Benim de olmadı gibi yazmazsanız tavsiye verirseniz sevinirim ve sonuna kadar okumaya çalışın beni daha iyi anlarsınız.
Bu arada yalnızlık hiç de güzel bir şey değil.
Her neyse bu arada gerçekten tipsiz diyebileceğiniz bir erkek değilimdir. Sosyalimdir. Girişken olmama rağmen olmuyor. Daha çok kime yazsam kimi beğensem sevgilisi oluyor. Bana denk gelen kızlarla beyin yapılarımız uyuşmuyor ve anlaşamıyorum. Bazen de ilgilendiğim kızların hep sevgilisi oluyor. Artık daha fazla reddedilmek istemiyorum.3-4 defa reddedildim. Bu arada mesela birinden hoşlansam kızı gözümdee çok büyütüyorum ister istemez. Bağlanmaktan korkmaya başladım eğer bağlanırsam zarar göreceğim diye düşünmeye başladım.
Yanlış anlaşılmaktan korkuyorum sanki sapıklık yapıyormuşum gibi hissediyorum kıza yaklaşirken mesela. Bir de iltifat etmeye çekiniyorum yüz yüze tabii ki de ama whatsappta mesajlaşırken mesela rahatım akıyorum gidiyorum yani. Çoğunlukla benim karşıma kendini beğenmiş, egolu insanlar çıkıyor. Artık kızlardan korkar oldum. Samimi olduklarından emin olamiyorum. Birisine aşık olmaktan korkuyorum. Bazen düşünüyorum ben kendimi beğensem de onlar mı beni beğenmiyor diye. Monoton bir hayat istemiyorum. Aşık olsam hüsrana uğruyorum artık hüsrana uğramak istemiyorum. Çok denedim bir türlü olmuyor işte. Ben de mutlu olmak istiyorum artık. Yalnız olmak istemiyorum. Hep kendimdee hata aramaktan bıktım.7 milyar insan arasindan neden benim basıma geliyor bu tür şeyler herkes kavuşuyor ki sevdiğine ama ben kavuşamıyorum. Sevgilisi olanları hep kıskanıyorum ben kıskanmak istemiyorum. Sokakta çift görmekten bıktım. Neden böyle oluyor?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
3-4 defa mı? :D
Dostum, sağlıklı bir erkek günde 3-4 defa reddedilir zaten.
Koyuyor işte adama biraz da duygusal olduğum için ağır geliyor bana...
En taş herifler bile yiyor o kadar reddi. Çok takmamaya çalış. Karşındaki kadın seni onaylasa ne olacak onaylamasa ne olacak?
Fazla etkileniyorum ama nasıl takmayacağım böyle şeyleri?
Mark Manson - Modeller kitabına bir göz atsana? Epey faydası olur.
Bakarım bu arada teşekkürler...
Kızlara yazmadan önce hiç araştırmıyor musun sevgilisi var mı ya da az çok nasıl bir tip diye?
Araştırıyorum Sosyal Medya'dan ilk önce diyorsun tamam bu kızın sevgilisi yok ama sonra öyle bir gün geliyor ki sevgilisi ile fotoğraf atıyor genelde kötü bir sürpriz oluyor bana.
Eskisi gibi cesaretli olamıyorum kötü şeyler yaşadığım için deniyorum eski halime dönmek için ama olmuyor.
Eskiden aşırı rahat olmasam da normal derecede rahatlık vardı. Niye dönemiyorum o halime anlamıyorum...
Mesela eskiden birinden hoşlansam bir yolunu bulur tanışırdım ama şimdi onu bile yapamıyorum korkuyorum anca kendisi ile bakışmaya çalışıyorum...
Kızlara yazmadan önce gerçek hayatta da sana nasıl davrandıklarına bakabilirsin, çok göz göze geliyor musunuz vs. gibisinden. Yani sürekli böyle şeyler yaşadığın için özgüvenini kaybetmen çok normal ama ölcez gitcez be bu kadar da takma insanlara yaklaşırken, sen kötü bir şey yapmıyorsun insanların birbiriyle tanışmak istemesi gayet normal kötü hissetme bu yüzden kendini.
Davranışlarından nasıl belli olacak ki sevgilisi olup olmadığı?
Bazen düşünüyorum "Acaba bu işleri ben beceremiyor muyum veya bu işler bana uygun değil mi veya ben yalnız mı kalacağım?" diye...
Bi kızın sevgilisi varsa mantıken seninle konuşurken çok samimi olmamalı bence, ya da başkalarıyla göz göze gelmemeli sık sık örneğin. Yani biriyle sürekli göz göze geliyorsan, çok samimi olduktan sonra sevgilisinin olduğunu öğreniyorsan vs. boş ver o tipleri. Aynı şekilde dışarıdan kız daha ciddi geliyorsa, sen bakmana rağmen bakmıyorsa vs. sevgilisi olma ihtimali daha fazla olabilir. Ayriyeten tabii arkadaşlarının biraz ağzını arayarak öğrenmeye çalışabilirsin. Sana gelirsek elbette belki karşındaki insana göre uyuşmuyor olabilirsiniz, sende beğenmedikleri tavırlar olabilir bu yüzden özeleştiri yapabilirsin ama bu illa sende sorun olduğu anlamına gelmez illaki kafana uygun birileri vardır onlarla denk gelmek asıl sorun. Şunu da düşün ben genelde nasıl tip kızlara bakıyorum ve neyle karşılaşıyorum, belki de biraz daha farklı düşünüp farklı tip kızlara yönelmelisindir.
Mesela şöyle olsa normal-ciddi karışımı şeklide konuşuyorsa sadece bir-iki kez bakışıyorsa peki?
Sevgilisinin olma ihtimali daha yüksek ama olmak zorunda değil tabii.
Nasıl tip kızlara baktığıma gelince de şöyle %80 iç güzellik %20 dış güzellik ama tabi iç güzelliği kötü olunca dışı bebek gibi olsa da o kızdan koşarak uzaklaşırım. Nasıl huylara baktığıma gelince de kibar, yardımsever, anlayışlı, sevecen, dürüst, kendine güvenen, biraz da ağırbaşlı olan ama hakkını arayan, beni ben olduğum icin seven birisini istiyorum ama olmuyor. Dış güzellikte genel olarak minyon tipliler çıktı şu ana kadar tabi minyon tipli olacak demiyorum sadece öyle çıktı genel olarak.
Her kız farklı olamaz mı bir kız ciddi konuşuyor diye illa onun sevgilisi var demek mi
Hem ilk adımı hep erkek mi atacak biraz da kız bana atsın ilk adımı bana cesaretimi kazanmama yardımcı olsun. Ne olacak ki?
Keşke bu konuları kafama takmasam ama olmuyor işte çok fazla düşündürtüyor kötü şeyler yaşadığım için...
Mesela bir kızın ilgisi nasıl çekilir?
Yani umarım bulursun istediğin gibi birini, çok bir tavsiyem yok ama ben mesela tüm insanlara paranoyakça yaklaşıyorum. Dıştan nasıl gözükürse gözüksün güvenmiyorum, güvenmem için bayağı hakkında araştırma yapıyorum. Böyle olursan üzülme ihtimalin daha azalır onun haricinde sosyal medyada insanlar kendi kimliklerini daha açık belli ediyor sosyal medyalardan birini bulmaya çalışabilirsin. İnsanları çok iyi analiz etmeye çalış. Sevgilisi olma konusuna gelince elbette zorunda değil sadece daha yüksek ihtimal dediğim gibi, karakteri öyle olabilir. Kızların açılması konusuna gelince de ben bir kere açıldım ve şundan emin oldum bi erkek hoşlanıyorsa adım atar, bu yüzden örneğin biriyle bakışıyorsam ilk adımı atmam artık ondan beklerim çünkü reddedilirim muhtemelen diye düşünürüm. Kafana takman da çok normal sadece sen böyle değilsin emin ol senin gibi bir sürü insan var. İlgi çekme konusuna gelince ohoo bu her kız için değişir sen sadece kendin gibi ol, ama belirli birinin dikkatini çekmek istersen aradaki saygıya dikkat edip daha samimi davran, iltifat et, nazik ol, espri yap, onun hakkında sorular sor vs.
Ne gibi sorular sorabilirim mesela?
Bu biraz o an konuşulan konudaki yaratıcılığına bağlı onun haricinde kendinde sevmediği özellikler vs. ya da ondaki küçük detaylar hakkında soru sorup ilgilendiğini belli edebilirsin. Mesela saçları kıvırcıktır, saçlarını şekillendirmen zor olmuyor mu? gibi..
Başka ne gibi sorular
Her şeyi de benden bekleme be :(( şu an ortaya hiçbir şey yokken aklıma gelmedi dediğim gibi o ana bağlı bişi, ben böyle biriyle tanıştığımda dediği şeye karşılık o an nasıl bi soru sorabilirim diye düşünüyorum ya da karşımda samimi olduğum biri olsa nasıl cevap verirdim diye düşünüp ona göre davranıyorum.
İyi tamam teşekkürler..
O kadar yazıp sonuna trip yedim galiba asdfg rica ederim.
Hayır trip atmadım yanlış anlaşıldıysam kusura bakma...