanların güvenli alanı budur. Güvenli alan dediğimiz şey alıştığımız, bize tanıdık gelen yerdir. Bu ne kadar acı verici bile olsa bazı insanlar cellatlarına aşık oluyorlar. Ama bundan memnun olduklarını zannetmiyorum. Genellikle özgüven eksikliği bence bunun temel nedeni. Aldatan için de aldatılan için de.
İlişkiler kumar oynamak gibi bir şey. Tamamen şans bence.. geçmişte çapkın olupta gerçek aşka kapılıp tüm kız arkadaşlarından alakayı kesen biriyim. Ama sonra tabi bazı sebeblerden dolayı benden ayrıldı ve ben kendime gelemedim uzun süre.. Belkide diyorum geçmişte yaptığım hataların bedeliydi bu yaşadıklarım
Bir insan bile bile kendini üzdürmek istemesi bence tamamen ahmaklık çapkınlık ucu çok açık bir konu ben bile bile lades demem bence lades demek aşka dahil değil🙂
Bence de değil daha çok öz degerlerinin zayıf olması ile ilgili bir durum
😘
Çapkın birisiyle asla olamam. Olmakta istemem. Kendimi kullandırtmam. :)
“Çapkın” kelimesi “sadakatsiz” kelimesinin yerine mi geçiyor?
Evet , kadının ruhundan ve dilinden anlayan erkeğe mi çapkın deniliyor yoksa
Heyecan arayan, kişiliğini kaybetmek isteyen buyursun o zaman
tercih edilen ve talep edilen her zaman değerlidir. o yüzden de çapkın olan kişi daha çekici gelir. başkasının elde etmeye çalıştığı şeyi elde etmiş olma hazzını yaşamak ister insan..
- Evet, benim hatam: Öyle olsaydı benim hatam olurdu.
Değişmedi diye onu ya da başkasını suçlayacak değilim.
Söz verip de değişmediyse onu suçlayabilirim ama bak😅
- Evet, dahil: Sonunu düşünmeden yaşayacak denli istediğimiz de olabilir.
Seviyorsam benim hatam evet. Ama ben çapkın kişiyi seçmem. Sonradan onun çapkın olduğunu öğrenmiş olursam zaten biter ilişki. Ve bu da benim hatam olmaz. Bilmiyor oluyorum çünkü o zaman.
Ne olursa olsun ben elde tutarım diyorsan elbet çapkında olsa... Bizim bir komşumuz ben elde tutarım diye evlenmişti ama pek tutamadı.. Gerçi adam sirozdan erken öldü..
çapkın olduğunu bildiğim biriyle zorluyorsam benim hatamdır. kesinlikle tahammül edemediğim şeylerden biri uzak durulmalı.
kadınların çoğu yapıyor bu hatayı..
uslandırabileceklerini sanıyorlar..
Diğer kadınlarla yarışma duygusu ve hırsı sanırım, kendine güveni olmayan kendini kanıtlama gereği duyan kadın sendromu
biraz da kendilerine olan güven..
ben bunu her türlü değiştiririm diyor..
Kendine güveni olan insan değerlerine ters gelen ve doğruları ile örtüşmeyen insanlara fırsat vermez ve onlarla mücadeleye girmez
Bile bile lades diyosan adam seni aldatirken mizmizlanmiycan tatlim
Tum erkeklerin Allah belasini şeyine dönüypr sonra pehhh
Tüm erkeklere bela okuma ya benimde erkek kardeşim var kıyamam ona 😃
Çapkın olduğunu biliyorsan ve sana karşı sadakat gösteriyor değilse yani kendini saklamadıysa, lades oluyor evet.
Öyle insanların yeri ayrı takdir edilesi bir arkadaş vardı fotoğraf gösterip duruyordu bu akşam da böyle falan helal olsun lan yürü diyordum. 🫢
Bu bir yenilgidir, karısındaki insanı bile bile kendini kontrol edemeyişi zayıflıgıdır, basitligidir üzgünüm bu bencesi...
Kötü art niyetli insanlar bunu fırsat bilip egolarına yenilip bu durumu kötü anlamda kullanabilir...
bunu bilemeyiz.. rahatsiz edici davranislari olursa yol gosteririm.
Bilerek seçilmişse benim hatamdır tabi baska kimin hatası olacak
Çapkın erkek zeki bir kız için bulunmaz nimettir, anlayan yok.
Yapılmaması daha iyi olur ama insanoğlu işte rahat durmuyor
Duygularına hakim olamayorsan evet senin hatan oluyor.
insanlar hatayı kendi yapar zaten seçimi mantıklı değil de tipte veya maddiyata bulurlar.
Öyle insanlara yaklaşmamak en güzeli. Herkes dengiyle.
İstemem. İlla olacaksa da sadece bana çapkınlık yapsın 😅 gerçi ben evde kaldım yani güzellik algılarına uyan erkekler varken kim bana çapkınlık yapsın? 🤡
Biliyorsan ve halen istiyorsan o da senin derdin artık.
Ona unutamayacağı bir gece yaşat bakalım yanından ayrılabiliyormu kedin olur yanında (:
Çifte mutluluk yaşatalım adama haha
favorimsin
çapkın erkek nedense bu konuda avcı kişiliğe sahip kimselerdir.
Kızlar onların çapkın olduklarını bildikleri halde birlikte olmaya çalışıyorlar çapķın erkek çekiciliği diye bir şey var galiba başka açıklaması yok..
O işin sonu hüsran, sondan üzülmektense baştan üzülmek en iyisi
yanlış tercih sonuçta ileride canının yanacağını bile bile yapılmış bedelini de ödeyecek
Çapkınlığını gizlemiyosa ve seninde amacın eğlenmek arkadaş olmaksa sorun yok
değil. celladına aşık olmak romantik değil trajiktir
Yuh ne yapmayı düşünüyorsun
155'i arayacam
😆
Hiç aldatılmadığım için biraz tecrübesiz olabilirim 155 babamın numarası bu arada 😂
Ulan biz bi tanesini bulamıyoz herifçioğlu çifte gidiyor ikiside taş mübarek😆
P. ç olmak varmış
Ayıp ya vallaha ayıp
Peder bey polismi eyvah buyurun cenaze namazına🤣
Evet kriminal de , amin amin 😂
Allah rahmet eylesin şimdiden😆
Bende aldatmıyorum ama aldatan denk geliyor. Bu ne biçim imtihandır😅🤣
Bizim midemiz hassas bırak midesizler yapmaya devam etsin 😃
Aynen✌😆
Vaaayy polis kızı ne yazmışın duvarına öyle👍✌😆
🥰
🤗.